svasta..... a ja mislio da je ovo forum za druzenje,al octo nije, ajde pa potucite se vec jednom kad tolko pametujete... boze dragi
Printable View
svasta..... a ja mislio da je ovo forum za druzenje,al octo nije, ajde pa potucite se vec jednom kad tolko pametujete... boze dragi
trgovao s "nokman"-om. sve 5!
bas tako,
ima pravo,pa ne radi nam forum zivotnu sliku nego si ju radimo sami
i svatko ima razlicito iskustvo s trgovanjem.....
trgovao ja sa khidegom i sve proslo za 5,a ono kad meni dolazio svakav pm da ne trgujem s njim i da ce me on zeznuti.....:nono:
pa ja ne vidim tragova prevare na ovom mobu:flame:
Trgovao sa članom vladobrad po 3.put i opet sve pohvale, preporučujem!!! :beer:
Evo saga s maskom N70 je riješena. RedkinG-u dajem 5 i želim mu se javno ispričati ako je moju poruku shvatio kao uvredu jer mi to nije bila namjera.
smjesno jel... ovo je jako los komentar na cijelu pricu... jer po meni je ovdje Titan u pravu...ako se nasao s covjekom,ako je rekao da je koristen mob, inzistirao da ga provjeri, i kad ga je ovaj provjerio to je njegov mob..da me netko zove cijeli dan na mob i sere mi kvake, otisao bi damo i **** bi mu sve po spisku i strgo bi mu karticu da me ne moze zvat vise... smogovac je kriv sto je dao puno previse para za taj mobitel, al to je njegov problem, zatim opce je poznato da taj mobitel ima nesporazum s tim giga karticama, i to je do softa, i ako mu je ponudio karticu koja radi ne vidim u cemu je problem, mozda je ovaj htio zaradit koju kunu pa je potencijalni kupac otkazao cim je rekao da ima frenda koj ce ga kupi za taj novac, pa mogao mu je on dat taj mobitel, u svakom slucaju nece frendu preporucit nekog ako taj mobitel ne valja...mobitelu se moze promjenit soft i titan se ponudio da ga promjeni i garantirao da je mob skrzop ispravan, i cak mu je nudio svoju karticu od gige... ovo izgleda da se smogovcu nije svidio mob il je vidio da ga je preplatio pa je htio natrag novac, al ako nekom prodas mobitel ne mam razloga vracat...osim sto je rekao smogovac da je receno da je mob ko nov, a kaze da je bio ogreban ekran ispod naljepnice na displayu, tada bi mu mogao zakeljit mobitel u facu kao sto rece marin..:five:
auh... danas su proplakane suze, hebane majke i sve ostalo ali evo znakovi pomirenja nailaze... samo tako nastavite...
Vjerovao ili ne ali tako to i ide.
Dovoljno je da kažem, usporedi recimo sa stvarnim životom.
evo malo u prenesenom značenju:
Susjed se doseli u tvoj kvart i tu i tamo se viđate često, pomažete si, vodite teme u društvu i tak. on je u kvartu već 3 godine i tak to, svi ga znaju...
I doseli se recimo danas još jedan susjed.
Od tog novoga znaš samo da oće prodat jednu stvar. Nikad sa njim nisi poslovao prije i neznaš ništa o njemu, niti se često viđate, ne razgovarate previše, a ni ostali susjedi ga neznaju previše...
i sad ako ti istu tu stvar ponudi susjed sa kojim si dobar i ovaj novi od koga ćeš molim te kupit? Ne govorimo sad o kvaliteti, uzmimo da je potpuno identično.
Ja bi definitivno prije poslovao sa starim susjedom.
Ja na svim forumima izbjegavam poslovanje sa onima koji dođu, registriraju se samo da bi nešta prodali. Makar to bio dobar deal. Jednostavno ne želim.
Onaj tko je ovdje dugo, tko je učinio nešta za ovu zajednicu, tko je stekao reputaciju, koga znaju svi. A smogovca zna ogromna količina aktivnih forumaša. Taj svakako dobiva prednost pri obavljanju poslova. Jer njemu nije u cilju da uništi ugled. Takvi će se potruditi da sve prođe kako spada...
eto..
