ti si jos jedna u moru koji imaju problema u komunikaciji sa szk....u biti najvweci problem t2 nije ni povezanost ,ni cjene,ni mobovi.......nego SZK koja je banda svoje vrste...od prvog dana govorim da je jedino szk krivac sto ljudi nece na t2...
Printable View
Kad sam uključio Mobil10, trebalo im je jako dugo da stvarno uključe. Prije 2 tjedna sam poslao poruku za deaktivaciju i danas skužim da mi je i dalje aktivan!
mušice su jedino szk...pogledaj samo postove sa musicam szk...sve ide preko szk koje dalje jednostavno nista neradi...da je taj koji je zaprimio poruku proslijedio sve prema nekome tko ce to napraviti odavno bi bilo rjeseno....a tih stvari sa szk je vrloooo puno.....
Sve me strah da onaj obrazac na moj.tele2.hr ne radi. Niti su mi se javili niti sam dobio kopiju na mail kako to inaće bude. Ako se ne jave kroz par sati šaljem ponovno preko onog obrasca na www.tele2.hr
"Vaš upit je zaprimljen od strane Tele2 Službe za korisnike. Povratna
informacija vezana uz Vaš upit biti ce Vam prosljedena u roku od 48 sati.
Hvala na razumijevanju. Vaš Tele2 " to je bilo 5.11
Ovo valjda ovako završava,nema veze što se buniš da nije u redu .... jer se nitko ne javlja i nije ih briga ...Valjda misle "sve će pasti u zaborav pa nastavljamo dalje " .Koristiti ću karticu još ovaj mjesec i platiti svoje ali 31.11 je vadim iz mobitela .
Pozdrav !
Nema vise 100kn popusta za postojece korisnike na prepaidu prilikom kupovine uredjaja.
mogu reći da sam jako ogorčena.prekinula sam pretplatu t-mobile jer sam se razočarala.uvijek sam plačala više nego šta sam stvarno potrošila.zbog toga sam se prebacila na tele2 misleći da će biti bolje,ali i ovdje je uslijedilo razočaranje.ustvari bila sam zadovoljna sve do ovo zadnjeg računa.naplatili su mi uslugu ˝mobilni sadržaji˝ 40kn.to mi je bilo čudno pa sam ih nazvala da mi objasne.njihovo objašnjenje je bilo da sam aktivirala nekakvu virtualnu banku,ja ni nemam pojma šta je to.to su mi naplatili na računu za 10mj,a datum korištenja te usluge je 30.09.šta nije to malo čudno?najbolje od svega je šta se ja zadnja 2 mj uopće ne mogu spojiti na internet.
KRITIKA za internet pakete !!!
Zar oni u Teletu zbilja ne shvaćaju želje korisnika. Priličan broj korisnika ima želju koristiti interenet na mobitelu ali Tele nikako da skombinira nekakav povojan internet paket uz govorne usluge. Ova nova KO tarifa me prilično razočarala. Ja bi skoro sigurno jednom mjesečno ubacio po 100 kn na račun kada bi uveli npr paket 50kn=> 100mb interneta.
A gle... po ovome je 100Mb = 55kn (50+5), i svakih sljedećih 100Mb je 5Kn tako da ako si spreman platiti 50kn za 50 ta ti je tarifa tu negdje.
Problem je što ako trošiš 500 onda dođe 75, a 1GB je 100 iako je na mobilnom internetu isto to 65 odnosno 85 kn.
istina, ali glavna kritika je sto se ne moze platiti tih 50kn uz bilo koju tarifu.
recimo, ja bih ostao na slike i slova, tarifa 150, uzeo to za 50kn, jos 25kn bi otpalo na surfanje. to je 225kn mjesecno, s tim da imam tarifu koju hocu i surfam koliko hocu. i uzimam mobitel po cijenama za 150.
ovako placas 150kn, uzimas mobitel kao da imas tarifu 100, i jos si prisiljen na KO. beveze.
Očito je zamišljena za one koji su spremni skuplje iskeširati za HTC Hero/HD/Touch Pro2 (uz min 100), a osim toga žele se hvaliti time da imaju "povoljnu" data tarifu, ali zapravo ne žele navalu korisnika nego naprotiv, ograničiti ih kako im ne bi preopteretili mrežu ili što već
sumnjam da je ikome cilj ograniciti broj korisnika :P rade ce oni "pretrpiti" nagli rast korisnika i padanje mreze, pa slati isprike itd. nego se ogranicavati.
a sto se tice ove teorije da je "zamisljena za one koji su spremni skuplje iskesirati", to isto nema logike nikakve, ti koji skuplje kesiraju uzmu itarifu ili sto vec i boli ih briga, a ne da cekaju da tele2 nesto nesto suvislo napravi.
sve u svemu, tarifa je razocarenje. za zakljucak je nazalost da tele2 nakon niza godina na nasem trzistu jos uvijek jedino valja za - pozive i poruke. pomak ravan nuli.
Meni je jako žao što su se počeli pretvarati u lopove, kao što su i ostala 2 operatera.
Uzmimo samo primjer promjene obračunske jedinice.
Ako imaš dnevno 10 poziva po 15-30sekundi (što nije problem kad samo zoveš nekoga za pitati gdje je, reći gdje čekaš, stigao sam, čekam te, ......). Prije bi to koštalo 4,95kn. Sada je to 7,40kn. To je razlika od 2,45kn dnevno; ili 73,50kn mjesečno.
:hm:
Nego čije je maslo? Možda moje i tvoje?
Znam da i ostali imaju takav sistem, zato i kažem da su postali lopovi kao i ostali. A općeniti problem je da svi imaju 100 raznih tarifa i opcija u kojima se čovjek ne može snaći. Sad gledam Vipnetovu i Tmobileovu web stranicu, pa to je prestrašno, ...
ne bih se baš složio da su lopovi, meni sad dolaze računi ispod 100kn (imam 100kn popusta na račun :)) a na mob uopće ne pazim, tj gledam malo više zvat da ne plaćam račune od 30kn :) tak oda meni nisu lopovi meni su ok
tako je, i dobio 100kn popusta svaki mjesec idućih godinu dana :) Neki nisu bili te sreće, ali ja sam na pretplati do samog početka otkad je došao tele2 u hr, i računi su mi bili 200-300kn tako da mi je ovaj popust super došao...
Ili još gore, javi ti se nečija govorna pošta, nisi s nikim ni pričao, a ode MINUTA razgovora i još te oderu za USPOSTAVU POZIVA!
Prihvatljivo bi bilo da je obračunska jedinica 1 minuta, ali bez uspostave poziva, ili da je obračunska jedinica 15 sekundi uz uspostavu poziva. A nas pretplatnike deru na oba načina! E to je rajo harač!