hmm nista od toga...kad pokrenem just da flasher i drzim C nece da ga spoji...uvjek moram drzat 2+5 ... neznam sta mu je odjednom bilo :(
Meni to zvuci kao problem sa EROM-om.
UltimateUnlocker, i to mozda.
Potrazi malo, vec se pricalo o tome.
izgleda da mu nema pomoci...odnio sam ga oko 12 u servis i covjek mi je reko da ga mogu u 7 podic...odem tamo i lik mi kaze da nije mogo napravit nista s njim...zajebavo se jelo vrjeme i jos kaze da je to najdulje kolko je radio oko mobitela i nista nije uspio napravit :( :(
A ja opet kazem: UltimateUnlocker.
S njim sam uspio popraviti prakticki nepopravljiv mobitel.
Jedino sto mozda nije free (ovisno sto se treba napraviti)...
ak si vec rijesio problem, mogo si bar napisati u cemu je bio problem.
i kako si ga rijesio sa UU, odnosno sto je bilo potrebno napraviti.
da bar ima neke koristi od ovih postova zadnjih par dana :)
evo ovak...kak mi je ravilov reko da je vjerojatno otiso EROM odma sam skino ultimate unlocker...instaliram ga i otvorim...oznacim u njemu repair EROM/SEMC boot tj bilo je automatski oznaceno,odaberem svoj mob i spojim mobitel drzeci 2+5...nakon sta mi je iscitao podatke pisalo je da restartam mob i da ga ponovo spojim drzeci 2+5...napravim to i on je meni poslao neke loadere na mob(neznam tocno o cemu je rjec)...kad je to bilo godoto odspojim mobitel , izvadim i vratim bateriju i vidi vraga uspio sam ga upalit :D :D .. al sad mi se opet pojaviio problem...nakon toga sam flashao sa FS i MAIN od K800i da si vratim kak je bilo ali kad odaberem ofs ucitava neko vrjeme i onda mi izbaci neki error...i tako stalno...izludio sam s njim :(
EDIT:
sad me interesira jedno pitanje...dal se taj custom pack da ubacit u FS ili MAIN da se nemora naknadno ubacivat u mob??
ovisi čime flešaš
ako koristiš setoollite ona pod MISC files dodaš custom u zip formatu i biti će ubačen nakon maina/fs-a znači sve odjednom(osim cid53,za njega far)
ako koristiš far onda poslije flešanja maina/fs-a trebaš opet spojiti far/mob i ručno ubaciti custom
xs-om ako nema customa onda ga staviš u own_custpack i biti će ubačen nakon maina/fs-a znači sve odjednom((osim cid53,za njega far))
ma on je mislio neku vrstu slipstream-a napraviti.
ali kolko mi je poznato, to ne ide.
a i ne vidim potrebu za time, stvarno ne uzima puno vremena.
ali imam problem s far-om...kad god flesam main i fs i trebam ubacit custom pack on mi ovaj error izbaci
http://slike.hr/slike/untitled_e4708.jpg.html
mogu ja njega silovat tu tjedan dana al nece...moram upalit mob pa cekat par min dok mi stoji wsod i onda ga zgasit jedino tad prihvaca...al onda kad stavim custom pack i dalje stoji wsod
flešaj main/fs
izađi iz fara
izvadi/vrati bateriju
far/spoji mob/ubaci custom
izađi iz fara
izvadi/vrati bateriju
probaj upaliti mob
upravo to i radim cjelo vrjeme...al nikako kao da ima neku tvornicku gresku na sebi stalno tako izbacuje taj error
Pozdrav... Dao mi je frend k800i da ga probam napravit...nikada nije bio fleshan...mob se odjedamput zaledio i nije se htio upaliti...kada ga je isao ponovo upaliti kaze da je par puta zablicao...ali sada vise nista...prije
2 mjeseca je mjenjan display(ja mislim da to nema veze s tim)... Probam ga spojit na komp nece:rifle:...ispise kao da nije prepoznat(u windowsima)... a u programu nikako ga ne ocita... probao sam 2+5 i C....ali nista ne pomaze...probao sam i drugu bateriju i opet isto...
Molio bih vas pomoć....hvala na svakom prijedlogu... :respect:
Prvo,jesi li instalirao USB Flash drivere?
Nakon toga,kad ti očita mob preko nekog programa,postaj log ovdje pa možda netko pomogne.
HEHE...PA NARAVNO...drugi k800i mi normalno očita... i nisam početnik u ovome...ikakav drugi prijedlog??? Probao sam i sa xs++ i setoolom...ali nista
jesi probao staviti ga na punjac, na sat ili dva?
Ne vrijedi...pa stavio sam iz drugoga k800i bateriju...pa opet nista
kvar ti je fizicki...problem je najvjerovatnije u fles ic-u...treba ga skinut i popravit pa reset telefona na factori state,upisat erom i gdfs pa flesat i problem rijesen....ako si iz zg-a mogu ti ja to rijesit...
Ok hvala sta si mi rekao...sutra cu ja to odnest prijatelju da mi to sredi..ako pomogne puno ti hvala...
Dobio sam informaciju da se moj k800 ne pali jer je puko softver. E sad, ja sam nasao ovu temu kako da promenim softver, ali ne mogu da instaliram drajvere, jer kada prikljucim telefon onako sa tasterom c nista se ne desava u windows-u. Probao sam i na razlicitim kompjuterima i nista? Moze li mi neko reci sta je u pitanju?
Pogledaj u superthread, tamo je link za download USB Flash drivera.
jedno pitanje u vezi k800, neradi mi tipkovnica, tj par tipki malo teže ide, preko interneta, tj ebaya sam kupio novu tipkovnicu i kada sam je spojio kao da je pobrkana tipkovnica, sad neznam jel neradi, jel do nje, ili zato jer je kineska, jer sam je preko ebaya uzeo, zanima me jel se može to kako srediti da radi normalno ili bih morao kupiti kod nas tipkovnicu za k800 da radi sve fino normalno
i da, ako je već budem morao kupovati, ako znate možda cijenu tipkovnice... :)