Pozdrav društvo. Ako netko ima Tennis Multiplayer koji provjereno radi na K550i bio bih jako zahvalan da mi ga pošalje. Probao sam more različitih s Googlea i nijedan mi ne radi! Grrr...
Printable View
Pozdrav društvo. Ako netko ima Tennis Multiplayer koji provjereno radi na K550i bio bih jako zahvalan da mi ga pošalje. Probao sam more različitih s Googlea i nijedan mi ne radi! Grrr...
Tražim: Poker Hold'em Master, Command and Conquer RED ALERT Mobile (što je zapravo 3. dio samog Red Alerta) i Command and Conquer (što je zapravo 3. dio Tiberium Wars)
EDIT: Zaboravio sam napisati za 176*220
Jel zna iko gdje mogu naći igre, teme, bilo šta moćnog sa shake controlom za moj sony ericsson w910
@Krx00,
Pod obavezno procitati pravila foruma, te ne otvarati bespotrebno nove teme.
jel može neki dobar Čovječe ne ljuti se 240 x 320
Bio je neki par stranica prije, pogledaj.
Pa tražio sam ručno i koristio sam pretraživač i nema ništa...
Ja stvarno ne znam kako ti to trazis i nista ne nadjes, a ja nadjem odmah. :jehon:
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=689452
Nije doduse ova tema nego tema za linkove, ali svejedno ne razumijem kako je nisi pronasao.
A dobro... Ti si rekao par stranica prije, a to se podrazumjeva da je u ovoj temi. Nisam tražio dalje.
Hvala
Edit: Ali sad vidim da nijedan link za download ne valja!
moze neke flash teme za W350 ?
Hvala!
moze li igrica SuperBreakout za SE C902?
puno hvala.
isprobano na w705
Superbreakout
Ima li neko POKER SOLITAIRE za 240x320? Nigdje nemrem naci ima samo za 176x220.
Društvo. Imam sonyericsson W715. Posjeduje wlan. Ono što trebam je nekakva jar aplikacija u obliku internet streaming radia preko kojeg bi mogao slušati internet radio postaje kao radio Džunglu iči Studio M teslić (zapravo narodnu muziku) Nadam se da mi netko može pomoći. Unaprijed svima hvala
Milijunasi 1 i 2 za 240x320??? Ne mogu nigdje naci!Unaprijed hvala
Ima netko noviju verziju mobyTRAM? stvarno bi mi dobro doslo... hvala!!!
trebala bi mi ona aplikacija ili slika ili sta jeve za k850i ono kao kad nagnem mobitel kao da pijem pivo ili nesto tak mislim da se zove ibeer ali treba mi za k850 a ne za iphone
Trebao bi MOBY MAP Zagreb, ima tko? Nemogu ga nigdje nac na forumu..
Hvala
---------------------------
W850i
Dali postoji ikakva aplikacija za SE mobitele nešto tipa Marble Maze?
Trebao bih za jedan SE W serije (neznam koji je model, samo znam da je klizni, moguće daj e w910). Uglavnom mob ima accelometer.
Treba mi neki antivirus za SE C905,ako neko moze da mi da link. vjerovatno vec ima negdje na forumu ali da ne kopam dzabe...
@stevan94,
To ne postoji, otkud ti takve ideje? :jehon:
Kao sto vec rekoh, ocigledno si prije imao neki smartphone. Rekoh ti da prakticki sve odande mozes zaboraviti.