Ima li igdje skinuti onaj zvuk (necujan za ljudsko uho) sto odbija komarce, mislim da bi bio veom koristan ovog ljeta :-)
Printable View
Ima li igdje skinuti onaj zvuk (necujan za ljudsko uho) sto odbija komarce, mislim da bi bio veom koristan ovog ljeta :-)
Nemam pojma, ali ako je necujan za ljudsko uho, sumnjam da se moze pustati na mobitelima, buduci da zvucnik u mobitelu ne pokriva ni cujni frekvencijski raspon, kamoli izvan toga...
Koliko se sjecam bila je aplikacija koju sam vidio na P910 koja je to radila, zato pretpostavljam da moze (osim ako to nije bio neki laznjak) a i zvucnik na mobitelima je dosta malen tako da vjerujem da bi mogao emitovati tu visoku zvucnu frekfenciju
Anti-mosquito sam ja imo na starom SE k 750i
ako ga nađem postam ti ga
Zamolio bih da mi preporucite neke igre za SonyEricsson T700i i gdje ih skinuti
Hvala
I opet... Ovo je tema za KONKRETNE zahtjeve. :angry:
Za ovo sto tebi treba koristi Google, a ima i posebna tema sa linkovima, te jos jedna sa igrama. Samo treba potraziti malo!
Ahaa ok,ja se ispricavam na gresci,novi sam tu pa dok skuzim =)
No prob, samo da znas za ubuduce.
treba mi igra worms 2007,2008 ili 2009 ak postoji uopste za SE K850i znaci rez 240X320 jar
Trebam tetris za w910, hvala ;)
Anti-MOSQUITO
Neko ga je bio tražio, pa nek javi komentare jel plaši komarce ;D
Anti-MOSQUITO
Ima ko kakvu stranicu sa polifonim melodijama?
I meni treba link za melodije pticjeg pjeva, ali da mi ne trazi upisivanje koda, kada hocu skinuti pjesmu!! Help!!:suicide: Za mob. w 760 se!
ako ovo plasi komarce, radje cu da me bodu... :)
kad se pokrene nudi 3 opcije 15kHz, 20kHz, i 25kHz..
prva i druga opcija lagano ispijaju mozak.. meni, a za komarce ne znam :)
a trecu ne cujem,odnosno cuje se nes sitno,al ne konstantno,valjda kad se sample ponavlja(posto je u loop-u)
posto znam da samo 4% populacije cuje 23kHz, to me ni ne brine..
ak naidjem na komarca.. bum ga testirao..;D
Da li neko ima aplikaciju FACEBOOK za 240x320?Ja sam nasla,ali nijedan ne radi.Unaprijed hvala
niko osim same tebe.. ;D
kak si ti to trazila..
evo u google upisi "bird singing ringtone" i odma prvi link..
na istoj stranici pod search upisi "Birds Singing" i eto, nadji si koji ti pase..
Ima li neki program za brojanje koraka i koliko smo prešli metara za c902?!?!
link za icy tower molim, siguran sam da je vec bilo pokusavo sam prek searcha al nista
evo trebao bi neki dobar i jednostavan music player (ako uopće ima jer ovaj standardni mi se ne sviđa, dojadio mi je :) ) za SE k770, hvala unaprijed ;)
btw. i trebala bi mi još jedna usluga, radi se o jednoj igri, na fejsu se inače zove Biotronic (onaj ko koristi fejs trebao bi znat o čem se radi), poništavaju se tri il više boja slaganjem, pa ako tako nešto postoji za taj mob zamoljavam da neko postavi link ;)
KD player.
:google:
A i ovdje na forumu se vec spominjao...
Facebook za SE
http://www.esnips.com/doc/2ef000e1-7...ook-Homescreen