Imam VNC Server, instalirao na PC-ju tight vnc-.. bla, bla, sve to lepo radi ali imam jedno pitanjce: da li mogu da rotiram screen na PC-ju za 90o, pošto mi telefon stoji u dock-u a i nevezano za to, lepše bi bilo da gledam po dužini?
Printable View
Imam VNC Server, instalirao na PC-ju tight vnc-.. bla, bla, sve to lepo radi ali imam jedno pitanjce: da li mogu da rotiram screen na PC-ju za 90o, pošto mi telefon stoji u dock-u a i nevezano za to, lepše bi bilo da gledam po dužini?
Imam PowerAMP v1.1 build 326 s unlock-om.
Kada šaltam pjesme, izbaci error too much failed tracks (tako nešto).
Onda moram preko task killera ubiti sve programe da bih mogao nastaviti koristiti PowerAMP.
Isto tako, kada slušam pjesme, same se šaltaju kada završe, najedamput se samo muzika prekine i izbaci istu poruku.
Sad neznam koja je više zadnja verzija i jeli izašla FULL pošto ih ima milijun.
I još nešto.. jel postoji kakva fora da se poboljša jačina i kvaliteta zvuka?
Sjećam se da sam na I7500 1.6 preko nekih kodova uspio malo poboljšati zvuk, pa me zanima jel postoji išta slično za Desire 2.2?
Imam odlične sluške Creative EP630, pustim neku pjesmu od 320kbps, podesim equalizer, ali opet mi je malo "pretiho".
EDIT: Eh da, koja vam je najbolja aplikacija za smanjenje potrošnje baterije?
Imam jedno lagano pitanje za snimac zvuka na htc hero u pozadini?
Koristim voice recorder on mi je super moze da se nastima i vremenski da se upali ali snimanje samo do 3 h a meni treba najmanje 10h, sve je to uredu on moze da se ukljuci rucno da snima u pozadini bez limita ali na kraju pise da je snimio 12h a kada pustim snimak samo ima do 1h 11min i tako stalno!A koristio sam isto i stealthrecorder_v1.0.apk koji je isto super ali opet isto pokaze 12 ili 13 h snimka a kada ga ocitam samo 1h 11min!
Dali telefon iskljuci mic ili je do snimaca?
Pomoc bi mi puno znacila!
Definiraj pretiho :D Sjećam se da na stock ROMu nisam nikad pojačavao preko pola jer mi uši otpadaju, a i čuje se mjuza i izvan uha. Isto vrijedi i za custom ROMove. Imam iste te sluške i jedino što mi pada na pamet je da ih nisi dobro 'metnuo' u uho. Gurni ih dok ti ne zapucketaju i stvore vakuum. Ili si jednostavno oglušio :)
Ma stavljam sluške 100% ispravno u uši. Imam ih već godinu dana, i u početku sam imao taj problem da ih nisam znao stavljati pravilno u uši, ali sam se naučio. Zato radije koristim Sony-ev walkman za slušanje muzike, jer mu je zvuk jednostavno fantastičan, na pola pojačam ubija muzika od glasnoće i bassa, bez imalo krčenja zvuka.
Na mobu je to dosta teško podesit da bass bude zadovoljavajući i da ne krči kad malo jače pojačaš.
Koristim PowerAMP i jednostavno zvuk je pretih. Kada u equalizeru stavim na Phone speaker (loud) onda se čuje dobro, no nema bassa, zvuk ko da je iz bačve..
Kupi Sennheiser neku CX seriju i neces pogrijesiti. Najbolje slusalice.
Yep, ovo potpisujem.
Prije sam imao CX 300, ali sam ih negdje izgubio pa sada imam CX 250 i zvuk je fenomenalan.
OT: Mislim da je bilo govora o ovome prije, ali ne mogu nigdje to naci.
Ugl. trazim neki app koji bi 'blokirao' povezivanje drugih appova na internet.
Recimo kada mi ostane malo MB-a, da mogu koristiti browser, ali da mi se ne syncaju svi appovi..
Bilo je govora o ovome u temi o in ear sluškama, i rekli ste mi da nema prevelike razlike između crative ep 630 i sennheiser cx300.
Ali kako ne kužite, nije problem u sluškama, kažem na istim slušalicama na sony walkmanu zvuk već na pola pojačan ubija, tako da je dakle do moba i njegovih specifikacija.
Nećemo dalje u offtopic, uglavnom pitanje je, jel postoji kakva "fora" za poboljšavanje zvuka na HTC Desire? (bilo aplikacija, bilo neki hack)
pozdrav jel ima kakva dobra aplikacija za android da mogu preko mob. da saltam kanale na tv-u
jel mozda ima netko ovu aplikaciju ali da se ne placa...
F1 Timing App 2011 championship
https://market.android.com/details?i...ftpauer.f12011
@Cionn sa DroidWall mozes blokirati odredene appove (sve koje oznacis) da ne idu na internet. Imas je na Marketu.
Pogledaj help u aplikaciji, da ne objasnjavam sada.(mob mora biti rootan)
jel ima neko link di se moze skinuti SPB ali da radi, i dali ga tenutno neko koristi
ja sam imao ovu betu ali je jako bugovita i ruši se prečesto.
morat češ čekati full verziju koja bu valjda stabilnija od ove bugovite bete
Jel mi moze netko poslati link za Audio menager pro, znaci bas za pro verziju. Ovih par pro verzija sto sam nasao su dobre, ali kada ih instaliram pise da su istekle i da se prebacim na noviju verziju, a ovu nikako naci. Moze pomoc? Hvala.
Da li ima neka aplikcija koja prepoznaje tekst sa slike ..a moze i preko kamere ?
Hvala.. ofulao sam podforum pa sam editovao za zahthev oko teksta i slike.
Probat cu neka od ta dva countera.
Da li postoji android aplikacija za htc desire koja bi omogucila skidanje svih mailova(yahoo, gmail...) u jednom potezu, kao sto je to na ajfonu.
Oko ponoći baterija na 75% ujutro mob ugašen....
Da li Juice Defender ili Juice Plotter (oni su mi pali na pamet, možda postoji neki bolji program) imaju mogućnost izrade log datoteke, tako da se naknadno vidi koja aplikacija je "posisala" bateriju?
WiFi, GPS, 3G su konstantno ugašeni tako da to nije bio uzrok. Niti sam instalirao bilo koju aplikaciju koja bi bila friška i bezveze crpila bateriju.
Znam da je Xlr nešto isprobavao J.Plotter, pa ako zna, bio bih zahvalan.
Mozda je do roma?
Plotter ce ti samo iscrtati krivulju potrosnju. Mozes probati Power tutor, on nesto prikazuje po aplikacijama, ali mene nije previse odusevio. Alternativno kad ti baterija bude pri kraju odi u info menu *#*#4636#*#* i pod battery history i umjesto other usage stavi partial wake - vidi koja ti je aplikacija drzala mob bu.dnim dok je bio u sleepu.
Ovo sa info menuom sljaka dok mob ne spojis na punjac, onda se statistika resetira. Zato probaj da ti se mob ne ugasi.