helloOX 2.0 je najbolja
Printable View
helloOX 2.0 je najbolja
Događa li se i drugima ovo, tj. je li to normalno: hackirao sam E71 s HelloOX 2.03 i sve je prošlo prema uputama. No, nakon gašenja moba i ponovnog restartanja opet u X-plore ne mogu ući u \SYS folder. Provjerio sam u ROM patcheru koji mi je ostao od HelloOX i patchevi nisu bili apply. Nakon ponovnog applyja patcheva u X-plore opet mogu ući u \SYS. Ima li način da se izbjegne patchiranje nakon svakog restartanja moba? I drugo pitanje, trebam li obrisati ROMpatcher nakon hackirnaja?
rompatcher nemoj brisat, evo ti instaliraj ovaj LINK, ja imam rompatcher za n96 i ima opcija koje patcheve zelim automatski ukljuciti pri paljenju (ima opcija add to auto)
RomPatcher+ (koji se dobije instalacijom HelloOX2) ima isto mogućnost "add to auto"
i samo treba odabrati Open4All i "add to auto" i onda neće biti problema
super, hvala puno svima.
Popunio sam prijavu na http://isign.imobile.com.cn/ za cer, i zanima me oce li mi stici email obavjeshtenje kad bude gotov cer ili treba da se logujem na site da bih provjeravao? Hvala.
Meni je za 2-3 sata bilo gotovo.
može mi tko reči zašto ne mogu potpisati adobe reader le 2.5 niti preko sign tool-a, niti preko rom patchera
zato što ti rom patcher ne služi za potpisivanje aplikacija!
Ako imaš certifikat, onda hakiraj mobitel i instaliraj Adobe Reader
(ako ti je hakiran mobitel, onda NE moraš potpisivati aplikaciju da bi ju instalirao na mobitel)
hakirao sam mob preko helloOX kako piše u tvom postu
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=64608
neće...
ostale rade ali adobe ne...
skinuo sam helloox 2.03, potpisao, instalirao na mob i pokrenuo... dođe do Unpacking Files i tu stane.. ostavim ga 5min i još uvijek isto. jel trebam duže čekat ili nešto ne štima? mob je n97
EDIT: sad sam našao na ipmart forumu, nova verzija softa na n97 v20 trenutno se ne da hackirati :(
odmah sam probao ovako hakirat mobitel http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=839961&postcount=5 recustion ali kad pođem inastalirat modo ovo mi izbaci aplication acess not granted probam sa hellocarbide kad odem u menu 1 izađe mi iz aplikacije. bogu hvala heloox samo vrti i vrti map drive,instaling rotcerts... i samo tako u krug. šta sad da uradim radi se o 6220c
probaj hakirati sa HelloOX 2
imaš tutorial pri vrhu ovog foruma
možda je novija verzija softa na mobu, pa nemožeš tako hakirati mob
Za sve koji nemaju hakirani mobitel, a aplikaciju treba SAMO potpisati, koristite sljedeći link:
openSignedOnline
Neke napomene: isti fajl se nesmije uploadati više od jednom sa istim podacima, vremenski razmak između zahtjeva za aplikacije mora biti oko 3 min, ovisno o veličini i brzini uploada, aplikaciju možete najbrže dobiti u roku 2 min.
:hrv::respect:
Na koji sad nacin, od svih navedenih, da hakiram N96?
Probao sam razne nacine i ne ide. Ako moze neko, ko je hakirao N96, da objasni u kratko postupke.
VELIKO HVALA.
alo dečki,imam nokiu E71 200.21.118 i kad pokrenem helloox 2 iz tutorijala zastane mi
na installing root cert...
jel to inače dugo traje,ili?
u tutorijalu piše ovo, citiram:
"Na E51 se nekad kad se helloox pokrene pojavi ono applaying patches i tu stane, radi to i radi i radi, treba samo kliknuci cancle i ponovo pokrenuti halloox i stvar prode bez problema."
mislim da vrijedi i za ostale modele, bar se meni na N85 desilo
Nokia E51 sa firmware starijim od 300.34.56 se moze hackirati, navedeni firware djelomicno, a noviji firmware nrmoze zasad biti hackiran i ne prihvaca selsigned programe. Ako vam telephon radi corectno, ne mjenjajte firware. Novi firmware ne donosi nist, samo gubite vrijeme i controlu na telefonu.
Možeš li malo objasniti te nedostatke novog firmware-a? Čitao sam o promjenama koje su ispravljene u toj 300 verziji ali i u zadnjoj 400 veziji i ne vidim zašto ne bi nadogradio software s obzirom da me ne zanimaju crackane aplikacije?
A možeš li mi usput dati product code od tog modela E51 koji dopušta mijenjanje na najnoviji firmware.
Hvala