Još jedan dobar eto prodavač. Danyx. hehe, sa njim se često čujem preko MSNa. Eto nadam se da bumo uskoro još koji posao obavili.
Što se tiče khidega, sa njim sam imao jedan posao. Prodao sam mu DVDRW. Davno je to bilo. On je recimo primjer člana na kojega svi upozoravaju, koji je dobio puno negativnih reputacija zbog spama u oglasniku.
Nikada neću zaboraviti " Nadoplata na VIP račun "...
Ali opet i on kod mene dobije prednost jer eto, em sam poslovao sa njim, em ima staž. Znam tko je, znam gdje je i ako ne želi probleme neće se zezat samnom niti ja sa njim. Niti ću nekome ja uvalit, niti će netko tko me zna meni uvalit.
Nije vazno koliko tko ima postova, moze te zajebati osoba sa 3 posta i sa 3000. Ako se trguje preko poste uzima se otkupnina i preporuceno slanje pa nema problema, a ako se trguje uzivo onda se sve prije kupnje provjeri pa ako kasnije ne radi - ko' te jebe, provjerio si i bio si zadovoljan.
No sve ovisi o osobi, ja inace dajem usmeno obecanje da je sve ok i da ako se nesto sjebe u roku tjedan dana (a ustanovi se da novi vlasnik nije kriv) da cu podnjeti trosak popravka i ako nesto drugo ne valja da cu vratiti novce u roku 24 sata.
Nije ti bas neki primjer:spin: , uspoređivati susjeda i čovjeka na forumu. Sa susjedom se družiš, poznas ga i to. A forumasa znas samo preko postova ili prek MSNa. Znaci mozda je i velečasni se regao na forum i želi prodat mob, a vi mu ne vjerujete samo zbog toga jer je nov
mozda sam se krivo izjasnio.Ali htio sam dokazati to da u nekoga treba povjerenja steci.Znaci koga vidis kakav je na forumu onda je valjda i takav inace.
Na to sam inace mislio.
Da je velečasni prodavao mob, sigurno nebi lagao o pokvarenoj Motoroli L7 ???
---------------------------------------------------------------------------
Krompirko.........pošto se osjećam prozvanim...daj mi molim te pojasni gdje sam ja to u cijeloj priči lagao i o kakvoj ti pokvarenoj Motoroli L7 uopće pričaš......jesi li uopće pročitao moj današnji prvi post......i molim te o kakvim ti susjedima uopće briješ...........gle, shvaćam da se izravno stavljaš na stranu Smogovca jer
ti je frend i jer ste već tržili...........ali ne nameći svoje zaključke drugima........
i znaj,ako neko ima manje postova od tebe,to ne znači da je nepouzdan za trgovinu na ovom kao i na bilo kojem drugom forumu,poštenje (i povjerenje drugih)se ne dobiva sa brojem postova,s njim se rodiš.
Mi pricamo o povjerenju..
Titan te ne kužiš jed neke stvari,ponovo flashaj mob,imat češ problema ako ga ovakvog prodaš....
Smogovac..........L7 je već prodana kako ti ono kažeš "normalnom" čovjeku,
koji je probao mobitel za razliku od tebe i uvjerio se da je mob. potpuno ispravan
i da sprema slike na memorijsku koju sam ti danas donio i ponudio...........a pošto je čovjek po mojoj procijeni o.k. (za razliku od tebe) memorijsku od 1GB sam mu poklonio u cijeni mobitela...................................
možeš ti pisati šta hočeš,kada ti ja ne vjerujem,ti da si poklonio:lol:pa ni 5kn nisi htio spustit cijenu,ni nakon što si mi rekao da je nije novi,nego 10 dana korišteni...hahaha..ili si mu možda poklonio mob sa tom karticom da prob. ne bi imao ,jer na toj radi..mudro....a za 790 si prodavao sa 512mb,onda od gige bi bila 860kn..ideš 200kn u poklon,svaka čast...neobićno si darežljiv i pošten..
+dosada sam imao povjerenje u forumaše i rijetko kada probam mob,gotovo nikada ili čak nikada,eto vidiš kako mi se vrati...
Ovo je sada krenulo u da...Vrjedjanje polagano