eto ja popušio....hehehe, ali sve jedno dobar film!= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Printable View
eto ja popušio....hehehe, ali sve jedno dobar film!= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
saw2(ili ti ga slagalica straha 2) odlican film kao i prvi 9/10
obavezno pogledati 1 dio prije 2.
BTW film postoji vec 2 mjeseca.
@**gogi** kaj si saw2 skinuo sa neta ili si ga gledao negdje drugdje. Pitam jer mislim da neće igrat u kinima
To sam i ja čuo!
Kakav je kraj, jer konačan ili se očekuje još koji nastavak.
aaaa da još mu sve ispričaj .PSTttt;D ;D
Saw 2 - malo strašniji nego 1. dio, no vidi se već lagani zamor, ostavili su naravno prostora i za 3. dio...
imam dark water, skeleton key i war of the worlds i neznam koji da idem sad gledati help
da skinio sam ga sa neta, mogo bi se ocekivat 3 dio sto se zakljucuje po kraju 2 djela.= Citat =:
Izvorno postao Skyward
E ma da nebi! Ko da neki spoiler odma ga banam!= Citat =:
Izvorno postao sstrizic
Od kud ti taj podatak da neće igrati u kinima? To bi bila nebuloza jer je film takoreći blockbuster u SAD-u.= Citat =:
Izvorno postao Skyward
Dark Water je nekako najbolje odrađen, ali nije dovoljno scary. Ako želiš pokoju travicu, pogledaj onda "Skeleton Key". Za "War Of The Worlds" si vjerojatno vešć puno toga čuo.= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
Trojka se već ekspresno snima. I dolazi već krajem ove godine. Štanceraj...= Citat =:
Izvorno postao sstrizic
@fish-Ki to kažem jer fil već jako dugo igra u kinima u SAD-u a naša kina ga uopće nikada nisu najavila, barem ja nisam vidio nikakve najave.
ček jel slgalica strave 1 ono kad ona dvojica budu u nekom wc-u zavezana lancima pa si otpile ruke
e da gledao sam Rat svjetova 0.05/10
vjeni deni nisam opće pogleao više od 20 min
blade 3 5/10
Kraljevstvo nebesko 9.99/10
lovci na umove 9.5/10
Fantastična 4 7/10(Ugl zbog jessice)
a Ključ tajni onaj lik je bio scenarist nisam gledao film
da, ja si bas presnimio taj film al ga nisam jos pogledao
Što je to kraljevstvo nebesko?
Upotreba ovlasti u osobnu korist;D ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Molim kaznu;D ;D
Film od Ridleya Scotta... Povijesni... Imam ga već par mjeseci i nikako da se natjeram da ga pogledam... Ne djeluje mi zanimljivo...
@skyward
Nema veze što već dugo igra film u američkim kinima. Neki filmovi kasne kod nas i po skoro pola godine. G. i Gđa Smith je u naša kina došao 2-3 mjeseca nakon američke premijere...
A jel znaš kada bi saw 2 trebao doći u naša kina. Imam ga doma isto kao i onaj Aeon Flux ali mi je veći gušt gledat u kinu= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Saw2 evo baš završio sa gledanjem, film je bolesno dobar, jedva čekam 3 nastavak
ocjena 9.5/10
Jack and Sarah - onak laganica 7,7/10:)
"Saw 2" pretpostavljam da će doći u roku od mjesec i pol.= Citat =:
Izvorno postao Skyward
"Stealth - Nevidljivi ratnik" (Stealth) - uglavnom su se držali akcije i to dobro snimljene i zato film prolazi. A i osigurali su od eventualnih komentara gledatelja tipa "ma, kak je to moguće!" sa upozorenjem na početku da se radi o takoreći bajci.
6.5/10
Buffalo soldiers- 7,9/10....:)
Corpse Bride 8/10 - Simpatićan film i jako zabavan. Uglavnom tko je volio A Nightmare Before Christmas biti će oduševljen i ovim filmom
"Serenity - Bitka za budućnost" (Serenity) - čitao sam još dok je film izašao u SAD-u da je prilično dobar, pa sam ga željno iščekivao. Nisam zažalio. Nepretenciozan niže budžetni znanstveno-fantastični film sa manje-više nepoznatom glumačkom postavom. Dobra gluma, pristojni efekti, dobar scenarij i nenadpadno. U moru loših filmova, ovaj se ipak izdvaja.
8/10
''Pad u raj'' srbija, 2004. ocjena: 7/10 komedija sa dodacima crnog humora i drame sve u svemu zanimljivo...
sta da kazem jos o filmu kad se nesmije pisat sadrzaj
"Noćni let" (Red Eye) - kompaktan, sabit i prilično uspio triler, sa vrlo malo rupa i nelogičnosti, što je rijetkost u današnjem Hollywoodu. U mnogim scenama se prepoznaje Cravenov rukopis, poput scena natjeravanja u kući i bežični telefoni. Pritom mislim na "Vrisak".
7/10