O ovome se već razgovaralo i da ne bi bilo dijeljenja zahvale po sustavu ja tebi ti meni zahvala se vidi jedino tamo di je i dana.
Printable View
evo sada se sjetih, kada bi se dodao gumb slažem se tj. ta mogućnost, kao što postoji trenutno zahvala.
A onda i gumb za "NE SLAŽEM SE" jer i toga bi mislim dosta bilo!
LOL
Mislim da je bolje obrazložiti svoje mišljenje jer nema dva čovjeka koja na isti način promišljaju o nekoj stvari!
Admini i moderi ovo je bila samo ironična dosjetka koja bi se u nekome uvrnutom stavu mogla i ozbiljno protumačiti! :funny:
i takvo razmišljanja nije loše, ali vidiš meni dođe više puta da stavim samo slažem se/potpisujem, što neki i rade pa se Deleta, a ako je netko već sve rekao čemu da se isto ponavlja.
a samim time i takvi postovi dobili bi na težini
Prvo isprika, nisam vidio da je o tome raspravljeno.
S jedne strane se slazem da bi moglo biti zloupotreba, ali to bi moderatori trebali kaznjavati.
Postoji i sustav brojenja postova. Postoje ljudi koji nabijaju postove? Vise (skoro) ne, jer moderatori to kvalitetnim radom mogu kontrolirati.
Kao sto Gregory kaze ljudi sa vise zahvala bi bili frajeri. Tocno. Sada su frajeri ljudi sa vise postova. Postove je lakse "nabaviti" od zahvala imajuci u vidu gornji uvjet, zar ne?
Za mene bi bio frajer s vise zahvala od postova ;)
Mislim da bi imali vise koristi nego stete.
LOL. Bile su nekad i reputacije pa se uz sve restrikcije oko istih, njima uspješno trgovalo, ne vidim zašto se ne bi trgovalo i zahvalama.
Činjenica je da ljudi generalno kao vrsta imaju potrebu za dokazivanjem i pokazivanjem i da budu frajeri i frajle? ;D pa predlažem da se konačno uvede natjecanje u "frajerisanju" na posebnom threadu ili podforumu, i nek' se tamo kolektivno liječe kompleksi.
Jedan forumaš je već davno bio predložio da bi pobjedniku trebalo dati samo njegov podforum i da sam unutra posta, da odgovara, da sam sebe kvota i da si zahvaljuje.
...iskreno svaki broj koji dobijete na forumu (pa tako i broj posteva) je u neku ruku natjecateljski primamljiv - poslije cijelog onog s*anja sa reputacijom i iskakanja ljudi na istoj za koje se nikad nije čulo treba sve to svesti na minimum...
Po meni bi i broj posteva trebalo maknuti jer su irelevantni "mudrosti" koja dolazi od pojedinog postera...
I da postoji li mogućnost da se na dnu postova napravi strijelica ili link koji bi nas bacao na vrh stranice...
Postoji link "Na vrh", ali samo na dnu stranice. Možda bi bilo zgodno da ispod ili u samom postu postoji isti link.
A zašto postoji tipka Home;)
...ta tipka me plaši jer ima prizvuk kao kad netko kaže fajrunt u birtiji...
Ma ovo sa linkom za na vrh je u trenutcima kada zaključim da čitam nešto izrazito glupo i onda onako sav bijesan na sebe ne mogu skrolati prema gore jer lupam mišem po monitoru...
Ovako mislim da bi stgao stisnuti link i nastaviti sa obradom monitora...
U biti pilim jer nema mi dražeg nago kad osoblje koje održava forum ne spava noću razbijajući glavu oko bedastoća... :D
Hoće li se srediti problem s Multi-quote? Naime, radi samo na prvome postu na stranicu, za ostale postove ne radi.
Ne mislite da fali malo božićnog ugođaja na forumu?
probao sam nesto na brzinu makar malo dodati bozicnog ugodaja
http://www.imagesforme.com/upload/77059ac2.gif
Možda da staviš kapu na "o"? :D
Sad samo prigovaramo, a nitko osim tebe ne radi :notooth:
pa recite kako hocete :) to je minuta posla :D
evo sa kapom na O
http://www.imagesforme.com/upload/3b8c5074.gif
Neznam, meni je svejedno..
Aj ti stavi pa onda ako nevalja lako promjeniš.
http://www.imagesforme.com/upload/04a3d69c.jpg
Ovo s kapom jednostavno mora biti tako :D
EDIT: fak, zaboravio "forum":
http://www.imagesforme.com/upload/5ed918d1.jpg
NAPOMENA: ovo je samo moja varijacija na temu.
Mario92, probaj malo i u crvenoj verziji. Signal i bateriju.
imaticx tvoj prvi prijedlog mi je Ok, sa crvenim
Mariovo mi se sviđa, samo nemojte opet ko prošli put kad se oduljilo na mjesec dana ono glasovanje za najj logo.. Stavite to po mogućnosti već večeras, nije bitno koje, meni je sasvim svejedno, jer iovako i onako dobivamo malo Božićnog ugođaja..
Pade mi na pamet nešto:
Što mislite da glasujemo za najj člana u 2009.? Vidio sam na jednom forumu tako da se glasuje i pobjednik nosi cijelu godinu ispod nicka naziv Naj član 2009. Mada ništa neznači, nezvuči mi loše..