ja ne stignem do pol 6, viš da niko neće kaj ćemo ić solo nas dvoje :D
ajde ljudi fino se dogovorite za petak :) neku pijanku ;)
Printable View
ja ne stignem do pol 6, viš da niko neće kaj ćemo ić solo nas dvoje :D
ajde ljudi fino se dogovorite za petak :) neku pijanku ;)
jel moguće da se danas skupe ovi ljudi; kolko sam vidio da su zainteresirani:
Ico
Mala
Malena - sigurna
Obsrver
Phyto
Čelavi
ttperic - siguran
user_name + frendica koju bi ja nagovorio - ne mogu, ispiti, a i udaljenost [samobor-utrine, minimalno sat vremena u oba smjera]
BlueDevil
[stavite si + kraj imena ;D]
ako bi vas bilo toliko, onda bi i ja došao.
mjesto : Utrine, birc Friend's, kod tržnice Utrine [100 m od HG Spota]
vrijeme : 18:30
ajd javite, jer ja ne mogu do grada, izgubit ću preko 2 sata samo na prijevoz, a vama sa autima je svejedno, čak po aveniji dubrovnik ste brži, nego se zajebavat po gradu.
EDIT: popunjavam sigurne :)
Heh...ne mora značiti. Možda se netko javi još...pa možemo i u 6 :)
Ja bih mogao...a vjerujem i da bi Ico i Malena i Photoscylpt mogao, za ostale ne jamčim :)
= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
čuj ja nemam auto :)
19 h
malena +
s tim da nikog od vas ne znam... i s tim da do 8 moooram bit doma pa ne znam jel mi se isplati doc na pol cuke... ali kad vidim a+ko sve ide ak ide, otkazem to nekaj i dodem....
zato budnim okom pratim ovu temu
a zerobravo mi se svakako vidimo kad ti prode ispit
OK znači zasad nas troje bude išlo (ja, malena, zerobravo) plus još možda user name i njezina frendica :)
user_name - frendica koju bi ja nagovorio -
E bome ak ju ja nisam, neces ni ti :D
Al ne mooogu ni jaaaa:cry:Mogu birat, il cu riskirat da padnem ispit, pa me nikad vise necete vidjet jer cu se zatvorit u sobu od srama i necu vise nikad izac van, ili cu izdrzat jos malo do vremena kad cu moc bez kamena na srcu sjest s vama i popit pivu u miru...ah...vec sad mi mirise...
Uzivajte ljudi i lijepo se provedite :thumbup:
dođem i ja na pol sata, cca pol 8 do 8
nemojte sad da vas nema :D
može, bit će nas zasad 4. dakle, friend, tržnica utrine. nazovi me ak zapne di.= Citat =:
Izvorno postao Ch3lawy
kaj sad na kraju, kaj ipak idete? hmmm idem .... idem vidit mogu doletit
ah došao bih samo radi ch3lawog,ali pošto me nije zvao ništa! iako sam udaljen
456 metara od friends-a neka drugi put.... uživajte ljudi i ch3lawy:)
joj nemoj mi opet tu neku patetiku :)= Citat =:
Izvorno postao damgol
na kraju nisam ni ja stigao...
Pustinjska oluja se krace planirala.
eh.....svi bi da se skupe na udaljenosti 20m od stana:D
friends? o pa cak znam gdje je to, fora je birc :)= Citat =:
Izvorno postao damgol
A znaš da su sastanci forumaša uvijek bili vrhunac uigranosti i organiziranosti ;)= Citat =:
Izvorno postao tomo
ovo je stvarno presmijesno to dogovaranje, :D
moram malo tu neke ljude pohvaliti ali i pokuditi...
Svaka pohvala phytu, ttpericu i Zerobravou...
Pokude idu malenoj01 i chelawyom...
eh, kad bi ti mob io uključen vidla bi poruku i dava poziva od mene... tako da, nemožeš reć da se nije nigdje išlo... Phyto i ja smo te čekali na trgu, a ti nisi došla... mislim stvarno...= Citat =:
Izvorno postao malena01
Al ajde, reko nisi dobila poruku pa nema veze... Al kad si trebala doć do "Friends-a", nisi došla, a tamo čekali Zero i ttperic, a phyto i ja prošli cijeli grad da vidimo društvo sa foruma, da upoznamo nove ljude... kad ono ni tamo nisi došla, onda sam osto duboko razočaran... :-/ A Chelawy, a dobro čovjek je radio, pa nije mogo... ali sam mislio da će svratit bar na minutu...
za danas je malena01 dala prijedlog, a pošto su svi nestali sa foruma, ja sam se trudio da bar neko dođe na trg u 17h, očito niko nije mogo, pa je onda pao spontatni dogovor (nakon malo pritiska na Zeroa) da se ipak vidimo u Utrinama... Možda i organizacija nije bila nešto, ali oni koji su htjeli doć, mogli su (uz malo napora)... Ja sam bio, i mogu reć da sam se ismijo kako dugo nisam... a krenuo sam u pola 5, da bi stigo u 5 na trg, a vratio se u 10:05...= Citat =:
Izvorno postao mala
Mislijo sam i ja pa ipak nisam mogo :)= Citat =:
Izvorno postao Ico86
Uglavnom Ico stari moj opet se uzrujavaš bezveze, mnogo mi se sekiraš brate :D
smmmmrc, nemojte se ljutiti na mene smrc smrc :(
nisam mogla doć jer sam imala dogovor u 8 koji nisam mogla otkazat sorry...
Ma ne uzrujavam se... Zero, Phyto i ttperic su popravili raspoloženje... više sam se smijao nego živcirao... jako malo se živciram u zadnje vrijeme, danas malkoc više, ali nema veze... :)
U čovječe, tek sad vidim koliko toga sam napiso u prijašnjem postu, a nigdje smajlića... :)
ma znam da nisi mogo, nema veze, budeš drugi put... al nadam se da će i onaj ko predloži idući put i pojavit se... znamo na koga mislim ;D
ja jako zivac danas grrr :freakout: no i kad je drugi sastanak?:)
al na taj mi mora smogovac doci :D :notooth:
A ko je jako živac danas??
A onda se ti dogovori sa Smogom, pa obavjestite ostatak forumaša kada je taj sastanak... :) :thumbup:
to nebum docekala pa vi dogovorite pa ja potajno dodem ;D
naravno,ja se salim da se nebi doticni naljutio :kiss: