kakvo je to zanimanje seljak????
Printable View
kakvo je to zanimanje seljak????
DE ljudi nije mala kriva što joj čale vozi motorčinu a ne traktor ;)
pa poljoprivrednik
da, gorane, mlijeko meni iz guzice raste. pa nisam glupa bokte da mislim da je krava ljubičasta i da mlijeko bilogdje raste
šta god vi mislili
sigurno ću s osobom koja me omalovažava ić na kavu
upravo tako.... mala lijepo si to rekla :respect:
zna se gdje se i kad se može čovjek opustiti i biti svoj i to mi ne smeta. nemam ništa protiv raznolikosti. samo sam htjela podijeliti svoja iskustva s vama... bez ljutnje, 8 od 10 dalmatinaca mi se prilikom prvog kontakta obraća sa TI i to me smeta....
Malina babica nema krave neg 15 cuckof teri dežuraju pred ogradom :D
samo me vi zahebavajte onda :p
E jesi TI mala pukla!
Pa zafrkavamo te malo koji ti je k¤¤¤c ;D
Pa kaj pa je se ne smimo malek štobom šprdati?
ajme ne zna sta je seljak...to ti je inace onak kvalitetna budala eto sad znas.
OMG
citam si malo o laserskoj korekciji dioptrije..
prvo sto me isokiralo, kod nas je cifra u jednoj klinici di radi moj doktor 3000 eura za oba oka, dok su vani cijene bolesno niske!! ono, odes u inozemstvo na tjedan dana, imas placen put, hotel, obilaske grada i operaciju za manje pare nego sto u zegeu platis samo operaciju!?
onak, wtf?!
Ja se povlačim :notooth:
Noć svima...a tebi pogotovo mala ;) :D
:wave:
Ode ja ljudi spat.
Ovdje opasno grmi i budem zgasio komp ipak ;D
ja nemogu rec da mi smeta kad mi netk persira a prvi put me vidi. Mislim ovako poslovno , u sluzbenim razgovorima jel. Malo mi je cudno , jasno mi je odmah da to nije sad neka ultra obrazovana osoba vjerovatno :D , al ne razmisljam o tome.
Kad me netko vidi jednom mjesecno , odmah predje na ti i komentira kak bi opalio moje kolegice to je vec sirovina sa velkim s.
iz iskustva , takvi uglavnom dolaze iz juznijih krajeva.
biće , opusteniji neki mentalitet.
Gledam kak žan izbija bubreg sporednom liku.
Gud najt evribadi!