evo ga
https://rapidshare.com/files/4482310...nez.poziva.rar
Printable View
momci, kako mi se poklopac baterije s vremenom izlizao odnosno na nekim mjestima popucao je lak, pošto sam nabavio novi poklopac, stari poklopac baterije sam sa finim šmirglom za željezo ispolirao gore - dole te dobio odličan sjajan poklopac koji stalno koristim ( a novi mi je u pričuvi). Svi prijatelji misle da sam dobio neku novu htc zvijer a sve je samo u tom poklopcu. preporučam, nećete požaliti.
prilažem i 3 slike
http://youtu.be/h5QvElSgFP4
Trebam pomoć oko internet i mms postavki. Danas mi je zatrebao mms i banana, neće da šalje niti da prima. Sve je radilo kad sam ga kupio (u Tele2), vjerojatno s postavkama operatera. Nakon što sam mijenjao romove, nisam imao potrebe za mms ili surfanjem (koristio sam samo wifi). Probao sam unijeti postavke kako je opisao Prophet na stranici 14, probao sam one sheme da ti operater pošalje postavke sms-om, ručno ukucavanje s njihove stranice, ništa ne šljaka... Mislim da možda čak i nije do postavki mms-a u postavkama poruka, koliko oko samih internet postavki.
Pa ako ima netko tko je na Tele2 i da mu sve funkcionira pa da probamo vidit gdje je zapelo. Da li je moguće da je kod njih nešto blokirano, (da treba uzet možda kakav internet paket?) s obzirom da sam u međuvremenu prebacio broj na firmu, unutar iste mreže?
Internet radi... MMS ni čut
Trebam help.
Ukratko ovo je bilo na njemu nemam pojma sta je tu sta pa tko se razumije vidit ce i pronaci sta mu treba.
Slika 1
Slika 2
Slika 3
Slika 4
Mob je jednostavno poceo usporavat i morao sam ga svako par sati restart. E sad najgora stvar je sto je ovo zadnje bio shut down a ne restart :)
Znaci mob vise nece da se upali.
Probao restart na tipku i probao restart volume +- / power up.
Slusam prijedloge i hvala na pomoci.
Mob nema garanciju
Nemoj ga drzat spojenog na punjac ili komp dok radis to. Jesi probao paljenje drzat i vol- samo da ga digne u bootloaderu?
Mobitel pao i puko ekran. Odnosno, ne display, nego samo maska. Sve i dalje radi normalno, ali gadno izgleda pa ga hoću promijeniti. Pitao sam u lokalnim servisima koliko bi koštalo, kažu oko 800kn. Na ebayu sam ga našao za 150-200kn i imam meštra koji će mi to mukte odraditi. Međutim, na ebayu su svi skoro iz USA i naglašavaju da su "for USA T-mobile only". Zanima me da li takvi mogu ići na HD2 kupljen u Tele2 ili moram tražiti neki koji nije za USA tržište?!
Može li ovaj, ovo je jedan od rijetkih koji nije za amere: http://www.ebay.com/itm/Touch-Screen...item4ab02f4865
gle ako kupujes dijelove mobitela npr ekran baterija moze pisat da je i samo za kineze to ti je ekran operater ne ovisi o tim dijelovima slobodno mos kupit :)
Ma malo mi bilo čudno, pa rekoh da pitam. A osim toga, svi ti USA only imaju Tmobile logo na sebi, a to nije opcija
Koliko ja znam postoji tri verzije digitizera za hd2. Dva s konektorom (jedan s tmob logom i bez) i verzija koja nema konektor i to treba lemiti. Ta verzija je isto bez loga.
Koju verziju imamo u hr ne znam (ostalo mi u sjećanju da je solder verzija ali ne garantiram).
Možda da nazoveš servis i pitaš?
Edit:
Našao sam odgovor
Na mojem, kupljenom u vipu stoji 0x30. Taj ekran iz tvog linka ne bi pasao na moj hd2.Code:To check out what Kind of Touch & LCD you have inside your HD2 you only have to go Inside the 4 Color-Bootloader ( Original-Bootloader !!!! ).
