a siroce ti bi se stalno nalazio hehe ;D
meni je to predaleko-vrbani-bah,ja sam na drugom kraju grada :)
Printable View
a siroce ti bi se stalno nalazio hehe ;D
meni je to predaleko-vrbani-bah,ja sam na drugom kraju grada :)
Mala, koji si kvart? Možda bi se dalo nekaj srediti po tom pitanju :)
Ico, onda računamo na tebe?
a ajd mi reci šta da radim kad nemam šta radit... Najređe bi cijeli dan bio u gradu... ;D faks mi gotov, a pak svr koje pozovem na kavu, imaju brdo ispita za riješit... a ovo u vrbanima mi je čak i usput, jer prije toga se idem nać sa curom, pa onda skoknem do vrbana... tako mi nisu daleko... ;D= Citat =:
Izvorno postao mala
@Phyto: pa moglo bi se reć... ;D
Šta je sad na kraju sa BD-a? Oće on doć ili?
Guess so. Al još ću pogledat tko će dolazit, tam oko 6-7. Al brijem da bum na kratki gem-dva došao...
= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
uuf,Gračani :)
ico phyto sam govorila ;) al i dobro govoris ;)
Ico, ak nemaš kaj radit, moš navratit do mene il možemo nekam na cugu, ni ja nemam kaj radit...a možemo i malu pokupit negdje da ne ide siroče sama na drugi kraj grada ;D
:love: ........
Reci di ti staje bus iz Gračana, pa te pokupim autom negdje ak hoćeš...
kolega, kolega... pazi kaj pišeš tu... da nebi neki krivo protumačili... ;D= Citat =:
Što se tiče cuge, ako se dovore svi za danas, a pogotvo mislim na malenu, tj ako se pojavi ili sa sigurnošču kaže da će doć, svratit ću, ali kažem, neću dogo ostajat... Uh čovječe šta sam se spetljio dok sam ovo gore napiso... :)
[QUOTE=Phyto]Reci di ti staje bus iz Gračana, pa te pokupim autom negdje ak hoćeš...[QUOTE]
ha, ha, pokupit ćeš ju autom... ;D mislim da bi imao veliku štetu na autu, a velika šteta i male... ;D
Ups... krivo sam si to protumačio... :rolleyes: Pa ajd ti sredi sa malom, pa onda oboje dođite...;D
= Citat =:
tebi je cak lakse i preko dubrave do gracane doci jer vidim da zivis u maksimiru..neznam sad...bus staje u markusevcu i na mihaljevcu (to su dakle okretista)
Mislim da mi je Markuševac bliže, samo mi reci kak da dođem do tam...
uf,ja kad objasnjavam samo jos i zakompliciram....znaci ovako...od nove tj zelene bolnice ides dole (prema markusevcu) i imas ono neko krizanje i an tom krizanju imas za gore i dolje tj lijevo i desno ,ti skrenes desno i samo ravno dok ne dodes do markusevca,u centru ti je crkva (odmah s te ceste dodes tam u centar) s desne strane ti je restoran MARKUŠEVEC.....skuzio?
Nisam niš skužio...a da jednostavno ti dođe do Svetica kad idemo na Vrbane, pa te poslije odfuram do busa do Markuševca, Mihaljevca il di već bus vozi, tak negdje, kaj veliš? ja bum se zgubio ovak ;D
heheheh znala sam :) a to bi danas? na vrbanima? i kad? ajd javi mi na mob kaj se dogovorite pa mozda buraza nafukam da me vozi ili nekog frenda...frendicu....:) ugl javi na mob sta se dogovorite
Pa dogovor je u pol 9 kod crkve na Vrbanima, Jarunu...rekli su da bi došli malena, ja, Ico, Zero, BD, probaj doć i ti...
aha...sumnjam jer neznam di je to.kad ce biti na trgu dogovor onda ja dodem. have fun :wave:
Joj, joj mala, sad više ne prihvaćaš ni da te vozim...pa do Svetica znaš doć, a dalje prepusti meni na brigu :spin:
mama mi je uvijek govorila NE SJEDAJ STRANCIMA U AUTO JEST DA TE ZNAM ALI NE DUGO :) (sala) evo ak braco dode doma kad ce trebat ja dodem,ako ne vidimo se na sljedecem sastanku :)
sad sam već postao i manijak ;D
a mala i lik u ferariju je neznanac BIO...;D
a cuj neznam ja,dozivjela sam svasta ;)
gle sam mi reci u koji birc ce te ici i ja dodem mozda,
= Citat =:
Izvorno postao smogovac
joj daj ne kenjaj.
Kaj ćemo onda za danas? Nek onda ovi kaj bi došli potvrde da će doć u pol 9 kod crkve, a ne da opet zazujim, kak smo jučer Ićo i ja, pošto se nitko nije pojavio... ;D
ajd nek mi netko (tko će ić) javi tamo oko pola 8, oćel šta bit od tog, di točno i kad... ako bude išta od tog...
Ajde Ićo, nađemo se nas dvoje u pol 9 kod crkve i onda ćemo se čut s malenom, jer će ona tam bit u bircu s nekom frendicom...tko hoće, nek se još javi, može? Znači, nas dva se nađemo tam u pol 9, OK? :thumbup: