Jesi probao držat prst na nekoj stock aplikaciji? ili si možda nešto instalirao iz Cydie što ga muči.
Jesi probao držat prst na nekoj stock aplikaciji? ili si možda nešto instalirao iz Cydie što ga muči.
probao sam i sa stock aplikacijom i isto je. ikone mogu micati samo preko itunesa.
sa cydie je samo ono sto ona sama instalira, installous i SBSettings. od aplikacija sam stavio camera+, azul i weather hd.
igre mislim da nisu bitne ali za svaki slucaj: angry birds rio, plants vs zombies, real racing 2, asphalt 6 i infinity blade.
Imam iPhone4 4.2.1 , JB greenp0ison.
Namjeravam updateat software na 4.3.3 i ponovo ga jailbreakat sa redsn0w-om, no koliko sam vidio kod frendova kod tog procesa se sav sadrzaj na iPhoneu brise.
Pa hocu znat kako da spremim te aplikacije na komp da ih ne moram skidat opet, hvala.
Pričali smo već prije o problemima sa Home tipkom...i dalje mi se javlja i povećava isti problem. Tipka teško raegira i trebam po 3-4 pokušaja da uđem u multitasking...ne radi sve od prve i to već počinje fakin nervirat užasno.
Planiram poslije godišnjeg otić do T-com i dat im na servis, ili nek poprave ili nek mjenjaju za novi, samo da mi to radi kao da je nov.
Da li mislite da će mi to uzet pod kvar, jer definitivno je ali nisam čuo da je itko nosio za to?
thx :)
I meni šteka ali nemam vremena trenutno za otići do servisa. Aj nek neko javi iskustva s popravkom tipke
Da, moraju to popraviti, nije to tvoja greska. Meni je ispod uslo valjda malo prasine i kad sam stisnuo tipku, culo se onako kao "krc", kao da nesto smeta. Ispuhao sam ga dobrano i sad radi. Ali da nije radio, isao bi na servis
ma i mene to muci, i ja planiram poslije ljeta odpeljat ga na servis...meni je samo banana sto je on meni bio pao, i vidi se ne gornjem dijelu kod zvucnika sitno ostecenje, i bojim se da ce rec da je to zbog toga...a i prije se pojavljivalo :(
imaticx, s cim si ga ispuhao?da probam prije nego nosim na servis?meni 5 dana radi, pa pol dana zeza, pa 3 dana radi, pa dan zeza i tako..
Prvo sam probao sa slamkom obicnom za sok, ali nije bas pomoglo. Onda ga malo pobrisao i stavio usta tocno na home tipku i par puta jako puhno. I tu i dolje kod punjaca (makar ne znam zasto :) ) i pomoglo je. Vec 3 tjedna radi kao novi
Imam iPhone 4, 4.3.3 napravio sam jailbreak sa Jailbrek.com i danas mi odjednom ne radi zvučnik, npr. prilikom poziva nečujem sugovornika ali kad prebacim na speakerphon onda ima zvuk, zvono mi radi ali npr. pjesme ili youtube filmići također nema zvuka.
Sad me zanima ima li itko kakvu ideju što bi moglo biti, jeli možda neki kvar na zvučniku ili sam slučajno nešto uključio na postavkama mobitela.
Kad pojačavam ton na fizičkim gumbovima sa strane moba, piše mi kao da je uključen headset.
Kako je mob jailbreikan hoću li imati garanciju kad ga odnesem na servis, ili ima neki način da se jaibrek poništi:
Unaprijed zahvaljujem na bilo kakvoj pomoći jer sam već ispižđen i najrađe bi ga razbio od zid.
Napravi restore preko iTunsa. Možda je softwareski bug pa ga uspiješ riješit a ako nije bar ćeš jailbreak s restorom maknut pa gs možeš bez brige furat na servis;)
Pozz
Napravio sam yailbreake i instslirao installus na iphonu4 4.3.3 verziji,
Dosta cesto mi javlja API ERROR a i updateve mi ne pokazuje u instalusu nego u APP STORE- u.. Why ??
