:ontopic:
Printable View
:ontopic:
molim ime aplikacije za download youtube videa na htc desire, a da pouzdano radi. hvala.
Trebao bih alarm aplikaciju kakvu ima SE xperia x8 na stock 2.1 romu.(za nju sam siguran, neznam kakav alarm ima primjerice x10, možda isti takav) Onako da se klizanjem gore - dolje mogu podesiti sat i minute. i onda se samo dolje potvrdi. Jednostavno, a jako funkcionalno. Ako tko zna... bio bih zahvalan.
Ljudi trebam pomoc :)
Sad mi tetka iz Amerike kaze da je instalirala aplikaciju heytell na iphone i da ima ista za android,te da preko nje mozemo besplatno pricati! :) Ali kada odem na market nema je? moze neki link... Hvala
ma isao sam tu,ne moze. isao na app planet,na app brain nadjem ih al uvijek neki eror.
tako da sam skinuo apk file i prebacio na mob i instalirao!
P.S. extra aplikacija,ono kao voki toki! moc :D
Jeli istina da se nemože preko Astro File Managera slati .apk file-ovi preko bluethootha na drugi mob?
Za slike i pjesme mi ponudi send via bluethooth, ali kada oću poslati neki .apk file ima samo Facebook i Flickr.
Ljudi, trebam aplikaciju kojom cu spremiti odredjene poruke na mail ili karticu. Znaci, samo odredjene poruke, koje ja zelim, a ne sve. Isprobavao sam milijun programa i svi spremaju sve poruke, a ja zelim spremiti dakle samo one koje odaberem, ne sve. Ako netko zna ima programa, zahvalan sam mu.
@xlr,
Ja instalirao i isprobao (sam na sebi, doduse), meni na VIP-u radi. :)
E sad, ne znam jel VIP to mozda ima omoguceno, ili mi radi jer pricam sam sa sobom, ali eto. :)
Trebao bih HTC Notes aplikaciju (posto imam nekakvih problema sa skidanjem aplikacije direktno na mob)
Hvala
da li postoji mogucnost da se neka knjiga u pdf formatu konvertira u format koji koriste aldiko i slicne e-book aplikacije?
Naravno.
a kako?
Ja konvertiram s Calibre.
da li postoji adobe flash player da mi otvara samsung ove stranice npr:www.fksinfo.com ili premier-kladionica.com,znaci da mi flash player radi normalno???
Nije da se o tome nije vec pricalo i to dosta...
Ugl postoji flash player za Android 2.2+. E sad, kako radi, to ne znam, osobno ga ne koristim.
dali neko moze staviti link za skinuti silhouette full.apk znaci live wallpaper koji se moze naci na androidu.