potpisujem NIKAD trgovati sa SMOGOVCEM. imo sam slicnih iskustava, samo na srecu nisam dao da spusti cjenu mog uredaja pa je na tome i ostalo... inace znam kakv je i treba to izbjegavati.
Printable View
potpisujem NIKAD trgovati sa SMOGOVCEM. imo sam slicnih iskustava, samo na srecu nisam dao da spusti cjenu mog uredaja pa je na tome i ostalo... inace znam kakv je i treba to izbjegavati.
samo jedno,jadan si...
prvo-u oglasu ti je pisalo da je mob nov,a bio je korišten Bog zna koliko...(ti kažeš 10 dana)
drugo-u oglasu piše mob ispravan,što mobitel nije..treba ga flashati...na bar 5 kartica mi nije radio,na jednoj sam i tebi pokazao...
nemam namjeru te pljuvati govoriti kako si mi lagao da nemaš para da mi vratiš,jer si kupio drugi mob,a onda mi poslije govoriš kako si prepun para..
da nije tako kako ja kažem ne bi vratio lovu..nisam dao pare sa mob koji se treba flashati,otvarati i servisirati...
prodao sam bar oko 200 mobova tu na forumu i nitko mi se nije žalio...
ukratko-prodao si mi neispravan mob,ja sam htio pare natrag i to je to,ti niti ne znaš di se micro sd stavlja u taj mob,a meni soliš pamet,kako nema šanse da se to l7 dešava,da tvoj frend ovo,ono...
pa nisam ti ja neki mutavi klinac kojem ćeš neš uvaliti,a ja sam ga mogao tu prodat,ali nisam htio,jer je neispravan,ja za razliku od tebe sa takvim mobovima ne radim..
a vrijeđanje nije potrebno,ali slobodno nastavi ak ti je guš...
dakle da izbjegavati trgovinu samnom,ako su uređaji neispravni,to svakakvo preporučam...:five:
evo trgovao sa članom smogovac i sve prošlo u redu, ja dobio mob, on dobio pare, moje preporuke ali tesko zbog ovog posta gore...
ja zadovoljan, on zadovoljan... malo tvrd orah ali povremenim tucanjem se i on razbije...
za mene sve 5... za ostale ne znam...
potpisujem i za kidhega..NIKAD sa njim...tip je tražio da mu ja pošaljem mob,da on malo prčka po njemu i onda da mi lovu uplati,a nakon što su ga svi popljuvali nisam htio,tu nema ništa loše..ti nisi trgovao samnom i nemaš tu šta pričati...
oni kojima sam dosad prodavao mobove,ziher sam da ću i dalje,jer se nitko još dosad nije požalio,nisam ja taj koji uvaljuje
gle,u početku mi je radio,čitao sve sa kartice,slike,mjuzu...ali nije htio spremati na karticu..a kasnije ništa,niti formatirati htio,karticu koju sam kupio danas,koja radi na svim mobovima valjda osim na l7,+isto jučer niti na 512 nije hto istu stvar..pa neću ja nekom izlaziti u susret,a da ja trpim,pogotovo ne njemu
Malo svrati u motorola podforum pa pogledaj kaj sve dobiš flashanjem, pa se možda predomisliš i opet kupiš mob:flame:
teško,+niti sa 512 nije radio niti pola h normalno,jer sam i to bio nabavio:lol:
upravo idem još jedan mob prodat,očito netko nije tu pročitao da ne kupujem neispravne mobove;)
e to je već nešta drugo, al opet vjerujem da se moglo riješit flashanjem
Trgovao sa clanom sodom,Svaka cast decku.Nasli se ja njemu dao pare on meni mob i ja otisao zadovoljan a valjda je i on.Preporucujem prodaju s doticnim clanom:spin:
Prijatelju samo si potvrdio ono što sam i očekivao od tebe........lažima se nemožeš obraniti od činjenica,imaš već dosta godina da bi to trebao znati, (mob. je potpuno ispravan i kao što sam pokazao pred tobom sprema uredno slike na memorijsku koju sam ti čak i ponudio).
To što ja neznam gdje se na tom mobu umeće memorijska nesmatram mojom sramotom,kao što si ti to pokušao prikazati,no svejedno sam je uspio staviti i gle čuda.......mobitel je najnormalnije spremio sve slike (čitaj opet neoboriva činjenica da je mob. ispravan)
Što se tiče onog novi,kakve sad to na kraju veze ima,pa ljepo sam ti jučer rekao prije nego sam ti ga donio da mob. ima 1h i 45min. rada, i da sam ga koristio zadnjih tjedan dana,......šta želiš me prikazati još i lažovom i nepoštenjakom.
Lažovi i nepoštenjaci nevraćaju novce...............zar ne?
