Ja u pripravnosti.
Žena piše završni rad za faks pa ja čekam kada će zapet.
:mad: Ja ću poludit, u zadnje vrijeme sa svima moram pisat domaće zadaće. :cry: :cry: :cry: :cry:
Printable View
Ja u pripravnosti.
Žena piše završni rad za faks pa ja čekam kada će zapet.
:mad: Ja ću poludit, u zadnje vrijeme sa svima moram pisat domaće zadaće. :cry: :cry: :cry: :cry:
šta je ovo!?
Ovdje nema nikoga... :-/
odo ja nešto raditi...;D
uh...opetdokasno osto...al bar nije skroz ujutro skola,...aj vidimo se
Odo na more, živi bili! :vadi mast moderatorici: :notooth:
http://www.asturcon3.com/emicons/beach.gif
Jutro....:wave:
@ravilov...pa kaj si morao skroz u Frankfurt ići...ja sam doma pa ne radim ništa :notooth:
:lol:
A eto, poslali me, pa sta cu sad, necu valjda odbit? ;)
Ako nista drugo, isprobavam nove i egzoticne vrste piva. :thumbup:
jedem varazdinske velikeeeeeeeee tresnje ;D
Morat ću ići pobrati šumske jagode...dok mi ih neka djeca ne poberu :p
Jučer potamanio sve kaj je bilo u vrtu i zelene...:D
Sada su na redu šumske...i da..šlag moram kupiti...:respect:
Hahahaha, šlag sa šumskim jagodama...fuj to :D
Ja idem u dućkas pa nešto žderati, pa opet učiti za današnji kolokvij :) Strašno mi je teško, već učim 35 minuta i isparavam :notooth: ;D
kaj se sumske jagode jedu opce? kaj nije to ono malo crveno kaj naraste u dvoristu bez da posadis?
to se ne jdede! dzizs ;D
vruce mi je..
iks, ofišli te mrzim!
i da, nemrem vjerovat da nitko nije iskomentirao audiciju.. osjecam se staro, ova danasnja mladez ne zna sto je to :-/
Ma kaj vi tamo preko Sljemena znate kaj raste kod nas...:p šumske jagode se jedu itekako...ali opet ima onih divljih koje se ne jedu...ja kao profesionalac odmah vidim razliku :D
Da da...kako da ne fuj to...:D
--------------------------------------------------------------------------
Inače čekam frenda da mi doveze laminat sa kombijem....u subotu ću očito sa time imat zezanciju a mislio sam ići na Street Race...:crazy: ali dobro sada sam vidio da je odgođen...:respect: ;D
došao iz grada . . .
položio prvu pomoć bez problema . . . ;)
našao si šulju za maturalnu, možda i tenisice . . . :notooth:
odradio vožnju, sad odmaram . . .
stigao s faxa,,kako ga pržiiiiiiii...krevet i tv..pozz
Najvruci dan do sad definitivno....eo ja odvalio klimu u kuci i hodam bez majice...milina sve dok ne moram van...
triest i tri..
Evo pisao sam kratak sadržaj čime ću proširiti Seminarski rad za Dimplomski...
i prvo kaj ću napraviti je, maknuti Office 2007 i staviti 2002 jer u većini slučajeva svi imaju starije verzije i kada pošaljem nekome ne može otvoriti jer ima ekstenziju .docx...tako da sa time imam problema...zato stavljam stariju verziju..
Jedino kaj me sada brine,poslao sam zamolbu za posao prošlu srijedu, pa se samo nadam da oni to mogu otvoriti...:crazy:
Nego da pitam kolko se po prilici čeka na razgovor i na telefonski poziv?
a ono..
u masi slucajeva uopce se nit ne jave..
a vremenski.. moze proci par dana, moze proci do dva tjedna.. evo, moje musko jucer zvali, a molbu im slao mozda i prije pola mjeseca..
stvarno si biser....nemoras micat novi office...nego kad zavrsis s dokumentom...gore ljevo klikni na save as doc 2002 tak nesto....
evo napravio sam i skrinšat http://img100.imageshack.us/img100/7971/72401126ht9.jpg
A jbga....biser sam pravi....sada sam deinstalirao 2007...stavio 2002 i sada mi ne otvara dokunete jer su prije pisani u 2007 i u .docx ekstenziji...a lol ;D
Ajde sonyck opet pomaže u nevolji...idem sada to napraviti...;)
imao sam isit problem prije jedno godinu dana . napravio u excelu kaj su me trazili , kao neki upitnik , extenzija neka nova - xlsm tak nesto . posalje m ,dobija maz par minuta odgovor , molim vas posaljite ponovno vas upitnik , nemozemo ga otvoriti :)
naravno liče da nemoras anistlairat 2007icu , samo sejvaj kao doc , ne kao ono sto ti Word ponudi.
kakav leeek..lololo= Citat =:
A jbga....biser sam pravi....sada sam deinstalirao 2007...stavio 2002 i sada mi ne otvara dokunete jer su prije pisani u 2007 i u .docx ekstenziji...a lol
vracaj 2007.
sto se vremenskog ogranicenja tice za odgovor ... pa kroz nekoliko tjedana . ne bit naporan , ali recimo , za posao di sam ja primljen ja sam morao zvati njih da pitam za rezultate samog testa . doduse nakon toga , intervjue su zakazivali oni i uredno zvali.
upravo se probudio iz popodnevnog sna . . . ;)
opet se malo igrao kemičara . . . :notooth:
sad gledam kaj ima novog . . . ;)
vidim, tu sve po starom . . .
Idem na probu orkestra.... umoran ko pas, a ovi budu pili... but never mind... ;D
Da se malo edvrtajzam, pomozite mi oko mog EL ĐI-ja:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...ewpost&t=56439
Mario92, out.
bokšić :wave: