Luna,Balkanac,BBB,Goro,Andro,Sym,Wan i ostali... Laku noc svima... :zzz:
Printable View
Luna,Balkanac,BBB,Goro,Andro,Sym,Wan i ostali... Laku noc svima... :zzz:
Noćka
@Symbeq: žestoki LOL ;D
Fakat sam sada ponosan! :gun:
noc smuc..
symbeg, ja kao mackoljupka te necu pohvaliti.
aj zamisliti da se ti sevis i doleti ti projektil zrak zemlja, te u kljucnom trenutku opizdi pored uha!
A to je bar ugodno zavijanje moje partnerice...ovo fakat nije bilo ugodno, ko da neko nekog kolje!! :notooth:
a čuj, mora se i to isprobat, ja mislim da sad ovaj mačor nebu dugo pecal :lmao:
'noć svima...
dobro jutro . . . :wave:
idem u školu . . .
...dobro jutro....
dobar jutar svima... ;D
vidim, po običaju malo ljudi ovdje ima ujutro... :-/
malo gledam šta se dešava na forumu, pa odo učit... :-/ :-/
Dobar dan ;)
idem ( pazite sad ) uplatit 80kn za tuljuac u koji ide diploma , sutra mi je promocija .. e čudim se da mi nisu naplatili i tiskanje diplome .
Jutro svima.......
hey ho ho iss
ho ho hoo, ima'i koga :respect:
došao iz škole . . .
vani je baš lijepo, sunčano, dan ko stvoren za šetnju . . .
(još kad bi imao s kim . . . )
Ja evo vratio neispravan (kasnije sam se uvjerio kad sam ga spojio na komp) disk sta sam polovnog neki dan uzeo kod lokalnog "servisera" za 150kn,i ovaj vec dva dana nema para za mi vratit,a ja lijepo prvo sto mi doslo pod ruku uzeo slusalice Genius HS-04V i oso... Opet se nisam namirio kako treba al bolje to nego da sam zavrsio u novinama kao brutalni mladic...
Inace idem popodne na darivanje krvi 4 put. Odite i vi kad budete imali priliku... :)
a kaj se cudis?! nije to nis!! koliko si platio diplomski??
ja sam (Uciteljska akademija) pred obranu diplomskog (redovan student bez placanja) placala 500 i nesto kuna, a u to je bila uracnata kapica koju sam dobila na promociji i taj mutavi tuljac s diplomama. tak da cisto sumnjam da ti nisu naplatili tiskanje diplome! kako znam? zasto sto sam isti fakin' tuljac u srednjoj za maturu platila 30 kn!!! samo slova nisu bila zlatna, nego srebrna :retard:
i ja sam jos imala srece da sam uspjela diplomirat u apsolventskoj godini! moje frendice koje su diplomirale koji dan kasnije u 10. mjesecu tu cijenu su placale duplo, dakle, one su za obranu diplomskog i promociju platile preko soma kuna!! i to samo zato sto su diplomski branile nekih tjedan dana unutar nove akademske godine, a nije bio problem u tome da one taj diplomski nisu imale napisan, vec u tome da zbog ispitnih rokova u 9. mjesecu profesori nisu mogli odrzavat konzultacije za diplomske! strava i uzas.. i bitno da smo pomociju imale gotovo godinu dana kasnije..
80kn? kod mene na faxu se plaća 600kn, a ako su ti istekla prava 1500kn. blago tebi ako moraš dati samo toliko...:angry:
danas sam baš ljuta. nema ništa ljepše nego dotrčati do busa, a vozač te samo pogleda, nasmije, i ode sa stanice! valjda bi ga ubilo da mi je otvorio vrata! :rifle: :bat:
došel s posla....Joj kak je hebeno bit Agronom....:cry:
trazim prokletog milijunasa za k800...:cry:
kartam belu na playtoyu . . . ;)
ok onda, al aj daj ju ako je za k800 rezolucija...
btw koje sranje u ovom milijunasu sto ga imam (nije dobra rezolucija), pitanje je koje je mjesto tajci osvojila na eurosongu, i osvojila je 7. i ja stisnem sedmo, ono pise tocan odgovor 5. O.o :angry: (za 250k kuna)
Pozz :)
Doši iz požege, potpiso masu papira u banci, čilam, slušam......
Ajde vi i vaši tuljci....;D ;D
Idem ja dalje....:wave:
Naši danas gaze norvežane.....:respect:
Tješite se. Znanje je snaga i moć. Samo mi nikako nije jasno zašto onda vladaju budale.
Gledam malo ovaj sastančić forumaša...
Lijepo, lijepo... vidim, dosta ljudi... ;D
Moglo bi biti zabavno... ;D
A još je bolja stvar što vjerojatno u subotu ujutro imam neke labose na FER-u... ;D moglo bi biti zanimljivo na tim labosima...
Još samo da mi netko kaže di je na FER-u poznati "treći" lift, da se malo spustim sa 9og kata... Čujem da je slobodan pad... ;D :p
aahh, the meeting :)
ak mi sedne kreda, dolazim :D
bio otišao gledati televiziju, i tako zaspao na jedno 2 sata . . .
