Naravno da radi, i to za sve motorole na isti nacin. Imao sam gripu inace je kalkulacija 2 do 24 sata, za sve ostalo na moj PM, nije besplatno, samo prvi kod je bio besplatan
Printable View
zaboravio sam Vam javiti da Motorola EM330 nije se dala osposobiti preko universal sim kartice, osim otkodiranje u servisu SIMEL morao sam platiti gotovo 200kn za to otkodiranje, osim sto sam time izgubio garanciju, a nece biti nicem koristi osim za halo halo cak niti SMS poruke nebudu bile u igri posto je namjenjeno za staroga, nedaj bog da krepa u tom garantom roku jer inace stari vise nebu htio nicuti za kakvo otkodiranje :angry:
motorola v3 kako otkjucati subsity pass preko kod... posto nemam usb kabel
usb kabel ti dodje 8 kuna u chipoteci...pa mislima ko nemas za kabel onda stvarno...ccc...
Imam motorolu V8 zaključanu na T-mobile...
Postoji li neki način da se otključa bez odlaska nekome u servis, i gubi li se garancija otključavanjem ?
(ispričavam se ako je pitanje već bilo, ima 47 stranica)
Hvala
možeš i meni poslati na PM kak otključati V8,ak nije problem
Da li moze Motorola Sidekick Slide da se otkljuca preko IMEI-a , hvala.
Nisam siguran,al mislim da ne moze,jer za Motorole ne postoje pouzdani generatori kodova za otkljucavanje putem IMEI koda.
Ok hvala, to mi je bila jedina opcija posto su mi u svim servisima rekli da ne znaju kako da ga otkljucaju. Znaci da vracam fon amerima, sreca pa imaju 30 dana rok za vracanje.
Jos ima šema sa subsidy passwordom koji ti davatelj usluge moze prodat,al to kosta dosta pa ti ne preporucam.
Imam motorolu v3i zakljucanu na eronrt mrezu,ubacio sam sa RSD lite SW verziju R479_G_08.B5.3DR, boot je 0A.52. postoji li mogucnost da je otlkljucam jer mi treba subsidy password.
[QUOTE=GoGs;877322]ide vrlo lako.
Pozdrav GoGs bio sam na moru, sada stigao ima li negdje poblize opisan postupak da probam
probao sam sa P2K_Easy T i javi mi ovo
Connecting to phone ...
Connected to: 'Motorola Flash'
Connected OK
Bootloader version: 0A52
ERROR: Please make TESTPOINT on phone for this model!
ako ja to radim kako treba
Znam da nije prava tema, ali na Netu stoji procedura za otključavanje L6. Probao i radi.
najprije pozdrav svima od starog člana koji je zapustio svoje motorole :D
imam evo jedno pitanje, pretražujem forum ali nikako da dođem do konkretnog odgovora pa zato molim pomoć... naime imam razrv3x koju bih želio otključati...može li softverski ili samo preko tp-a?
zahvaljujem
Ukoliko si uklonio RSA zastitu,zapisom novog PDS-a se mob otključava bez beda,a za Mstool8 nisam siguran. Nek netko tko je radio odgovori... :wave:
Pozdrav,
Da li mi netko može pomoći u otključavanju motorole K1? Pokrenem mstool, odaberem K1, ali mi mstool ne prepozna mobitel. Spojim se u boot modu.