nije samo luka, već skoro pola dinama
a i navodno pojačanje dinama, igor bišćan ( makar ne znam da li je on zaista pojačanje . . . )
Printable View
ma mislim da je riješeno u smislu ugovora, ali igrački, ne znam baš . . .
dosta je star, nije dugo igrao, . . .
i zagreb je u drugom kolu lige prvaka . . . :hrv:
Trebao sam imati probu, al je otkazana.
...veče...bio u N.G. na piću s dragom, pa onda ošli do nje i igrali milijunaša :D ...sad čekam CSI pa u krevet...
napokon došao do foruma . . .
opet neki problemi . . .
pogledao tekmu, čekam CSI . . .
...odoh leć, bio bi i red, ujutro na posao...laka vam noć :wave: ...
Idem i ja, Luna me povela na rezultate, luda žena 300km/h !!
Good Night :wave: :wave: :wave:
Dobar jutar svima....
šta je ovo... nije vrag da još spavate... ;D :p
O dobar jutar, ima nas koji već i radimo i to punom parom ;D
samo 10 korisnika na forumu...
odo ja...
a neda mi se izać iz kuće... :-/
Gledam sad ono za kog ste glasali i ne mogu vjerovat svojim očima, neki nisu cijelu noć spavali ;D
Dobro vam jutro:)
...dobro jutro...evo pospan, na poslu...
Sram te bilo na poslu si, a visiš na forumu ;D :jump:
A joj kad će dva popodne da mogu doma :jump:
E, pital je neko za M55. Imamo mi i neki dio foruma za takve bedastoće ;)
Nema više dobrih jutara - bar ne iduće 4 godine :cry:
Ova nacija je za k, svi skupa. Samo da čujem da netko cvili kako mu nije dobro, da nema para, da ovo, da ono - odmah dobije gedorom 58 u glavu :mad:
E da... :wave: svima...
...ma da:) jutreko;D
Blu nisi mi odgovoril za onu talijansku papicu:)
http://www.youtube.com/watch?v=o3mYmxjXgFA
haha za reakcija karembea!
lololo
Aha popravil sam si prosjekl, sad imam i jednu peticu :jump:
moj je plan i program 55 i 5555 Imam jedno 11 godina da to ostvarim ;D
@BD meni je svako jutro dobro, dan se poslije pokvari
na računalstvu sam, kopirao neku vježbu što sam trebao napraviti, sada neznam što bi više..
Nisam vidio pitanje prije, sorry....
Daklem, radi se o jednoj sehr gut papici, inače dosta cijenjenoj i obožavanoj po sjeveru Italije, ali i šire. U biti uzmeš piletine, sa kožicom (obavezno sa kožicom) pa je malo zapečeš na ulju. Tu eventualno izbaciš van viša masnožće što pusti koža, ali ne preporučam - bolji je okus. E onda dodaš sitno nasjeckanog luka, češnjaka, papra, soli, ružmarina, pa sve skupa još malo vrtiš - toliko da luk pusti vodu pa da se to ispari, dakle da postakli ali ne da postane smećkast. Možeš dodati po želji i drugog nasjeckanog povrća, de facto cijeli grincajg ide unutra - ali ne mora, sve prema ukusu. E onda ubaciš čašu crnog vina, tako oko deci-dva, i pustiš da ispari. I na kraju ubaciš pelate, limenku (ili više ovisno o količini mesa) i sve to na laaaaganoj varti pustiš da krčka. Ako se posuši, podliješ vodom. Uglavnom, pripaziš da ne bude prejak koncentrat (to riješiš s vodom) ili da ne bude pretekuće sve na kraju (u tom slučaju još malo ostaviš da ispari) - i to je to. Jednostavno a fiiiiinooooo :licklips:
Poslužiš sa pire krumpirom, u koji dodaš (a što preporučam uvijek dodati u pire) muškatnog oraščića (naribanog, naravno), plus salatica po izboru. Zaliti nekim crnim vinom okruglijeg okusa, dakle Tuga je malo onak - prelagana. Nešto baš jače treba, neki Cabernet-Sauvignon, Merlot, tako nešto, malo korpulentnije.
Mmmmmh, sad sam opet ogladnio :)