I na kraju nije mi uopće do svađe,tvoja djela kazuju sve o tebi,komentari su
zbilja nepotrebni.:nono: :nono: :nono: :nono:
ajde da se ja isto malo ubacim u temu .....
ja radim u njemackoj na policiji i mogu reci da mi tamo i kolege ovdje imaju vise nego dosta problema sa takvim "deal" mobitelim kad jedan strada jer drugog zajebo....
eto,bas prije djedan dana trgovao sa vladobrad`om;mjenajali smo se,bio jedan problem i ja bes "a i o" vratio njemu mob+novac nazad...
mislim da ima dosta lopuza na svjetu,pa nam potrebno da se ovdje sa tim zajebavamo??
pa tu se radi o mobitelima,a ne o zlatu.....radite posten "deal" onda svaki dobi svoje,nitko ne treba drugog varati...
ak neki problem sa mobom onda se ljepo dogovorite,a ne gledajte stalno samo na svoju "rit"...to je moj savjet... :five:
micek i ja sam pred tobom pokazao da ne radi,jel tak(nova kartica),se sjećaš?to su činjenice...
koji k ti protiv mene imaš srati,si malo ljut kaj mi nisi uvalio to,ha??
ja ne lažem,sve šta sam napisao i iza toga stojim...činjenica je da ne dajem pare za nešta šta ne šljaka...zaš si mi nudio memorijsku kad ti tvoj prijatelj iz servisa kaže da se taj mob traži i sve to..šta si ga opet meni nudio..
to sam mem. karticom da je ne znaš staviti,sam htio ukazati da ti nemaš pojma valjda o ćem ja prićam i šta ti ne valja sa mobom..
djela govore da glupi smogovac nije htio uzeti od titana mob koji ne šljaka i nisam ti ja nikakv prijatelj i nemoj me tako prozivati
i moram dati pohvale vladeku,jer mu na frendovom mobu signal nije šljkao,ja vratim mob on meni lovu..ja našo majstora i to zriktao u 2 min ,a vladek mi opet prije mob doforao,ja njemu lovu...nema problema sa normalnim i civiliziranim ljudima...
+još samo čekam da mi se javi lik kojemu sam kartice prodao,pa mi se nakon 3 tj. javio da one ne vrijede:rolleyes: a ja provjerio kad sam prodavao da vrijede,samo ih je trebalo obnoviti...
Da skratim sebi muke, evo transkript PM-a:
= Citat =:
Izvorno postao MrBlc
Kako već nekoliko dana RedkinG ne odgovara, zaključio sam da je odustao od bilo kakvog razgovora. Uz to se još pojavio jedan problem - na crvenoj tipci boja nije uopće držala za tipku tako se se nakon dva pritiska skinila (pritisci s jagodicom, a ne noktom da ne bi bilo zabune). To mu još nisam javio jer čekam da se on meni javi s odgovorom na prošlu poruku koju samn gore naveo. Ukoliko se javi i riješimo problem, napisati ću tu što je bilo, a ako se ne javi, znaći da sam spušio, pa nemojte i vi!
EDIT:
Ipak je sve riješeno!
Smogovac................upravo prijatelje zovem imenom ili nadimkom,a ovo je bilo
"prijatelju" pošto mi to naravno nisi.
Nemoraš se više busati u prsa sa svojim poštenjem,pa znaju ljudi procijeniti
tko je tu pošteno odigrao a tko to nije !!!:nono: :nono: :nono:
tako je znaju,sami će vidjeti i procijeniti...:kiss:
Pa ja bi prije trgovao sa Smogovcem nego sa TITAN-om.
zašto?
smogovac je ovdje dosta dugo, ima dosta više reputacije nego TITAN iako se reputacija ne broji.
smogovca mnogo više ljudi poznaje nego TITAN-a
Iskreno da vam kažem, ne mogu se svi problemi nekog mobitela primjetiti na prvi pogled. Neki se pojave nakon tjedan dana, neki ne.
Neki prešute da mobitel ima problema, neki niti neznaju. Jako je malo onih koji znaju i koji će reći.
Kao i kod kupovine u trgovinama svaki kupac ima pravo vratiti proizvod.
Ja mislim da bi tako trebalo biti i ovdje, barem u roku od 24 sata.
Ja bi ti također vratio mobitel. Jer samim uzimanjem tog mobitela bi se ja doveo u situaciju da ga ja onda nekom drugome uvaljujem a to ne valja.
L7 pa držao sam jedno 5 komada u ruci i svaki je imao različite kartice i u svakom je radilo sve bez problema. I to ne nedavno, nego kad je i izišla ta motorola u prodaju, tako da nije bilo nekog specijalnog firmwarea za puknut.
eto.
Što se tiče redkinga, sa njim sam imao dobro poslovanje i nadam se da ćemo opet poslovati.
Imal sam dobru trgovinu i s smogovcem i s Redkingom (jest da je bilo nekih nesuglasica al ok).
Potpisujem.Prije bi vjerovao covjeku sa iskustvom nego nekom novom koji je dosao na forum pametovat .
Da sam ja se nasao u toj situaciji doso bi mu ja doma pred kucu i zafitiljio mu tu motorulu u facu.
Ali opet moras biti talent i imati motorolu :PPPP hihi bez uvrede:jump: ,NHF
NASTAVAK SAGE"MASKA N70".......
Toliko od mene...= Citat =:
Izvorno postao RedkinG
Sve riješeno s MrBlc-om :)