nemam problema na svog 3G sve radi perfektno...
zanima me dali netko zna kad dolazi iphone 4 u Hrvatsku odn kad če bit moguče uzet ga u t-nas.jebu .. imam neki ugovor za produžit uskoro
Printable View
nemam problema na svog 3G sve radi perfektno...
zanima me dali netko zna kad dolazi iphone 4 u Hrvatsku odn kad če bit moguče uzet ga u t-nas.jebu .. imam neki ugovor za produžit uskoro
Eo ovako, nabavio sam iPhone 3G jako jako jeftino, skoro ništa, ali nije baš ispravan. Točnije, čim ga upalim pokazuje mi da se spojim s iTunesom (slika kabla i strelica prema ikoni iTunesa). Ok, ja ga spojim i i pokusam napraviti restore. Sve ide super, ali na samom kraju restore-a zapne (na samom kraju) i stoji i nakon nekog vremena izbaci ERROR 1002 - Your phone cannot be restored.
Nakon toga sam pokušavao još svašta i s Blackrainom i TinyUmbrella ali ništa. Čini mi se da mi kompjuter uopce ne prepoznaje o kojem modelu niti kojoj verziji iPhonea se radi.
Da li mi može netko pomoć? Jel moguće da je neki hardverski kvar?
Unaprijed hvala!
pozdrav. ovakva je stvar.
frend ima navedeni iphone i os 3.1.2
htio bi update-ati na 4.01, ali problem je sto je u itunesu dostupan ios 4.1.
ima li nacina da to napravi sa sn0wbreeze-om?
znam da se napravi costum software, ali me zanima sto ce se dogoditi kada u itunesu radi restore na costum soft(onako kako pise u uputama za rad sa sn0wbreeze-om).hoce li htjet restore-at na taj software ili ce pokusati staviti 4.1?
hvala!
Mislim da iOS 4.01 ne radi najbolje sa 3G iphoneom bolje da ostane na starom os i pričeka JB za 4.1
pozdrav svima..imam pitanje u vezi 3GS-a...negdje sam procitao da je nekome na iphoneu mob pojeo svu lovu s racuna zbog interneta..posto si planiram kupit iphone,zanima me kako to sredit da ne jede lovu..hvala
edit: sad sam tek skuzio da sam u krivu temu pitao..ispricavam se..pa ako samo mozete prebacit u onu pitanja i odgovori..hvala
Samo da vam javim, iPhone 4 su stigli u T-Centre.
Jucer sam vidio 5-6 komada, zapakiranih iPhone 4 u T-Centru ^^
Hvala na obavjesti, no ne planiram ga kupiti :belj:
pozdrav svima..imam pitanje u vezi 3GS-a...negdje sam procitao da je nekome na iphoneu mob pojeo svu lovu s racuna zbog interneta..posto si planiram kupit iphone,zanima me kako to sredit da ne jede lovu..hvala
instalirat sbsettings i ugasiti 3g i edge. ili uzeti neki internet paket, još jednostavnije. ima nekih programa koji pomalo cuclaju net dok su upaljeni.
aha..znaci mogao bih onaj web'n'walk aktivirat?
naravno pa to i je mobitel zamisljen pretezno za internet koristenje, bez nekog paketa ti je sve to skupa bezveze.
ok..hvala..ma pitam jer sam cuo price da ne treba nis,da ma wireless, bla bla bla...
hmmm opet mi se isto dogodilo ko nedavno sa doodle jumpom sad sa camera plus aplikacijom...skinem noviju verziju i samo me iz nje izbacuje van odma na pocetku onda vratim onu staru koja je normalno radila i onda i ona stalno izbacuje...sta je to u cem je fora?
ne imam itunes9...a kaj uopce predstavlja to armv6 ili 7...skidam sa apptracker a tam nis ne pise koja je...
armv6 - appovi crackani za ipod touch 2g i iphone 3g
armv7 - appovi crackani za ipod touch 3g i iphone 3gs, 4
znaci neka nova platforma, tako nesto
aha kuzim thanks...evo pobrisao na telefonu i u itunesima i sad ona stara aplikacija opet radi
jedno pitanje za mms...zove me sad frendica jesi dobio mms reko nisam, tek kad upalim edge stize taj mms...kako sam na bonove to palim rijetko jer nemam neku veliku tarifu a i uvijek sam na wifi-u...pa neznam kako ste vi to rjesili?
Ne mozes mms preko wifia citati. A mms ne trosi internet promet (trosi ali se ne naplacuje). Platis samo cijenu mms-a kod slanja, a kod skidanja ne placas nista
sorry ako je offtopic al nisam zao di da stavim?! sta mislite o oglasu, da li su mobiteli original, i ako neko ima iskustva sa prodavacem, jer mi se cijena cini full ok i jako primamljiva pa ono... da se ne zaletim... hvala :beer:
:wave:Code:http://www.njuskalo.hr/apple-iphone/iphone-4-hd-32-16gb-otkljucan-tvornicki-samo-kod-nas-oglas-1582801