upravo ga gledam i nije loš a s ocjenom se slažem,možda 8 zbog angeline= Citat =:
Izvorno postao lili
Printable View
upravo ga gledam i nije loš a s ocjenom se slažem,možda 8 zbog angeline= Citat =:
Izvorno postao lili
sori na offu, al ak neko zna kak se na engl. zove film "Gušteri" (lol)
ove dane se vrti insert na TV-u (marinci, pustinjska oluja itd.)
= Citat =:
Izvorno postao smogovac
the jacket 9,5/10
oduševio me film fakat me oduševio!
Originalni naslov je "Jarhead", a prijevod je... nevjerovatan.= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
"Afera Thomasa Crowna" (Thomas Crown Affair) - originalni nisam gledao, i da budem iskren, nisam ni znao da postoji, ali ovaj remake je i više nego solidan. Brosnan-Russo-Leary trolist je pun pogodak.
8/10
Mirni amerikanac- 8/10
-evo sinoć one šišemiše-bolje zaboravit
Mislim, čim sam vidio najavu, a i čim je na RTL-u... teško da može išta valjati... Neka preloša TV-produkcija.
Jučer gledala King Konga po stravičnoj gužvi u Cinestaru, al isplatilo se film je super.
"Rocky Horror Picture Show" - napokon ga skinuo i pogledao. Ni u ovom slučaju ne znam kako da kategoriziram ovaj film i kako da ga uopće ocjenim. Puritanci, transilvanijski transvestiti koji plešu i pjevaju, rockabilly motoristi, smokinzi, perike i Susan Sarandon u mladim danima... Sve na jednoj hrpi... :)
7/10
...Apsolutnih sto..8/10
"Pogodi tko dolazi na večeru" (Guess Who) - na trenutke simpatično, ali nedovoljno razrađeno. Najsmješnije je go cart natjeravanje.
6.5/10
takodjer. .= Citat =:
Izvorno postao lili
kronike iz narnije
neke scene nisu dobro napravili al sve u svemu ok zaprvo vise jer ga idem ponovo gledat
Brodolom života - 9.8/10
The Ring >> ocjena 7/10
"Zemlja živih mrtvaca" (Land Of The Dead) - Romero u prepoznatljivom okruženju. Puno zombija i kanibalizma. Nije baš za svačiji želudac.
7/10
"The Amityville Horror" - prošlogodišnji remake, ne original, kojeg nisam još pogledao. Solidan, sa nekolicinom "bu!" scena, ali opet nedovoljno originalan. Ahm, da. Ipak se radi o remakeu. ;D
6.5/10
..Jesen stiže Dunjo moja - Puno su htjeli pa su potrpali svašta,ali ipak nešto fali....;D 7/10
Ubojito darivanje gledam na dvd 10/10
kronike iz narnije...dobar ali predug za veliki pepsi 8/10
"This Is Spinal Tap" - lažni dokumentarac o izmišljenom rock bandu djeluje stvarno nevjerojatno. Da nisam znao da se radi o tome, pomislio bih da se radi o idiotima. Mada takvih i ima previše u tom poslu.
7.5/10
Only the strong - stari film, neka šora, kapuera (neznam kak se pise na egleskom)
6/10
Transporter 2 - 6.5/10
Red Eye - 7.1/10
"Boogeyman - Tihi vrisak" (Boogeyman) - treći hororac u tri dana. Nešto me snašlo. ;D Činio se prilično obećavajućim dok nisu počeli sa prtljanjem i specijalnim efektima kojima nije mjesto u takvim filmovima pri kraju. Stoga:
6/10