škola ujutro me ubija . . .
gledam kaj ima na netu, dosađujem se . . .
a i na netu se baš ništ se ne dogadja...zasad...ja već čubim 2 sata....
kakav net,svi pred tv,pocinje tekma!
Slabo naši igraju.....pa moraju pobjediti......:hrv:
Čekaj ekipa,jel i vi igrate? :banme:
dva prodaj, trećeg nadrkaj :D
IDEMO U POLUFINALE......:hrv: :hrv: :hrv: :hrv:
izgubio sam živce skoro.....:crazy:
:beer: :beer: :beer: :drink: :drink: :drink: :drink:
ni suci, ni smrdljivi norvežani . . . :hrv:
uspjeli se provući . . . :hrv:
svaka čast dečkima što su sve protrpili . . . ;) :thumbup: :beer:
a suci . . . :rifle:
bitno da smo prošli dalje . . . ;) :hrv:
P.S. ak netko zna nekog ko dila sa živcima, trebam veću količinu, plaćam u kešu . . . ;)
jeeeeeeeee,Balic je car!
Ajde, Norvežani igraju kao u Smackdownu, a mi trpimo.
Al dobro, kak je jedan striček političar rekel na televizoru, Idemo dalje!
idem polako . . .
počinje house, pa pogledat to i u krevet . . . ;)
pozz, laku noć :wave:
uf.. tekma.. citavo vrijeme sam bila u predinfarktnom stanju!
i sad na francuze.. pa kud bas na francuze?! jos imam traume od Omeyera, dabogda mu stativa na glavu pala :angry:
:hrv: :hrv: :hrv: :hrv: :hrv:http://img519.imageshack.us/img519/9...228526sjg4.jpg :hrv: :hrv: :hrv: :hrv: :hrv:
Nakon ovoga mogu mirno zaspat... Laku noc zelim! :zzz:
Iz ovoga zaključujem da smo pobijedili :)
@smuc, ta slika mi je dugo vremena bila na zaslonu moba.. mislim da cu je morat opet vratit ;)
@balkanac, ne nismo pobijedili, bilo je nerjeseno, nama dovoljno za prolaz
E sad mi je bed,ali svejedno ću pitat : jel ovo europsko,svjetko,kvalifikacije? Uzmi u obzir da ja sportske stranice koristim isključivo kao podlogu za burek :)
dzizus, balkanac :tomato:
blago bureku s tobom..
europsko. u polufinalu smo. tek tolko da znas ;)
@ La luna: Evo ti onda jedna najsvježija :)
http://img117.imageshack.us/img117/4553/krajdz4.jpg
Subota u 15:30!!! :hrv:
:zzz: Odo ja... POZ! :hrv:
Thx :blush:
Ajme majko.... OPROSTITE na dezinformaciji... Ipak je subota!!! Malo sam se zaletio. Dakle,subota 15:30 konačan odgovor! Sorry again!!!! :)
@ Luna: Ne ljuti se :kiss:
Ma onaj Sušec na telki samo se** tek toliko da bi sr**,i onda kad ti napumpa glavu svakakvim pi*****jama i sam poludis. Moro sam na sluzbeni pejđ da se uvjerim (maloprije)... Noc! :)
Noć svima....:wave:
A zakaj se vi tu svi živcirate? Ak pobjedimo onda smo najbolji, a ak slučajno ne onda su suci krivi. I opet smo mi najbolji, samo to onda drugi ne kuže.
najbolje kao balkanac (i ja).. ne gledati to ništa, pa nema nikakvog živciranja ;)
istina ;)
al stravicno sam vezana uz taj rukomet, vise nego uz ikoji drugi sport. pratim ga jos od svjetskog prvenstva tamo daaavne '95 kad smo srebro uboli na islandu ;) eh eh, ta ekipa mi je bila mrak.. cavar, saracevic, matosevic, puc (prodana dusa, al ajd, pripomogao je tada mnogo), perkovac..
ajme, tek sad sam se sjetila.. pa necu moc gledat polufinale!! frendica mi se udaje u subotu u 18.00, znaci taman u to vrijeme imamo zestoke pripreme!! gad demit! a je i ona nasla kad ce se udavat, grrrrrrrrr!
odoh pod tus pa gledat trek
odoh spavat, mislim da cu prespavat trek :angry:
Meh, idem si ja nešto drugo pustit iz Treka...možda Voyager, gleda mi se više teta Džejnvej od Picardovih manevara :P
Evo i ja idem sada..po drugi put.... :wave:
jel ima jos koga da je umoran a ne moze zaspat?
...odoh spavat...`noć...
tko rano rani dvije sreće grabi !!!!
:bigjump:
:wave:
'morgen!
Evo čekam da se novi pojave pa da im predelegiram posel i odem na kavu. Tak se to radi, ako sam dobro skužio u ovih par godina :D
pa dje ste becari....
dobar jutar svima...
Bemti... strgan sam... pisao sinoć do 1h u noći seminarski... ako nebude valjao, pa objesit ću profu za noge... :D ;D
...dobro jutro...pijem kavu i odmaram se od spavanja...
...edit: gledam vozni red vlakova za petak...:hm: vlak je oko 18h u zgb-u na gl. kolodvoru...a za kući imam u 00.15h...vidiš, mogao bih doći...