ne znam tko šta javlja ali ja sam rootao ovim načinom i sve radi bez greške :)
Printable View
Napokon i kod mene XXDLJ4 :)
Tek je završio update (grrr Kies, preko sat vremena muke), zasad imam jednu jedinu zamjerku, ako netko zna kako ukloniti, bit ću zahvalna.
Kad povučete notification bar prema dolje, po najnovijem sad napadno klizi (i na dnu stoji) ime operatera. Taman me razveselilo što 4.0.1 nigdje nije imao idiotski upadljivo ime operatera i onda ovo. Help? :(
S kojeg linka ste skinuli engleza? Ja sam jucer skidsk s nednog linka i bude corupt file, 2 puta sam skidak i obadva puta je tako bilo, dali ima tko provjeren link da radi sa odinom?
Samo da javim. Ubacio sam OTA update.
Radi super (englez).
Jedno pitanje. Ne mogu naci opciju da nakon izlaska iz mape da se zatvori.
Kad pokrenem neki program iz mape pa ga zatvorim mapa ostaje otvorena pa je moram uvijek zatvarat.
Thx
Sa rootom se SVE može.
Ovo mi zvuči kao framework edit. Relativno komplicirano i treba root, ali vjerojatno izvedivo.
Ja sam na Tele2, nocas izgleda dosao update, sam ga je skinio.... Updejtam.. Eto me na 4.1.1
Evo jos jedno batt izvjesce za HD 14.0 Rom i perseus kernel
Trenutno na 7% batt, wlan, gps i display na 80%, live wallpaper, face i mail push, weather svaka 2h
Standbye time: 1dan 13h 30min
Screen usage: tocno 3h
Zanima me dali se na JB moze kako rasporedit one ikonice wifi, gps i sve onk u notificaton baru? Da si ih mogu poslozitii po svom redu kakk meni pase? :)
Jutros me s mojim S3 dočekao hladan tuš - ili radije, vrel tuš :S
Sinoć sam ga najnormalnije stavila na punjenje. Jutros se probudim, ekran svijetli i na njemu stoji poruka "Charging paused. Battery temperature too high". S3 je čitav bio tako vruć da sam ga jedva mogla držati!
Ni mjesec i pol dana star S3, fakjea. Bolje da ne razmišljam o tome što se moglo dogoditi da sam duže spavala danas.
Uf.
Ja bi na tvom mjestu to dobro sad pregledao, bar ovo malo sto mozes skuzit (ekran).
Meni se desilo slicno nesto sa S2 prvu noc punjenja. Navecer sam ga spojio punit, ujutro se ustao I vidim mob svjetli. Ko zna koliko dugo je stajao tak. Al nije bilo nikakve poruke I bat je bila na 100%.
poz
Već sam poslala mail Europatrade-u i objasnila što se dogodilo. Strah me uopće ga koristiti nakon toga. :(
Što jest, jest - brzi su. Odmah su odgovorili - standardno, mogu ga donijeti osobno ili poslati Overseasom o njihovom trošku tako da ću ga odmah danas nakon faksa odnijeti do Draškovićeve. Kakvo jutro :(
hmm...steta...kontakt ili baterija nesto...mozda ti je vlaga usla?
Nego, mene jos uvijek zanima razlika između verzije roma TRA i SEE.
TRA je za Croatia...a SEE je općeniti za naš dio europe. Koja je sad tu razlika? Imaju istu verziju i isti kernel, ali zašto se odjeljuju? Koje je bolje staviti kod nas u HR?
Evo jucer sam i ja dobio update na jelly bean i odlucio ga instalirati pa sto bude bude.
Mogu vam rec da me poprilicno iznenadio ,ugodno(nakon citanja foruma gdje vecina ljudi nije zadovoljna).
Meni sve radi isto kaao i na ics.
Jer si dobio Engleza, a ne Poljaka. Prvi je bio bugovit, verzija koju smo mi dobili je ipak nešto popeglanija.
@Symbex - mislim da vlaga ne bi smjela biti jer baš jako pazim na njega, ali eto, nešto ipak je. Guglala sam error poruku, netko je rekao da je dobio circuit board replacement nakon iste situacije, a sad, vidjet ću što će reći u servisu. Ima tu još par stvari koje me muče (povremeno glasno krčanje i distorzija zvuka u trajanju od 5-10 sekundi usred poziva unatoč izvrsnoj jačini signala, encryption error koji se jedan dan pojavio prilikom paljenja mobitela i zbog kojeg sam morala raditi tvornički reset) - sve u svemu puno stresa u mjesec dana korištenja :/
al i dalje je ostala ona stanka od 1 sekunde prilikom ulaska u meni :-(
Evo i mene danas dočekala poruka na mobu za JB update. S obzirom da sam rootao mob, vjerujem da ne bi bilo pametno obaviti OTA :) Zato planiram sa SamMobilea skinuti neki FW i onda to staviti na mob preko Odina. Vidim da spominjete Engleza i Poljaka. A što je s npr. ovom Croatia verzijom na http://www.sammobile.com/firmware/?page=8&view=7495 ? Koju bi preporučili da uzmem odavde? Hvala!
Bok svima. Stavio Engleski JB i sada su mi zamijenjeni z i y. A kada prebacim na eng tipkovnicu onda nemam č,ć itd.
Stavio sam nebrandirani xxdlj4. Ima li tko rijesenje?
Osim toga sada mi je AP-I9300XXDLJ4
CP - I9300XXDLID
CSC - Unknown ???
Jel to normalno ili da vracam Vip-ov JB?
OK, fućkaš root. Bitnije mi je da si ne napravim štetu ako sad odradim OTA update. Mogu li si nešto zeznuti?
Ja jutros dobio poruku za OTA update, i sve proslo stvarno za par min...
Nekih bitnih razlika ne vidim, osim sto mi baterija trajeeeeee, ali oke ovo je prvi dan, iance sam navecer na max 10% posto baterije, a sada sam na 40% istim intenzitetom krostenja, ako ovako ostane ja prezadovoljan
Evo i ss, pa mi recite koji imam, poljak, englez ili nesto trece?
http://www.zaslike.com/files/58jsa0plx2h7vy82_thumb.png
posto sam novi imam jedno mozda glupavo pitanje:
jel trebam kakav backup podataka ako mi se instalira novi software, danas mi dosla obavijest o aktualizaciji