Ok idem probati hvala na pomoći.pozz
Evo sada nema sata kad sam instalirao to je sada ok,akoko to izbrisati kad nekad budem htio taj lockscreen clock hide
Ok idem probati hvala na pomoći.pozz
Evo sada nema sata kad sam instalirao to je sada ok,akoko to izbrisati kad nekad budem htio taj lockscreen clock hide
Svaka čast na objašnjenju.Ljep pozdrav
Pozzz. kopio sam iphone 4 soft 4.3.3. i imam problem sa traženjem mreže preko WIfi-a,naime traži ali ništa ne nađe,ukucam ručno svoj kućni wireless ali ni' njega ne prepoznaje,piše "mreža nije pronađena".Da li je tko imao istih problema i kako ga riješiti ?
@fico45,
ništa,isto kai i prije,odnijeti ću ga večeas jednom priajtelju koji ima duže vremena iP pa možda on nešto uspije riještiti.
Ipak hvala ti na savjetu !!
Ništa nisam uspio napraviti,kod prijatelja je jednom promašao na kratko mrežu i odmah je nestala,što se tiće garancije kupljen je u Kanadi :( pa ni' od toga ništa.
Što mi predlažete,vrijedi li davati ga na poprvak i kome, ako netko poznaje pravoga majstora za iPhone bio bi mu zahvalan ?
Imam jedno ne-tehničko pitanje u vezi četvorke :)
Da li je pametno sada kupiti iphone 4 (preko oglasnika 2000-2500 kn mi je budžet) obzirom da stiže iphone 5 računajući na redovne cikluse iphone-a? Ja se ne sjećam kako je to bilo s 4, koliko poslije Amerike se pojavio kod nas kod operatera, a kad u oglasnicima?
Da li je cijena 3GS drastično pala nakon pojave 4? Ne bih baš htio popušiti 1000 kn na mob u 2-3 mj.
ja sam svoj 3gs prodala u 12.mj za 2000kn, dakle nakon sto je 4orka vec bila neko vrijeme na trzistu...star godinu dana i bez garancije...bila je u savrsenom stanju, kao nova...radilo se o 3gs 16gb...
iPhone 4 je predstavljen negdje u 6 mj., a malo poslije je dosao i na americko trziste. Kod nas je valjda u 9-10 mjesecu. S tim da moras uzeti u obzir dugo cekanje kod t-mobile da dodes na red. A i kruze glasine da ce novi iPhone izaci u USA tek za Bozic
Ne bih ja išao u t-mobilea nego bih opet kupio preko oglasnika :) A čim dođe u t-mob počinju polako stizat na oglasnike 1. primjerci kad ih ljudi kupe za sitne pare kada steknu uvjete. Ja nažalost nisam "blagoslovljen" tim uvjetima...
Ako se glasine ispostave kao točne, čak bi mi se i isplatilo sada uzeti iphone jer će dulje biti "aktualan". No prvo se valja riješiti milestonea i androida :)
moze li pomoc, ima li kakve sanse skinuti firmware za 4orku 4.3.3 preko torrenta?
naime, kad ovako skinem (pokusala sam vec 3x) svaki put mi prekine nakon 500-600mb...
Jesi probala iz sticky teme one linkove? Ako jesi evo onda jos jedan pa i njega probaj ;)
ma nije problem do sajta, problem je do moje veze4...nekaj zeza pa malo malo pukne...pa kad skidam tak veci fajl, prekine...
uglavnom, uspjela sam konacno iz 6.pokusaja ;)
Jedno pitanje, možda bedasto al jbga neznam...dakle kako kopirati tekst s recimo facebooka, nečiji status ili neku poruku iz inboxa na iphone? Klasično dugo držanje ne pali, niš se ne događa? Zna netko? hmhm
mislio sam prebaciti neke slike na komp ali sam kliknio cini mi se na apply i sve slike s koma s pozadine mi je prebacilo na iphone i nemam ikona za izbrisat kako cu to sad izbrisat i kad god stavim neku sliku na desktop ono mi i spojim iphone ono mi je prebaci
Ispričavam se na offtopicu, ali evo i jedna Jessica Alba ima identičnu dilemu dan poslije tebe :notooth:
http://twitter.com/#!/jessicaalba/st...08341303689216= Citat =:
Izvorno postao jessicaalba
Nadam se da mi nećete zamjerit, idemo sad :ontopic:
ja mapu primijestim u my dokument i opet mi je prebaci na iphone
Zaboravio sam pa na brzinu... Može li se isključiti internet preko mreže kao na androidu? Znači samo da se spaja na internet preko WIFI..
Cellular Data na off, trebalo bi raditi.
Ima neki najnoviji hardwerski unlock --> Gevey Turbo Unlock SIM für iPhone4