idem ja spavat sutra škola:(........laku noc forumašicama i forumašima........:wave: :jedvacekamdaovaškolazavrši:
Printable View
idem ja spavat sutra škola:(........laku noc forumašicama i forumašima........:wave: :jedvacekamdaovaškolazavrši:
propustio veliku svadju vidim..nisam branio boje Zagorja..idem spat..noc
Seht ihr mich?
Versteht ihr mich?
Fühlt ihr mich?
Hört ihr mich?
Könnt ihr mich hören?
eee Rammstein :bat:
Jutro i laku noć...
opet se opih u lokalnom studentskom klubu
a sutra ustajem u 5h :o
NIsam vam rekao, idem u BG na Euroviziju, prvo polufinale, gledajte prenos sutra u 21h, mahaću vam :notooth:
Dobar jutar radni i neradni narode... ;D
bemti... spava mi se... imam osjećaj da ću danas na praksi zaspat.. ;D :p
vidim, ovdje nemam nikog u ovo doba... :-/
kakve to pak svađe se ovdje dešavaju?
Jutro...
Gad demit!
Pozz... :wave:
LOL. Eurovizija...Pih ;D
Jutro svima :wave:
Zagorje je srce HR...bez obzira kaj vi rekli...to se podrazumijeva :respect: :hrv: ;)
dobro je zagorje ..onaj vikend 30.05 idem u neku viksu kod frendice .. pokraj one Pregrade ,, Zagorje zelenoooo
a trenutno iskusnim okom ocjenjujem dal ic autom il pjeske na posao ,s obzirom da sam napunio mob kvalitetnom muzikom ..
wuuuhu sutra norijada iako sam ja 3 raz slavit cu sa maturantima...slavio sam i u prvom i u drugom tak da se tradicija mora nastavit...sutra pijanka :beer:
dobar dan svima...
evo mene na praksi...
ubijam vrijeme... :) i tako...
vidim, ovdje se ništa ne mijenja...
pukla je odavno..:tomato: danas je tak ruzan dan...:angry: idem si po novi mob da se oraspolozim :banme:
čuj ti to.. idem si po novi mob da se oraspoložim..bah.. oću i ja tak, da svaki put kad sam tužna kupim jedan par cipela ili neku torbu...pih
doro, kaj je na kraju?
kupim mob kad mi stari crkne :notooth: