Bogati al ste zakomplicirali, a naravno, kriva je žena (mala) :notooth:
Printable View
Bogati al ste zakomplicirali, a naravno, kriva je žena (mala) :notooth:
hmmm malena ;)
kaj bi sad za sve ja trebala bit kriva? :nono: ;D
Čini mi se da opet štanga kaj se tiče sastanka...
OK! Došo budem! Znači u pola 9 kod crkve... nađemo se onda tamo ispred negdje...;D
OK, može, dogovoreno! Nađemo se s one strane crkve di je optika Ghetaldus...Ajde se čuj s malenom il mi daj njen broj pa mi javi jel je potvrdila da će biti tam i reci joj da dolazimo! :thumbup:
Dakle, dogovor je pao...Ićo i ja se nađemo u pol 9 kod crkve na Vrbanima, pa idemo u birc di će biti malena s nekom svojom frendicom...trebali bi doći Zero (ak prođe ispit) i BlueDevil (ak pogodi put do tam)...znači, tko želi neka bude u pol 9 kod te crkve... :thumbup:
ima bed frendica NE ŽELI bit sad tamo kad sam srekla da mozda dolaze ljudi s foruma tako da... radje se nadite negdje drugdje di vam vise odgovara, nisam joj htjela nis govorit al nisam htjela ni da se digne usred cuge naljuti se i ode jbga, zato sam vam i rekla da se sami dogovorite da ne ispadnem opet kriva kaj necu mozda doc
Gle, sam ti dofuraj frendicu, pa ćemo mi nju razuvjeriti, buš vidla...pogotovo kad Ićo dođe, nemre mu ni jedna odoljeti ;D ;D
ha, ha, ha... dobar vic... ;D mislim da ćeš u ti razuvjerit... ;D
Nego, šta sad... malena oš ti doć ili? da znam dal da krenem, il da ostanem doma...
Ajd odgovorite nešto...
Još sam u pregovorima s malenom jer ima neku opaku frendicu koja očito ne voli dečke ;D
a da možda friškog dofuramo (friš, nemoj se ljutit)? Da nemoš me zezaz... ja se obrijo, sredio... e ako ne dođu, naljutit ću se i bojkotirat ovu temu...= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
niš od toga dečki.... baš je zločesta. najrađe više opće nebi nikam išla, ja sam se sad naljutila
To sam i ja rekao...nemre jedna cura upropastiti slogu i moral ovog foruma i uvesti nered među članove ;D ;D Stoga zahtjevam da nas navedena cura (ili ti badgirl) prihvati ili idemo na incident ;D ;D ;D
btw nemoj da se ja fakat ozbiljno ne tebe ne naljutim, ja asm odmah rekla da ja ne zelim bit zacetnik ikakvog dogovaranja sto je podrazumjevalo da ako slucajno ne dodem, da mi ne solite pamet. amen.= Citat =:
Izvorno postao Ico86
Čini mi se da ovdje izbija neki fight...bit će opako večeras...a kaj sad, reci frendici nek joj bude krivo kaj nebumo došli ;D ;D ;D
@malena01: ma šalim se... jebi+a, samo mi fale smajlići... pa naravno da se neću naljutit na tebe... dobro si napravila, pa si odma odbacila preuzimanje odgovornosti... Svaka čast... :thumbup:
@Phyto; ne izbija nikakv fajt...
nego, novi prijedlog (ponudio, Zero), u Utrinama se nađemo, opet birc Friends...
ja fakat brijem da se ti ne salis ali nema veze.= Citat =:
Izvorno postao Ico86
Ljudi, najte se svađat, treba poticati slogu i jedinstvo ;D
Phyto oće fajt...čovjek je sinoć bio nabrijan da vidi obračun između neke dvojke od ostatka forumaša koji su se našli. Kad je uvidio da niš od toga neće biti, ranije je pobjegao :)
Jel tako :-P
ja se ne svadam, vidim da se ico ljuti pa neka ne laže da se ne ljuti, ko zna možda je neki manijak koji me asd hoće zatuć kad me vidi :D :D :D
ljudi kaj onda, vas 3 di sta kako
Kak me čovjek odao, joj pa ne moraš sad pred cijelim forumom ;D ;D ;D
Jesi i ti za cugu večeras?
Nas 3 još ne zna ni di ni šta ni kako samo čekamo tebe da se odlučiš i da se tebi prilagodimo :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao malena01
joj kak je ovo lijepo cut, 3 muska pa se idu meni prolagodavat :D
vi se dogovorite nekaj, ja cu odlucit do pol9 kaj cu
Nažalost ništa od mene večeras. Mucho travajo :)
Ajde odluči do pol 9, al već znam kaj ćeš odlučiti, tak da se idem spremati za cugu ;D