Jel ta tema u aroma instaleru ili se fleša posebno?
Printable View
Jel ta tema u aroma instaleru ili se fleša posebno?
Imas ju posebno.
Xda-g3 themes and apps podforum
Imaš obadvije verzija i za aromu i samo zip
nova verzija je u aroma in
stalno mi javlja neku grešku nakon reboota ali radi normalno
---------- Post added at 23:38 ---------- Previous post was at 23:15 ----------
current version is not available for user.
cant find matched cust for nt-code
mcc/mnc (21910), subset (FF)
pozdrav svima,
interesantnih informacija imate na forumu ;)
jedno noob pitanje imam; imam g3 stock tmobile 16gb d855, nikad rootan, flashan i sl.. stoji na 20h.
vidio sam da custom romovi rade puno bolje od ovog, pa reko idem probat, i nadam se da necu nista zayebat..
pa je bolje da pitam odmah; pratim upute iz prvog posta, i ako sam dobro skuzio prvo trebam root i twrp da bi mogao staviti neki drugi rom,
vec ranije sam sa xda skidao svasta (a koristio do sada nista), i naisao na ovo http://forum.xda-developers.com/lg-g...os-lg-t3079682
pa me zanima da li je to to, tj. sve sto mi treba da bi stavio cloudy 2.2? znaci da li taj program i ta procedura odrade na mom modelu isto to sto je navedeno u prvom postu (ROOTanje uređaja i instalacija custom recovery TWRP za D855 na LOLLIPOP-u) ?
i da li taj XPOSED FRAMEWORK uopce trebam ili ne ako idem na taj cloudy?
da li savjetujete neki drugi rom? ciljam na to da bude brz, stabilan i sto vise stock, i naravno da sve radi kao sto radi na stock..
ako sam dobro skuzio, taj twrp mi treba da bi preko njega mogao flashati neki rom, a root treba da bi twrp uopce radio?
i ne treba mi uopce Flashify u tom slucaju?
i da bi napravio Reboot to Recovery, to odabirem u programu twrp? ne idem nikakvom kombinacijom tipki?
hvalaaa
Ima tu malo više od jednog noob pitanja, a sve bez potrebe. Napisao sam (bar po mom skromnom mišljenju) vrlo jasno što i kako se radi, stavio sve linkove, praktički sve na jedan klik, a ti sad tu ideš preko vode po vodu i ispituješ gluposti. Bez obzira što si noob, ali valjda nisi glup da ne razumiješ napisano? Što se tiče preporuke ROMova to ti nitko ne može preporučiti jer ne odgovara svakome ista stvar, jedino ti se može reći koji ROM je stock based, a koji nije pa ti sad izaberi što ti se više sviđa. Ima jako puno ROMova i uz najbolju volju mi to fizički ne možemo sve isporbati i pisati recenzije za svaki pojedini ROM, to na žalost moraš sam probati pa ocijeniti kako radi i koji ti najbolje odgovara.
Potpisujem
bpodnar pitanje: upravo sam dirty flashao chupa chups priko stare verzije ali mi i dalje javlja istu grešku - imaš li kakav savjet?
Jesi pokušao sa zip verzijom? znači onom koja nije sa aroma instalerom
nisam idem je naći
U istom postu (na xda) ti je, ali prije toga dali ti chups bez čokolade radi ok?
[URL]http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3069300/URL]
kad sam ga prvi put stavio sve je radilo normal
sada nova verzija javlja onu grešku
---------- Post added at 23:58 ---------- Previous post was at 23:58 ----------
i ne mogu naći samo zip bez arome
---------- Post added at 23:59 ---------- Previous post was at 23:58 ----------
možda da stavim i kernel (koji?)
Ok, ako ćeš stavljati zip prije toga opet dirty flash chupsa da makneš ovu verziju čokse, update radiš preko TWRP, da te upozorim kod mene nakon updatea nije prikazivalo ikonu 3mint baterry
---------- Post added at 23:04 ---------- Previous post was at 23:02 ----------
Vidi link koji sam stavio u predzadnji post
oprosti nisam gledao
skida se
i ta mi ikona ništa neznači i nekoristim je
---------- Post added at 00:14 ---------- Previous post was at 00:08 ----------
iako sve radi nervira me
ako ne upali ide cloudy na moby
ili stock pa root pa .....
Za kernel se ne osjećam dovoljno kompetentnim da ti odgovorim, ja osobno koristim samo jedan isto chupsov a ostale nisam niti isprobavao, ovaj mi je ok naspram orginalnog, ali ako ćeš koristiti bilo koji skini si sa playa Trickster MOD, odličan app za podešavanje kernela
mogu li taj (koji je?) stavit priko ovog roma?
Da kernel se isto instalira preko TWRP a
hvala
---------- Post added at 00:33 ---------- Previous post was at 00:31 ----------
znam to ali, zvonac, koji si ti stavio?
bpodnar neki savjet oko kernela da ili ne i koji?
off topic danas dobio wirelles punjač
Napisao sam ti da koristim chupsov kernel http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2943339
Ja da budem iskren nisam se igrao sa kernelima jer koristim uvijek onaj koji dođe sa ROMom