Huh, pa ja mislio da to i jest curama lijek kad su neraspolozene. ;)
Printable View
ravilov, ovisi koliko sam i zbog cega neraspolozena..
ako je gora polovica kriva, onda mi se direkt u facu cini boljom solucijom od peglanja njegove kartice..
salim se, naravno!peglanje njegove kartice uvijek je bolnije i sokantnije od bilo kakvog udarca ;D
nebi ja dao curi karticu,nit je nemam,samo kešovina.. ;)
eeee... dobar jutar... :coffee:
Pa dobro, bar razgledavanje izloga... A moze i peglanje kartice ako nema casha. :)
Huh, moje jesu. Daleko ispod. :)
Sta vam ja mogu kad gledate samo skupe stvari. :p
Meni su i tenisice za 300-400kn dobre. Cak i ove polu-fancy cipele koje imam su bile oko 700kn.
Došao doma...dobio sam kaj sam tražio...punu kosu konfeta...:D
No poslije idem opet...ipak treba malo maturantice zezat :D
Samo čekam da mi La_Luna pomogne oko nečega...:respect:
Šta je,neznas uvatit zensku...? Da pomognem...? :)
izgubila sam sve na pokeru :(
...neka si...
Evo idem opet van malo....maturantice me čekaju :D
Sigurno na fejsu :D
dobar dan ... :)
female a...? :tomato:
aha..ma bravo :)
gle, vi ne shvacate, ja nisam mislio na ono sto je sonyck reko, mogu ici popit vodeeeeeee ;D
nego dovedi covjeka koji prica knjizevni jezik (dalmosa, zagorca, svejedno) i slavonca...i znat ces o cem pricam...
u slavoniji sam precesto da bi me sad uvjeravali u nesto drugo... (i ne neidem samo u pripizdinu di su obicne seljacine... -.- )i ne, nikada nisam omalozavao drugo, jest da me dalmosi nerviraju ali tako pricaju i to je to...(a pogotovo ne slavonce jer sam rodjen tamo, i tamo mi je familija i sve...samo sto cijeli zivot zivim u ZG...ali kad se naviknes na zagrebacki i kaj...cudno ono tamo zvuci ;D)
OT - opet lude ocjene u skoli :), prof iz TC-a me pita os proc ti s 5, ja ono ne...kaze on kolko ti fali, ja ono pa jedno 5 ocjena ;D, vidis njega, pa nazicas biologiju 5, fiziku 5, radionicke 5, tjelesni 5... ja umirem :lol:
;D ide... si punoljetna? :jump: