mozes ikone sa far managerom + jdflasher
mozes ikone sa far managerom + jdflasher
@RasplesaniČevap,
Vec je sve objasnjeno, linkovi za download takodjer postoje, citaj i trazi.
pozz svima ja evo opet dosao..hehe...ovo je tema za k800 pa oprostite nadam se da nece smetati pitanje je u vezi mog k810 imam novi i sad bih pojacao zvuk malo mi je tisi mobitel...a mom legi sam ubacio bio acouictic driver i nesto se valjda poremetilo i zvuk mu se cuo od naprijed na onaj zvucnik kod poziva :S jel ima neko neku str tj link da mi da da ubacim i da ce raditi 100% ?? hvala puno unaprijed :)
Mozete li mi detaljno pojasniti kako se debrandira moj k770 db2020 cid53 ...imam farmanager i sve programe...trebaju mi linkovi sta jos treba skinuti i detaljan tutorijal ...ljudi ocajan sam ...vec 15 dana pokusavam ubaciti flash teme i na kraju kad sam sve to savrseno naucio,shvatio sam da mi nece ocitati flash teme zato sto mi je brendiran
imas u ovom podforumu sticky temu
imas dosta tutoriala, pa procitaj malo.
opet ja :belj: jel bi mozda izgubio neke funkcije npr da flasham k800i na k810i? vidio sam da su jako slicni... :hm:
Pa sve ti je već 100 puta objašnjeno... Samo potraži.
moze li mi neko samo pojasniti sta znaci pojam DEBRANDIRATI TELEFON...u mene je O2 i kazu mi da mi zbog toga mobitel nece da prihvati flash teme a sve sam uradio kako treba...preporucuju mi da debrandiram telefon...ali mozete li mi reci sta se podrazumijeva pod tim...
Pa razmisli malo. :rolleyes:
Sto je "brand"? Proizvodjac ili marka proizvoda (npr. VIP, T-Mobile).
Sto je onda "brandirani softver"? Softver s oznakama te marke.
Sto je onda "debrandiranje"? Uklanjanje tih oznaka, koristenjem "neoznacenog" (generickog) sotfvera.
I drugi put pazi kud postas, ovo nema veze sa unlockanjem CID53 mobitela.
Takodjer, ne trebas postati u vise tema isto pitanje, to se smatra spammanjem, a to nikako nije dobro...
dok spojim k800 pita me ako zelim nadograditi s CID49 na CID52..
ja sam stavio ne.. a ako zelim nadograditi samo prihvatim i to je to? pitam zato jer ne zelim ***bat mob..
Za K800 je bolje imat CID52 nego CID49.
Ne mozes unistit mob AFAIK.
moze li mi netko dati sve potrebno za otkljucavanje SEw880i hvala
Naravno da ne moze, jer nisi rekao nista konkretno o telefonu.
Razni CID-ovi se otkljucavaju raznim metodama...
Ovako ja sam nov u ovim stvarima sa xs++ i sve sto je potrebo za to,pokusavam pojacat kvalitetu kamere na svom mobu SEk800i ali neznam instalirat usb flash driver nigdje nema setup za instalaciju dali netko za kako se to instalira i dali mi moze pomoc oko tog xs++ molin vas.......
Drugi put pazi kud postas, off-topic i postovi koji nepotrebno dizu prastare teme se inace brisu.
Nadalje, postoji superthread, u njemu je izmedju ostalog i link za download USB Flash drivera.
Dobro večer!
Imam Sony Ericsson K800 RED CID53 kojem ne radi osvjetljenje ekrana i tipki,nema signala i ne čita M2 kartice.
Posljednja 2 problema dogodila su se ovo ljeto nakon updatea sa SEUS programom.No,nakon updatea je i mobitel blokirao,jer bi upalio neku pjesmu i on bi neki dio te pjesme (nekih 15 sekundi) ponavljao,jer bi blokirao.No,s vremenom je i to prošlo.Koristio sam ga već duže vrijeme takavog kakav je.
I danas,odlučim ga updateat i napunim bateriju preko USB kabela i USB strujnog adaptera,sličan ovom http://trgovina.partners.si/images/220USB5V.jpg i ostaviosam ga 2-3 sata na tome da se puni i kad sam bio siguran da je baterija puna,jer dugo stoji na punjaču,krenem ga spajat na kompjuter i raditi update softvera.
Sve krene u redu i update bude gotov.Izvadim kabel,bateriju,stavim SIM karticu i vratim bateriju,ne želi se upaliti.Probam spojiti USBom na kompjuter,te bi tada se trebao on sam upaliti i na kompjuteru pokazat USB device.Ali od svega toga ništa.
Probam ponovno update i u pola postupka ili pred kraj,negdje oko 80-85 % kaže da instalacija nije uspjela.
Ista stvar je i sa FAR managerom,očita ga i napravi update nakon ponovnog punjenja baterije,ali mob se ne pali.
Probao sam i sa XS++ 3.1 ga očitati,pošto je mobitel CID53 pa se ne može flashati sa XS++ programom,očita ga normalno.
Mobitel je pod garancijom,ali ga želim sam nekako srediti da mi radi,jer sam skršio ekran na mojoj Nokiji 5130 XM,pa mi ovaj treba.
Te bi ga nakon tjedan-dva tjedna dao na servis.
Da napomenem,kad se mob želi upaliti,IrDA lampica ne svijetli niti 1 put.
Dakle,zna li netko kako to sredit,naravno besplatno preko nekog programa,samo da ga mogu upaliti?
Tnx.
Izvini, ali gdje je FS za :
"Evo i najnoviji softver za K800 R8BA024 CID52 ukljucen srpski, madjarski, engleski...
MAIN: http://www.4shared.com/file/27560783..._WI_RED52.html
FS:
CUSTOM: http://www.4shared.com/file/23658397...ROPE.html[" ????????
zasto se u k800i R8BF003 ne podudara region FSa i Customatization Packa....FS je FS_S_EUROPE a CustomatizationPack je EUROPE_4!???? Zamalo sam poceo sa Flashom, a rekao si sam da obratimo paznju da budu odgovarajuci???
Evo jedno noobsko pitanje: Citao sam neke tutorijale za primjenjivanje quick access patcha i vidio sam da se main mora flashat u mobitel. Ako to napravim, hoce li mi se izbrisat nesto sa mobitela?
Nece. .
Onda se bacam na posao. Veliko HVALA.
imam t650i.. zanima me mogu li na kojinacin staviti walkman 3.0, jer standradni player je koma.
Uff... Nije li ovo vec prodiskutirano vise puta?
NE, ne mozes. Jedino crossflashanjem u neki W model, a prikladnog koliko znam nema.
Pozz. Imam problem sa K800. nece da se upali nikako, jedino sto radi je ona crvena lampica, kad pritisnem da se upali brzo treperi. ne propoznaje ga ni kad ga spojim sa kompom. pozz