Ja došo doma nakon skoro 24h
Printable View
Ja došo doma nakon skoro 24h
ja došao prije jedno pola ćuke doma s posla . . . ;)
gledam kaj se događalo dok me nije bilo . . . :notooth:
@ravilov
kaj nije lakše za drift ako je samo zadnji pogon?
RWD za driftanje
driftanje za RWD
impreza bi trebala bit grip auto prvenstveno
bolje ce driftat ovaj 200sx(il 240 ne vidim dobro) sa slike
bimmere necu ni spominjat jel ;D
al ajd.
Cuclam kavu u strojarnici. Hodam ko grbavi zvonar, spičkal si nogu jučer...em ti pulu i kaufland i praznik i svaku silu...
digli me u 8 da bi išao na dostavu . . .
*ebem ti takav početak petka . . . :thumbdown
neki i danas rade..
kao ja npr..
a neki su na moru..
kao moja kolegica npr..
(al dobro.. onda je radila 2.5. kad sam ja imala produzeni vikend..)
ne da mi se :angry:
Čuj pak ovu :rolleyes:
Da si to napisala jucer, mozda bi se i sažalio, al ovak...pih :p
Evo dosao na posao. Eto i ja radim danas. :(
Pozitivna stvar je sto su mnogi danas uzeli godisnji, pa je firma skoro prazna, znaci trebao bi bit lagodan dan, bez previse gnjavaze. :)
@bbbrljo i ostali,
Da, za drift je idealan straznji pogon. Moze i prednji, to je malo manje idealno ali ajde. Impreza definitivno nije pogodna za to, kao ni gorenavedeni EVO, ali nije ni kupljena da bude drift auto, dapace, ali voli i ona proklizat malo u ostrom zavoju uz dovoljnu brzinu. ;)
Bilo je cijeli dan naizmjence drift pa grip. Imprezu smo isprobali u oba slucaja, naravno da se bolje snalazi u gripu, ali imali smo neke gume koje je trebalo potrosit, pa smo otisli malo i na drift. ;)
A o bembarama necu ni pricati, bilo ih je tamo u izobilju, a vidi ih se dosta i na gornjim slikama i filmicu. Ti proklizu i prije nego sto krenu. :respect:
Frend inace slaze neki 200SX upravo za driftanje, samo ga nije stigao sloziti do jucer, steta. A ovaj na slici takodjer nije driftao jer mu je mijenjano nesto u motoru, i sad dok se ne razradi ne smije preko 3k okretaja. :(
Ljudi jutro...eo slusam mjuzu...
jutro,ova antena kaj je zamjenila obiteljski je fakat ok,ima super glazbe,ugodno sam iznenadjen..:respect: .. sad moram u ducan sa starom..:crazy:
Odgledao mitbasterse, idem naći kakav kul origami za sklepat :smart:
Nema ljepšeg od kad ti ujutro zazvoni mob i ugovoriš odličan poslić :hrv: :banme:
Inače jutro svima :wave:
...muziciram:)
ole...ole....oleeeeee....:drink: :drink:
:bigjump: :bigjump:
:gimmebeer:
:jump:
:banme:
idem polako na vožnju . . . ;)
pozz :wave:
evo malo kod cure u sobi, ostavila me samog, kakvo povjerenje na nivou ;D
inače sam nešto pospan i smoren čitav dan, samo se vučem po kući kao slina.
Ej zna tko do kada radi plac na Črnomercu subotom?
ja jos spavam... :S