..."Qwasy6" - dogovorili se, uplatio mu novce i on mi je poslao mob...mob stigao, kao što je rekao... stoga - svaka preporuka - 5/5 :thumbup:...
Printable View
..."Qwasy6" - dogovorili se, uplatio mu novce i on mi je poslao mob...mob stigao, kao što je rekao... stoga - svaka preporuka - 5/5 :thumbup:...
-Poslovao sa clanom Bpodnar i sve pet!
http://cafe.mobil.hr/member.php?u=12900
poslovo s vukijem dobio skoro novi mob za male pare.sve ok (mala crtica na ekranu ali dobro)...
Trgovao sa bpodnarom i sve je proslo super.
poslovao s hondamanom sve za 5
trgovao s Redkingom, sve 5, preporuka
Trgovao sa userom Futurama.
Pa dakle neznam odakle da počnem..čovjeku treba dati nagradu za najboljeg trgovca na forumu..svi do kojih sam kupovo nisu mu niti 5 posto ravni.Prvo mi je kada sam ga pitao rekao svaku NAJMANJU sitnicu na mobitelu.kada mi je došao mobitel te sitnice je nemoguće vidjeti ako negledat emobitel bez treptanja 10 minuta i znate gdje su....[dakle mobitel kao nov..]uz njega je došlo apsolutno sve zapakirano kao da sam ga kupio u trgovini...kada sam ga pitao za slike i kako izgleda mobitel čovjek mi je posalo slike na mail..zatim me dodao na msn i sa web kamerom mi pokazao i otvorio mobitel....ljepo je sve stiglo zapakirano...mboitel radi...
Nemam riječi...nažalost da svi nisu kao Futurama....
Moja ocijena:
1000000/5 za futurama..
svaka čast....od njega treba kupovati od sada pa na dalje ;)
Sve je stvar dobre volje i dogovora ali i poštenja. Onaj tko je pošten ne ustručava se ničega pa bi potencijalnom kupcu uvijek išao maximalno na ruku i detaljno mu pokazao na ovaj ili onaj način o čemu se radi. Ja sam isto pristalica takvog načina trgovanja i ne podnosim kad netko ne kaže sve o predmetu koji prodaje. Odmah da istaknem da sam nedavno poslovao sa Redkingom i da je bilo sve za 10. Čak mi je ponudio povrat novca u slučaju da nešto ne bude u redu sa aparatom. Dečko je mlad ali perspektivan i ozbiljan.
e da mi tako nešto netko napravi isusa mi ako nebi sjeo u auto i došo mu na vrata..a sretno.
Koji je to lik, opce nemam komentara na to, svi s kojima sam trgovao znaju kakav sam tak da ja na ovo ne obracam pozornost, a ne ovaj koji je bio 50tak puta bannan s foruma.
Pa ajde onda razjasni situaciju da vidimo o cemu se radi.
Evo RedkinG mi poslao masku za k750 ja postaru dao pare, kraj price:thumbup:
Eminem isto sve 5
EDIT: vidim sprema se lov na tommeka, ajd ako mi ne da taj usb kabel i ja se prikljucujem:vamp:
Gle neda mi se razrjesavati te idiotarije.
A qwasy6 gle, data kabel ni nisam naveo, ja s k610i tvojim nisam dobio slusalice, a kaj je najbitnije k610i je danas riknuo i ko zna dal ce mi priznat garanciju bez racuna, to sto sam ti ja ponudio poslati data kabel kad cu ga imat to je moja dobra volja.
Uostalom imate moj Pm, broj moba itd. ko kaj treba nek zove, znam s kim sam god trgovao sve je bilo ok.
A ti rospaya radje se ne javljaj, znam ja dobro kakav si ti trgovac al mi se nije dalo tu objasnjavat kad se dogodilo sranje.
trgovao sam bpodnar-om.
prezadovoljan sam.
kupio masku za n.6230i.
opisao je svaku tockicu na maski,a tako je i bilo.
dogovorili se ja mu uplatio lovu i on odma meni poslao masku.
preporucujem trgovinu s njim.
Također sve 5 za kupca Marko01, bilo mi je zadovoljstvo!
Daj zasutite...Prestanite se svadjat.Ak imate kaj za rijesiti imate PM.
Javno me prozvao pa ocekujem da ce onda javno i objasniti sto se dogodilo (govorim o ovome sa clanom {>tEmPle<} i samnom).
Kupio LG KG800 (čokoladu) od korisnika Vale , sve u redu, radi mob, dosta brzo i bez problema riješili sve.
Rospaya, dal se ne sjecas onog Dell-a PPC kojeg si prije skoro godinu dana trebao uzeti od mene i "rezervirao" si ga, a kad si ga trebao uzet nisi se na mob javljao itd.
a ja sada nahvalio futuramu a nakraju mi kabl od mobitela USB uopće neradi...neznam jel čovjek kriv ili nije jer kada mi je došao mobitel prvi dan se jako jako jako klimalo..a drugi dan eto kabl nevalja..upoće neradi tako daneznam šta sada.. :(
Da, rekao sam ti na kraju da nemam love za njega i da ga necu uzeti. Moja greska, jer nisam dobio lovu kako sam ocekivao, no kad nesto rezerviram nisam vezan krvlju da ga moram uzeti.
A to da se nisam javljao na mob - seres. Ako si zvao nakon 17h javio sam se jer uvijek imam mob sa sobom, a ako nisam onda sam uzvratio na poziv.