Mountain Patrol - kineski , po nekim stvarnim dogadjajima , zanimljiv i realan , mozda mrvicu prekratak 7/10
Printable View
Mountain Patrol - kineski , po nekim stvarnim dogadjajima , zanimljiv i realan , mozda mrvicu prekratak 7/10
a gdje si iskopao tu 1-inicu= Citat =:
Izvorno postao Player 4 ever
Freddy VS Jason >> ako ne znate spojena dva horora!
Pogledati svakako (ali ne sami!)
red letenja - 7/10
hary potter 4 - 9,9/10
Klasični hollywoodski pokušaj zgrtanja para na poznatim imenima horor klasika. I naravno, bezuspješno i prilično loše. Skoro pa smješno.= Citat =:
Izvorno postao Chessmaster
3.5/10
two for the money 8/10
za sve kladioničare:) vrlo poučno ;)
Urban Legends 3: Bloody Mary 7/10 dobar horror
A lot like love: 5/10
kinesko korejski Ratnik- 6,6/10 cccccc:spin:
ja gledam ovaj skull po 15-ti put meni je film baš okej...ja ne ocjenjujem po ocjenama! :-)
Pogleda sam cijeli serial Strave u Ulici Brijestova, a najbolji dio je 7, a preporuka je i pogledati i Freddy vs Jason, ukupna ocjena 7/10
I meni je Freddy vs Jason ok iako ima i humorističnih momenata.
Daniel "Roger Ebert" Morales je pogledao sljedeće filmove:
"Alien vs. Predator" Ocjena: 0/20.
Ovaj film je drek na kvadrat. Ne gledat.
Final Fantasy VII: Advent Children Ocjena: 16/20
Animacija odlična,iako mrvicu nedorečen.
Samo za fanove FF-a.Ostali neće shvatiti ko pije a ko plaća.
"Underworld" Ocjena: 15/20.
Ocjenu 15 je dobio samo zbog Kate Beckinsale.Bez nje-0 bodova.
Vidjet ćemo kakav je nastavak. Gori nemože biti.....
"Prljavi poslovi" 0cjena:20/20.
Jedan od najspaljenijih,najboljih i najsmješnijih filmova koje sam gledao.
Preporučujem.
"Lovci na ubojice" (Mindhunters) - film koji je dugo stajao na policama nekog filmskog studija i prekasno krenuo u distribuciju i zbog te loše karme totalno loše proša na Box Officeu, a čak ga ni kritičari nisu tetošili. Meni je na kraju ispao prilično solidan, obzirom na očekivano.
6.5/10
"Gospodin i gospođa Smith" (Mr. & Mrs. Smith) - Bum, tres, žbam - al' smo i dalje lijepi, zgodni, kul i seksi. To bi bio uglavnom sinopsis filma, obzirom da smo svi znali i prije prikazivanja u kinima o čemu se točno radi u filmu. Prilična gluparija, mada nije ni za bacit. Svašta se da naučit iz ovog filma. ;D
6/10
da...dont traj dis et houm!:D= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Kasno... ;D Samo vidim, u mojem slučaju već su nakon prve eksplozije susjedi zvali muriju... hm...= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
jucer sam bas gledala drzavno vlasnistvo (opet!) - 8/10
"2 igraca s klupe" - ugodno iznenadjenje, mrak film, smijesan...
10/10 (ne pretjerujem)
the skeleton key- horror/thriller, od reda telj krug, po meni jako jako dobar film.
tokom filma sam bio uvjeren da sam ga skužio, dok nije došo kraj filma, i skužim ja da nisam baš bio u pravu, hehehe, obavezno pogledati! ocjena 8.5/10
Nije to snimio redatelj "Kruga", već je redatelj "Ključa tajni" nešto radio na "Krugu," ali nisam siguran što. To su marketinške fore, koje rulja puši.= Citat =:
Izvorno postao Vido
"Charlie i tvornica čokolade" (Charlie And The Chocolate Factory) - Kuži se Burtonov touch kroz film, mada nije toliko bizaran i definitivno nije mračan kao, primjerice Batman, Beatlejuice ili pak Edward Škaroruki, a pogotovo se kuži kroz glazbu i pjesme. Dobro za buduće roditelje ili one koji još nisu razmazili svoju djecu.
7/10
Saw - 9/10, film me oduševio, pogotovo na kraju sa preokratom, čujem da se snima nastavak, jedva čekam
Ključ tajni 6/10 isto dobar film, u poč. malo dosadan, kasnije napet, uznemirujući završetak
Upravo si kontradiktoran sam sebi. To su isti filmovi, samo što je prvi u priginalu, a drugi prijevod na hrvatski.= Citat =:
Izvorno postao sstrizic
Imaš pravo, lapsus in lingue. Ma htio sam za prvi film napisati Saw ili hrvatski prijevod "slagalica straha", al je bilo kasno i niti nisam gledao šta pišem.
Film mi je predobar, svaka čast, nije dobio deset za ocjenu samo zato jer mi je prekratak, ustvari do konačnog raspleta imam osjećaj da će doći tek u nastavku.
sivi kamion crvene boje - odlična komedija
sutjeska - obožavam ove gilmove (stari mi tu glumio ranjenika dok je bio u vojsci, da izvuče 10 slobodnih dana, jedva sam ga prepoznao), i nakon duge potrage za ovim filmom, obuševljen sam, a ponajviše zbog ovoga u zagradi.
sad idem pogledat valter brani sarajevo, desant na drvar i partizansku eskadrilu, pa lagano učit...