MEMOIRS OF A GEISHA gledao ga jučer na skrivenoj premijeri. Jako dobro koncipiran film, dobro razrađena priča te jako dobar prikaz stanja i vremena u kojem se film odvija. Super film
10/10
Printable View
MEMOIRS OF A GEISHA gledao ga jučer na skrivenoj premijeri. Jako dobro koncipiran film, dobro razrađena priča te jako dobar prikaz stanja i vremena u kojem se film odvija. Super film
10/10
A home at the end of the world. 7/10
Fotball Factory 8/10
Telefonska govornica 9/10
Nepodnošljivi gnjavator (maloprije na rtl-u) 4/10
konačno da sam taj film pogledala u komadu.
Povratak u raj(return to paradise)- 9.9/10
"Život i smrt Petera Sellersa" (Life And Death Of Peter Sellers) - zapravo, ja nisam znao ama baš ništa o tom glumcu. Zapravo, ono malo što sam znao bila je samo kap u moru. Geofrey Rush ga je skinuo nevjerovatno dobro. I fizički i karakterno.
8/10
pa ali ti nisi gleda ni jedan pink panter
i danas sam 3 put pogleda mrak komade 10/10 krepava sam
Naravno da sam gledao Pink Panthera i nastavke, ali ako baciš pogled ovdje, onda ćeš vidjeti da je snimio hrpetinu filmova koji nemaju veze sa takvim tipom uloga. A i ako si pogledao gore navedeni film, onda ćeš znati o čemu pričam...
aha krivo sam te razumio i znači film je dobar i da koja je vrsta jel ima komedije
Film je dobar, naravno, ali je biografski, pa stoga baš i nema komičnih situacija... Ali, vjerovatno ćeš ostati zatečen podacima iz njegovog života. Ja barem jesam...
a dobro pogledat ću kad stignem
ea da pogledao sam Muju i Hasu 10/10
fun with dick and jane 6/10
Magla- o je moj zadnji film koji sam gldo prošli tjedan ili pretprošli u kinu....i umro sam od smijeha! ko i pol kina oko mene lol!
scena---- žena pere suđe..i sad se magla provlači kroz sudoper i pogleda si ruke a ono zapaljene izgorene ruke i počne vrištat padne dole i izgori!! i ja puknem se smijat ko luđak uz rečenicu "Obični detarđeni za suđe nagrizaju ruke..." ma loool!
sranje je film!
ocjena 3/5
Super cross-mislim da je ejdan od novijih filmova pa sam ga gledo na kompu
dosta realan film za razliku od ostalih "bikerskih filmova"
Ocjena 4/5
Green street hooligans-nenadjebivi zakon od filma! Filozofija,nasilje,alkohol..ma nenadjebivo...fakat mi se film jako jako svidio...u zadnjih mjesec dana pogledao sam ga bar 5 pta sa ženom i sa legicama i sa legama...
ocjena 6/5
Mean machine-zanimljiv film opet britanski naravno(preferiram britanske filmove) o Nogometašu nekom slavnom koji je završio u zatvoru i sad se kao probija i preživljava u zatvoru......postaje trener zatvorske momčadi protiv momčadi od čuvara bla bla bla 4/5
i to je to za sada! nemam vremena baš za filmove.... 8(
p.s. namjerno nisam davao ocjene od 1 do 10
"Sportska groznica" (Fever Pitch) - film braće Farelly, poznate po Mary za kojom su svi ludi, ali su se u ovom filmu ipak primirli sa (ne)ukusnim šalama na račun svih, što je rezultiralo čisto solidnom, čak i simpatičnom komedijom bez previše patetike i cmoljenja. Preporučljivo...
7/10
"Ken Park" (Ken Park) - ako ste gledali klince i pomalo se šokirali, isto bi se moglo dogoditi i nakon gledanja ovog filma. Zapravo, ne razumijem previše to pokušavanje pomicanje granica u kinematografiji, jer ovakvo što bi mogao skoro svatko izvesti, odnosno barem tako izgleda. Mali budžet, glumci sa ulice, scenarij iz svakodnevnog života... Ne znam, možda nešto propuštam...
4/10
ŠTO JE MUŠKARAC BEZ BRKOVA prije možda tjedan dana u Cinestaru...
Dobar film... MOžeš se dobro nasmijati... Napokon neka dobra hrv. komedija.
...Cinderella Man- 9.6/10
"Otok" (The Island) - još jedan futurističko-akcijski triler o poremećenim vrijednostima koje bi nas mogle zadesiti ako tehnologija i znanost uspiju toliko uznapredovati. Nije da je najoriginalnija tema, jer se u prvoj trećini filma uspije naslutiti o čemu se zapravo radi, ali za bacit mozak na pašu na nešto više od dva sata... poslužit će.
6.5/10
Cinderella Man-čista 8...doličan film,dosta klišeja is ve to ali ok film
island-ma dosadno,ewan bez škotskog naglaska je bezveze...
Onda nisi pogledao film do kraja, jer se koristi naglaskom u drugom dijelu filma...
istina....
Zemlja živih mrtvaca - 7.5/10
Klasičan Romerov film sa mnogo krvi, nekoliko odvratnih scena, te s prilično mnogo inteligentnih zombija (Big Daddy rulz!!!)...uglavnom, za one koji vole takav žanr filma - obavezno štivo, za ostatak - tko želi!
zora živih mrtvaca je 10 puta bolja po meni, ovo je čisto smeče, bez uvrede ikome!= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
ja volim horore ali zemlja je "živo blato" tj septička, još bolje, to mu nije trebalo! 1/10
Hm... ne bih htio ulaziti u domenu komentianja tuđeg mišljenja, ali da je Zora toliko bolja od Zemlje, a zapravo je tematika ista, samo je situacija malo drugačija... Ali, ako tako misliš...
kamionđije ponovo voze 8/10
"Junfer u četrdesetoj" (The 40 Year Old Virgin) - svakih par godina se u Americi zalomi neki manji film, obično komedija, koja out-of-the-blue pohara Box Office bez nekakvog posebnog razloga. Tako se dogodilo i sa ovim filmom prošle godine i nije mi pretjerano jasno zašto je bila toliko gledana. Nije da je loša i nije da nije smiješna, ali je ipak malo preduga. Traje preko dva sata. Da nema Stevea Carella (TV voditelj u Svemogućem Bruceu koji pošandrca u eteru) nema u glavnoj ulozi, ne znam da li bi film uopće bio gledljiv...
6.5/10