In flames i Luca Turili
Printable View
In flames i Luca Turili
Laurent Garnier - Unreasonable Behaviour
Let 3 "Bombardiranje Srbije i Čačka"
e to je bilo pitanje u redcarpetu za tu stvar i naravno nisam to dobio
ja sad slušam akona nekak mi je bzvz
ciara - lookin at you
urban - mjesto za mene
ramirez - superstar
dragana mirkovic - i u dobru i u zlu
..ugl. shuffle works just fine
...nedaj mi da....-et:rotfl:
Cascada - How Do You Do(Special D Remix).mp3
i tako dalje.....
Nice :D :D= Citat =:
Izvorno postao bluntafari
Pendulum with MC's Tweety Twizta & Square Fatal Messarosh, CZ, 22.10.2004
http://img442.imageshack.us/img442/8312/rave6rl.gif
Artic monkey......:spin:
eto vam na cajke¨!
http://www.index.hr/clanak.aspx?id=300896
a trenutno se vrti naravno tipično za mene Buck-O-Nine - My Town
Ja bi ih sve pustil pa nek se gamad pobije međusobno...= Citat =:
Izvorno postao FaberOSK
lol kakve to veze ima sa cajkama? pa do pucnjave dolazi i u rap muzici.
Da ali češće dolazi na cajkama, pogledaj sada ovo pa prije tjedan ili 2 u Pashi itd. itd. Općenito se ljudi kolju na cajkama. Ima naravno ljudi koji vjeruju da to nema veze s time ali to je njihova stvar.= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
slušam trenutno Sonata Arctica - My Land
pa ja stvarno neznam zasto dolazi do pokolja tamo, jedino ako tamo dodju neki koji ne vole cajke pa idu provocirat.
Ja trenutno slusam Sean Paul
veni vidi vicious - the hives
Da, al u americi.= Citat =:
Kad je itko čuo da je na rap party-u došlo do pucnjave, ili house, techno, dum&bass, reggae. Tamo možda ima droge ali bar se svi vole. Na cajkama briju pijani čelavci sa lančinama oko vrata (aka čobani) i skoro svaki ima pljucu. Pa u onoj Fontani ima čak pretinac za odložiti pištolje i uvijek je pun.
A trenutno slušam: Funk Off!!! Black Grooves From The 70's
Zato jer se tamo skuplja mafia. Nije rijetkost svako malo vidjet ekipu koja lagano fura utoku ispod pazuha i tako dalje....= Citat =:
Uglavnom, takva mjesta mene neče vidjet nikad.
Osim ak u budučnosti odlučim uč opasan bombom ko samoubojica.:evil:
stvarno je sramota da ljubitelj narodnjaka vise nema gdje izaci i normalno slusati muziku. ma zapravo ima, pa ova mjesta tipa ludnica i pasha su ionakop uvjek bila okupljaliste olosa koji neznam zasto slusaju cajke, zapravo tamo se i ne pustaju pravi narodnjaci nego smece
pa kad se svi vi nadrogirate lol! puca vas ljubav :)= Citat =:
Izvorno postao bluntafari
Imaš eto ko bi reko ispred Močvare stvarno svakakvih čelavaca i linjavih kosijanera ali od kad ja izlazim tamo nikad nije bilo pucnjave jedino sam se jednom potuko neš lajc :-/
ali to katkad bude radi alkohola i raznih budala.....
ja shvaćam bokser ja shvaćam nož ja shvaćam sve ali oružje nosit na takva mjesta lol ne!!! ja kao ljubitelj oružja nikad javno nisam furo nigjde gun....hahah!jedino sam eto zimi na drugu stranu otoka da se malo ispucam pošto nema nigdje u gradu streljana...
a nosit oružje na mjesto di ćeš uživat u muzici..čopit koju ženskicu...opit se malo to meni nema smisla jedino ako si neka ličnost radi zaštite...ili radiš kao zaštitar ili tako neki posao(recimo moj frend baš....lol! meni je smiješno što on nosi gun sa sobom što je najsmiješnije ima i dozvolu za nošenje...ali i za korištenje hahhaha!!!ali ga shvaćam jer u kojem poslu radi ja bi se ipak u tenku furo:)
trenutno se vrti Ramones-pet sematary
Narodne glazbe ima svakakve i ok, al cajke se točno zna kaj su i kakve su.:rifle: :wall:= Citat =:
..Prljavo kazalište - Ako tražiš nekoga
Moloko - Familiar Feeling (Timo Maas Remix)
showroom dummies - senor coconut
groove armada - pre 63
black star liner - yemen cutta conection dub
itd... (asia lounge & nirvana lounge)