-If you find there the Information "MicroP (Touch) 0x30" you have inside your Phone a "60H00295" Touchscreen und LCD Combo ( soldering )
-If you find there the Information "MicroP (Touch) 0x50" you have inside your Phone a "60H00300" Touchscreen und LCD Combo ( Click On )
Mom bratiću puko ekran, sjeo je slučajno na njega, ekran normalno radio samo smeta pukotina.
Odnio jednom dečku koji se bavim popravcima mobitelima i uzeo mu 500 kn.
Pozdrav, imam pitanje...
Da li netko zna gdje se moze kupiti nova ili rabljena maticna ploca za htc hd2 i koja bi otprilike mogla biti cijena?
HVALA!!!!!!!!
pozzz , ja sam novi na forumu i mobitelima ne znam bas nista osim zvati i pisati poruke . Medjutim , kcerki sam kupio HTC HD2 , koji je fabricki otkljucan ( WM je na njemu fabricki sa svim certifikatima ) , znaci nije sa mreze , ali kako na internet , hocu navigaciju , svasta me nesto interesuje , zbilja se izvinjavam , znam dfa je foruim pun ovakvih pitanja , ali sam stvarno neznalica za ovakve masine . I da , na kraju , na njemackom je , pretpostavljam da je Windows njemacki , pa ne znam promijeniti jezik ,
ako imate bilo kavih sugestija , svima unaprijed hvala
Nijaz
Ne možeš sve u jednom danu. Daj si vremena i prođi malo forum. Upoznaj se s mobitelom, pročitaj što god i će ti neke stvari sjesti. Imamo dosta toga kao Sticky teme (npr Navigacija). Jezik se ne mjenja tako, promjeniš ga promjenom ROM-a ali o tom pomalo.
Možda ću ga uskoro isprobati ,ali nekako nemam potrebe kad sve imam na ovome... Kako je s wp-om? Da li se proširio što odabir aplikacija i to? Nisam baš u toku :D
WP7 sam imao svega 2 sata na HD2 i ne dopada mi se. Taj OS je rađen za manje ekrane (od ovog) i nekako mi previše prazno sve to izgleda. Pošto nisam nikad koristio WM6.5 na ovome čudu, Windows me u nijednom trenutku nije privukao pa makar bio i brži i manje baterije trošio jednostavno im je marketplace ukenjan. Možda bi promjenio mišljenje da ga koristim više od 2 sata al nije da želim, a pogotovo kad se sjetim metode spajanja moba poput iPhone - iTunes relacije (samo ovdje sa Zuneom) = 0 bodova.
Danas je izašao novi driver koji omogućava punu HW akceleraciju. Čekam implementaciju istoga u ROMove pa javim utiske. Sa HWA bi trebao biti još dosta brži i napokon bi flash/camcoder trebao proraditi kako spada. Korak do savršenog OSa za ovaj mob :)
Ajde javi kako radi. Ja sam osobno dugo koristio winmo i bio sam zadovoljan ,ali jednostavno nakon nekog vremena u nedostatku full flasha i novijih aplikacija sam prešao na android.
Postovi vezani za Android premješteni u pripadajuću temu.
Molim da se daljnja rasprava vezana za Android tamo vodi.
[HTC HD2] i Android; savjeti, problemi, instalacija....
Hvala
Ekran koji je bio dugo napuknut, konačno je ispustio dušu... Ima li ikakva mogućnost da se izvuku kontekti, ko bez ruke sam!?
sinkronizacijom, spajanjem na PC
Zaboravih reći, instaliran je Android...
Edit: S obzirom da touch ne radi ne mogu ništa kliknuti
Pa zar ih nemaš sinkronizirane sa Google accom?
Ne, nisam nikad napravio sync. Al nema veze, našao sam ih u outlook-u, preko njega sam napravio sync prije nego sam instalirao android, tamo su ostali
pozdrav koristim nokiu n900 , ponuđena mi je zamjena za hd2 , zanima me dali vas je dosta imalo problem sa pozivom i sa ekranom!
call bug : kad te netko zove mobitel se zablokira i zvoni a nemožeš se javit , nakon toga postane spor , poslije soft reseta sve ok???
screen bug: ekran postane neosjetljiv tj. smanji mu se osjetljivost i bude neprecizan??
dali postoji neki fix!
hvala!
Nikad nikakvih problema nisam imao, mob je prva liga......