a ja mislim da bi bilo najbolje da napravis hard reset... ali opet pricekaj savjet nekog strucnijeg
Printable View
imam i ja jedno pitanje u vezi mobitela, uglavnom sat na njemu mi tokom vremena dosta kasni, pa si stavio "automatsko ažuriranje vremena" pa me zanima odkud on to uzima vrijeme prvo mislio da na neki NTP server preko neta pa papa pare, al nešt mi pisalo da će iskljućit sve mreže kaj i je i onda opet spojio na operator, i kolko vidim radi ok vrijeme. pa me zanima odkud to on uzima, al najbitnije je dali to troši pare :) fala
Gledao sam nedavno, bio je link u ovom ili sličnom topicu ka tom tutorialu za 5800 i slićicama, kako ga tip pomoću stylusa otvara i pritisne zvučnik s kojim svatko ima problema i kako je problem riješen? Čini se da me polako počela zezati ista stvar, pa bih molio taj link ili uputstvo te radi li kako treba nakon toga?
Svake noći negdje između 22:30-23:00 moja 5800-ica se konektira na net iz nekog neobješnjivog razloga. Shvatio sam to jer držim mob kraj TV-a pa kad TV počne kreštati (onaj zvuk prijenosa podataka) pogledam na mob vidim da mi je uključena EDGE konekcija. Inače koristim WnW M paket. Taj "prijenos" traje 20-ak sekundi i onda prestane.
Kako da skužim o čemu se radi?
Što imaš instalirano od programa? Možda neki program npr. za prognozu svakodnevno radi update?
Imam neki program za prognozu ali mi nije dignut u to vrijeme.
Koji je dobar task manager za 5800-cu a da mi ne usporava mob i da se vide aktivni procesi a ne samo aplikacije?
Možda nije dignut program, ali je neki proces. Najbolje ga deinstaliraj pa onda vidi.
KillMe?
Unaprijed se ispričavam ako je već bilo pitanje.
Di se isključi onaj upit o sessionu kad pokrenem web preglednik(Nokijin ili Opera), svejedno, uvijek me pita za to.
Hvala! :)
Nisam valjda prvi koji ima V31 !?
Jeeeeee !
Ajde, ajde u opticaju je samo navalite.
Nisam još skužil po čemu je bolji, tek sam ga piknul.
A valjda je, bu vrijeme pokazalo.:hm:
Pozdrav !
Evo ja cekam da se mob napuni, pa ide gore. :)
Kazu da nema previse novosti, malo bolja osjetljivost touchscreena i brzi rad, nema jos kinetickog skrolanja, jedino novi Ovi Maps 3.0, ali to ne koristim.
Sad ću i ja updateati, juhu!
http://hunajatehdas.net/nokia/firmwa...-1_XpressMusic
Nisi prvi. Ja sam uploado preko fote jos u 14h kad je izasla vijest na allaboutsymbian. Novo je da alarm vise ne kasni koju min kao sa v30. Flash samo 3put okine i to brzo. Ima koji Mb vise slobodnog RAMa.
Ništa novo, osim već navedenog, nisam uočio... :mad:
Naravno, nista za T-Mobile brandirane...
Majke mi, cim istekne ugovor, bjezim u Tele2 :)
Za ove temobajlovce, samo posaljite mob u mobis oni ce vam updejtati na najnoviji softver i moci cete ga jednostavno kasnije updejtati!:spin:
Moj temobajlovski se upravo updejta!!!
Imam mob već par mjeseci, kupljen u vipu, dobio i torbicu i stalak i kabel uglavnom full oprema
stavio garmin, evo danas najnoviju verziju i sve radi ko beba, mobitel je prva liga :drink:
1.zna li netko jel se mogu kako skinuti filmovi na youtube, da ostanu na mobu?
2. ima li neki task menager za vidit koje su aplikacije aktivne?
evo i ja upravo obnovio softver. verzija 31.0.008. samo svima koji imaju brandirane t mobile da kazem , promjenite product cod i sve ce vam biti uredu. ja sam ga mjenjao kad sam dizao sa v21 na 30. i posto je ostao taj , sad mi je odmah pokazalo da je raspoloziva nova inacica.znaci samo stavite product cod balkans blue 0559395. i sve super.ostat ce vam i hr . da se ne brinete zbog toga.
ja bi samo upozorio sve kojima baterija traje jedan dan a negdje sam procitao da ih ima, neka mobitel odnesu u servis jer imaju tvornicku gresku.Problem nije u bateriji nego je u samome uređaju.