Radio sam prije ysilbreake sa Greenpoisonom i nisam bio zadovoljan, baterija mi je trajala ful kratko pa sam maknuo yailbreake..
Kakva je situacija sa trenutnim yailbreakom i installusom? trpi baterija ili se to poboljsalo?
Pozz
Ako ti ne prikazuje update u installousu, znaci da ta aplikacija jos nije crackana (tj. nisu crackali update, pa ti zato ne prikazuje).
Meni je baterija cist ok, iOS 4.3.3 sa RedSnow-om, uopce ne curi previse ;)
Imam problem
Dok se s nekim razgovaram s IPHONE 4 i kad ukljucim zvucnike ne radi mi mikrofon, ja sugovornika cujem, ali on mene ne, dok nisu ukljuceni zvučnici sve radi normalno, i i inače rade dobro kod muzike i navigacije.
Zna li netko sto moze biti problem??? Po mom je to softverski problem,, Kaj napravit?
To ti je do mreze
Nema veze sa telefonom
Pozzz gdje u kojoj temi na forumu mogu vise procitati o shsh 4.3.3 na iphone4 zasto sluzi kako napraviti backup restore. imam JB na iphone samim tim i cydia instaliran primjetio sam da mi je prije pisalo SHSH 4.3.3 a od nedavno SHSH 4.3.3 , 4.3.4 da li to znaci da vec imam SHSH sacuvan ili moram da sacuvam na kompjuteru sa nekim alatom. na kompu imam instaliran ifunbox.
imam jos nekoliko pitanja za koja mislim da i neke druge clanove zanimaju.
jedanput kad napravis JB na iphonu dali apple moze napraviti nasilni update software konkretno sa 4.3.3 na 4.3.4 i ako dodje do toga kako da povratim verziju 4.3.3 koju trenutno imam hvala puno.
Da, to znaci da imas spremljen shsh ako ti pisu verzije firmware-a i ne moras vise nista raditi. Ne moze apple praviti nasilni update, jedino ti nudi stalno u itunesu da napravis update, ali i to se iskljuci. Ako slucajno stavis 4.3.4 i imas spremljen shsh za 4.3.3 vraca se sa ovim tutorialom
Zdravo svima, imam problem sa iphone 4, vezija 4.3.3 na njemu i nece da mi primi pozive kad imam ukljucan 3G. 3 dana pre jailbreaka je radio super ali posle jailbreaka nestima kako treba, znaci cim stavim 3G onda mogu da zovem, ali nikako da me neko zove. Pa rekoh da pitam jer mogu nekako da napravim neki restore pa da imam 4.3.3 bez jailbreaka? Jel moguc reset da mi se vrati iphone kakav je bio?
Pozdrav ekipa! Novi sam u iPhone svijetu pa me zanima jeli moguće iPhone kupljen u VIP-u otključati za druge mreže (tele2)? Ako netko ima informacije koji baseband imaju iphone-ovi iz vipa i moguće li to otključati??
Hoce li mi se izbrisat sve stvari sa iPhonea i jailbreak ako ga updateam na 4.3.3?
(imam 4.2.1)
+ jel zna netko ime onog Cydia tweak-a, da se na lock screenu ne prikaze sadrzaj sms poruke kad dodje? ja sam zaboravio.
tnx!
Poatavke -> poruke -> prikazi isjecak, stavis na 0
http://tapatalk.com/mu/5d882a0b-fd5c-12f9.jpg
Hvala.
btw postoji li neka aplikacija ili nesto da omogucuje stavljanje slika u gif formatu na iPhone?
Imam ovakav slucaj
na jednom kompu sam stavio muziku na iphone
preko drugog sam si sad napravio ringtone i dok sam ga syncao na iphone pisalo mi da mora izbrisati svu muziku
jer se da to kak izbjec ili ne ?
Pomoc hitno!
Ovako:
znaci imam iPhone 4, 4.2.1
htio sam ga restorat na 4.3.3 i javljao mi se Error 3194, no taj error sam uspio srediti i sad kad je iTunes poceo restorat software na pola se pojavi Error 1013?
sta da radim sad??? molim pomoc hitno..