:lol: :lol:
Printable View
K'o demon :D
..jel otisla..? skrivam se iza grma..
BU!
:bat:
ajde spavat, crtic je proso.. odavno
;D
A teeeeeetaaaaa... A jos maaaaloooo... :D
Dobro jutro!
aj laku noc.... zzzzzzzzz
Dobro jutrooo
Burna noć, pa se baš i nisam naspavao ;D
komp mi boleeestaaan:cry: ....javlja mi da je inficiran al mu ne mogu pomoci kad sam veterinar,a on nije kozaaa,glupi ad-awere steka:angry: a avg se pravi blesav:angry: imam nod32 a njega neznam krekirat..:tomato: :tomato:
Jutro... :wave:
e, al zasto Hajduk?
zasto ne Osijek? Cibalia? Kamen Ingrad ;D pa imate i vi Slavonci svojih klubova.. zasto po difoltu navijate za dalmatince?
hajt mi pliz objasni.. to me oduvijek zanimalo, jer i meni sva familija iz Slavonije navija za 'ajduka..
lol, Tomy, ma ne pitam tebe, pitam sonicnog, on je iz Zupanje!
lol, da, imam. a "domace" utakmice igrat ce na stadionu u Velikoj
:lmao:
i prije par godina su Sesvete usle u prvu ligu, ali su odustale od nje zbog stadiona..
i pitam se, tko je sad tu lud?! zasto Sesvete ne igraju u Maksimiru?! ipak smo i mi Grad Zagreb.. bar kad treba pobrati novce za gracki proracun, jer smo daleko najbrojnija gradska cetvrt..
ma debilizam.. koji mi tim vise nije jasan, jer i na celu Zagreba, i na celu Sesvetskog kluba su dva 'ercegovca..
mah..
sram me je drzave u kojoj zivim..
Dobar dan svima...
Evo mene lagano na praksi... :)
čekam kraj radno vremena... :D
čitam šta ima novo na forumu, napisao par PP-a... :)
kaže se PM a ne PP :P :P
sesvete neće igrati u maksimiru jer će tamo igrati zagreb, pa zbog toga . . . ;)
a direktor sesveta je i onako rekao da će stadion biti gotov do negdje 10 mjeseca . . .
tak da . . .
došao iz škole, sve mi zakljuceno, slavlje može početi . . . ;) ;D
mislim, već je počelo u petak, ali danas službeno . . . :notooth:
cestitam Brljo
a cek, kaje s Kranjcevicevom? nisam u toku, kaje ruse?!
wow, da Zagreb igra u Kranjcevicevoj, onda bi nasa krasna metropola od jedva mil'jun stanovnika (s okolicom!) imala ni manje ni vise nego 3 stadiona!!
debilizam!!
(i da, Sesvete jesu Grad Zagreb, gradska cetvrt, koliko god vi to ne htjeli priznati ;D)