ICO i svi ostali, PROBLEM, HITNO RJEŠENJE TRAŽIM, ne znam jeste li primjetili! Prvo prije paljenja garmina (ja imam 5.00.20 i adriaroute 2.20) provjerite stanje na mobitelu (ovi koji nisu na pretplati, naravno), zatim upalite garmina, i izaberite nasumce neku rutu, nek radi dvije,tri minute (nek se poveže na satelit), ugasite garmina, i provjerite stanje, koje se SMANJILO ZA NEKIH 60 LIPA, mislim nije puno, ali ej, garminov gps troši novce, to nije u redu. Sve sam napravio po uputama,
(http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=60070 =21. Kada pokrenem Garmin, mobitel mi se spoji na internet i ''skine'' novce sa računa. Kako da to isključim?
Uđite u izbornik mobitela -> Alati (ili neki drugi folder) -> Postavke -> Općenito -> Pozicioniranje -> metode pozicioniranja -> maknite kvačicu ispred Potpomognuti GPS
Napomena: u slučaju da isključite potpomognuti GPS, mobitelu će trebati više vremena da nađe satelite
Također trebate u postavkama Garmina isključiti Garmin Online
Pokrenite Garmin -> Alati -> Postavke -> Garmin Online -> izaberite isključeno).
U godinu dana koliko koristim garmina, to mi se nikad nije desilo, prije sam imao onu verziju 4.20.20 ili kako već, pa sam odmah prešao na ovu novu, pa da možda nije do toga??!! Ili možda verzija 5.00.00 ili 5.00.10 ne troši pare, pa sad može mala pomoć prije nego sve srušim!!!???
Ajmo ekipa, skupite mozgove!!!
Čim upalim garmina i ugasim, uzme mi 60 lipa! Sad sam skužio! E sad sam ljut!!!:angry::angry::angry::angry::angry::angry: