A koju varijantu koristis ?
Printable View
Ja sam jučer stavio ovaj nand ANDROI-PPC-SHIFTPDA-GingerBread- V3 NAND (09.01.11)[*IMG] .Sve radi savršeno i brzo samo mi se čini da malo više troši bateriju od windowsa,ne znam možda zbog neke instalirane aplikacije,ne znam šta da još da isključim,ali radi perfektno?
Sve ovce na broju i vuk sit......hmmm tesko :)
Generalno svi ili skoro svi Android ROM-ovi za HD2 rade super, ali potrosnja struje je veliki problem.
Cekamo kolegu VandaL da vidimo koji ROM on koristi, jer kako on kaze da je potrosnja OK (#1050).
Nisam siguran da je do roma ona aplikacija za bateriju kaže da: health-good,accuracy-10 posto,voltage 3.733 volta,dok se temperatura baterije u nekim periodima podiže pa se spusti,možda se prikopčava na internet, sinkronizira nešto,ili neki program radi u pozadini?
Pozdrav
Upravo danas dobio sam Windows Live ID od Microsofta, upisao brojeve i aktivirao svoj HTC HD2, marketplace radi savršeno, a naravno i sve ostalo sa njime.
Sorry, ako neko treba vrlo jednostavan nacin da dobije windows live ID, neka mi se javi pomoći cu mu.
Instaliraj CurrentWidget kojim možeš pratiti potrošnju. Ima također i log file pa možeš vidjeti kad ti raste potrošnja. Inače ima zgodna uputa za izvlačenje maximuma iz baterije na http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=918989 pa ako nekom pomogne...
Koristim od MDJa FroYo Sense Revolution ali nemogu ga vise naci na XDA jer su thread prebacili u NAND.
Radio je 2.xx.50 i neki Custom Win ROM, samo sam napravio vecinu power saver tipsa sa XDA, u WM je airplane mode upaljen i nesto sam prckao po registry-u... sad mu je portošnja u stadby 3-7 mA....
Evo stavio sam cpu tuner za regulaciju rada,i ovaj current widget za praćenje rada baterije,sinoć u deset sam ga napunio stalno je upaljen,nekoliko tel razgovora,pola sata surfanja-sad je na 60 posto-potrošnja u stanbayu 3-7mA.
Htio sam instalirat mozillu firefox sa marketa,skinuo se a nije se instalirao,ali je samim downlodiranjem zauzeo memoriju,htio bi to maknut da oslobodim memoriju, ali ne mogu naći gdje se downlodirao,u koju datoteku,zna li netko kako se ovo rješava?
Probaj skinut Instant Uninstaller. Odlična aplikacija koja sluzi za uninstall postojećih.
namjeravam uzeti HD2 pa me zanima dali postoji hr meni za taj uređaj u wm ili možda u android verziji , dosta sam pretraživao po forumu ali ove podatke nisam uočio.
pozdrav od budućeg vlasnika HD2 nakon 6 godina korištenja raznih nokia ( zadnja 5800xm ).
Mislim da nema, ali nije neizvedivo. Cini mi se da sam na XDA vidio negdje kako se kuhaju ROM-ovi s drugim jezikom. Nisam ziher jer mi to onako prolazi kroz glavu.
Molim za pomoć . Stavio sam u petak android na hd2 (dft leo nand) i mogu reći da je ok , sve radi ok cak se i potrošnja stabilizirala . Glavni problem mi je što kod mailova nema forward mailova (ima li rješenje za ovo ) i što mi navigacija neće raditi preko bloototh zvučnika u autu (sygic gps , a muzika i pozivi rade) .
Molio bi isto tako da mi netko napiše proceduru kako vratiti win 6,5 natrag ako se odlućim jer sam sve beckupirao (molim po koracima ) . Najljepša Hvala
stigao je moj HD2 , na osnovu informacija koje sam dobivao dosta sam se bojao tog wm-a , nakon par sati čačkanja imam dojam da to i nije tako loše - treba se jednostavno uhodati . bio bih zahvalan ako mogu dobiti informaciju kako što bezbolnije prebaciti imenik ( po mogućnosti i ostale podatke ) sa moje nokie 5800xm
Pa jesi li probao s BT ili nekakav nacin da sinkroniziras kontakte u outlook pa u hd2 ili export iz nokijinog softwarea u csv ili tako nesto. Prokopaj malo. Ne moze biti komplicirano.
Syncaj prvo Nokiju sa PC preko PC Suite-a zatim bi ti MS Outlook trebao to povući i napraviš Sync HD2 sa PC
htio bi isprobati energy room,ima li netko iskustva a njima,preporuku za nekog i kako se instalira da li isto kao dutys romovi?
Energy je sasvim OK, imao sam ga mjesecima na svom HD-u, stavlja se na isti način kao i svi romovi. Sad sam prešao na KWBR-ov 6.1, volim lite romove koji brzo rade, a dizajn ekrana i animacije mi nisu bitne jer se guštam na Desire-u.
Nigdje ne mogu naći live walpepere za wm 6.5(hd2),da li neko zna za neki link,stranicu?