Jednostavno se vrati na Symbian :)
Printable View
Jednostavno se vrati na Symbian :)
pozdrav, koju NAVIGACIJU preporucate za SE X8. Trenutno imam iGO MY WAY i nije losa, ali me znaim dali imas nesto bolje, brže, kvalitetnije ?
Ima vec cijela posebna tema o navigaciji na androidu, a ima i hrpa tema o svakoj "jacoj" aplikaciji posebno. Pa pogledaj tamo.
Da, ali po defaultu je uvijek uključen onaj drugi prikaz kao u standardnoj aplikaciji i u prikazu foldera ne postoje nikakve dodatne opcije, a ne mogu promijeniti ni njegov skin...
Da li ima neka apliakcija, manager, explorer sa kojim mogu izmjeniti sistemski sadrzaj ? Konkretno, zelim da zamjenim melodiju/zvuk koji upozorava da ja baterija pri kraju.
Root explorer, ali za to trebaš imati rootan i mob.
Da ali nemam dozvole da bilo sta radim sa systemskim fajlom. Ni premjestanje ni brisanje ni rename. Isto i sa file managerom. Ili ima neka opcija sa root e. gdje imaam sve dozvole ?
EDIT: Evo nasao sam da se ukljucuje sa r/w "tipkom" u vrhu ekrana. Hvala.
Ima li koja stvarno dobra igra s autima - utrke, s lijepom grafikom za Desire? Probao i Gt racing motor academy, Asphalt i jos neke i s nijednom nisam zadovoljan pa ako netko ima koju dobru preporuku, nek kaze.
Jel moze jedna pomoc, kako se zove Launcher koji ima Dock-ove od drugih launchera (Sense, Droid, gingerbread itd.) ?
Zna li neko da mi odgovori postoji li VPN client za HTC Desire....?
Kako pokranuti stock widget News? Probao sam traziti nase domace portale i nista ne nalazi.
Dali je netko koristio fugumod jer vidim neki ljudi koji su ga stavili, nakon toga su stavili setCPU i stavili cpu na 1.3Ghz i kazu da im radi sve normalno. evo link neznam dal ga smijem staviti pa bi molio admine da maknu ako nije dopusteno link
Koliko vidim, taj fugumod je ROM. Ovo nije tema za raspravu o ROM-ovima (jasno pise u naslovu "Aplikacije").
A nije rom, ja sam stavio rom i onda sam stavio taj fugumod i nista se nije promjenilo sve je ostalo isto nego ga onda mogu overclockat ili sta vec, se mozemo cuti na pm ako kuzis ista u vezi toga da mi objasnis ak ti nije problem. i jel znas zasto kad sam stavio taj fugumod nemam vise slobodne memorije u telefonu a prije stavljanaj fugumoda sam imao 100mb?
Pozdrav ,imao sam davno jedan programčić za kontrolu nekontroliranog spajanja
android uređ. na net .Radi se o onom koji koriste operateri za drpanje love
ali sam zaboravio koji je to bio programčić pa ako netko zna molim info.
tanx
Juice defender?
Tanx mislim da nije taj , neko drugo ime je bilo ,
uglavnom je pogasio sve gluposti koje vip i t com stavljaju da povremeno kao ažuriraju podatke
a i skidaju lovicu s prometom .
Prvi put čujem za takvo što. Kada davno si imao takav program na Androidu? Meni je pao na pamet Droid Wall ali teško da ti mogu šta točno reći jer ne kužim baš o čemu govoriš.
Da li postoji program koji omogućava da se na home screenu stave 2 ikone (widgeta) na isto mjesto? Npr. da imam vremensku prognozu i onda na to stavim kalendar. Na WM-u sa SPB MS se to moglo.