ms tool
Možeš s ovim
Printable View
ms tool
Možeš s ovim
možeš li mi dati neki mali quick tutorial ... šta napraviti ? i kako ?
THX
Skini drivere za mob, skini ms tool.
Pokreni ms tool, odaberi model pokreni unlock.
Sljedi upute.
e sorry, znam da malo gnjavim, ali gdje da skinem drivere.. ? .. :)
Ima jedna funkcija zvana search.
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=15610
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...hlight=driveri
idem unlockat v3, i fino radim sve po uputama, skinem drivere, instaliram ih, pokrenem mstool program, stisnem read info da nadje mob i nikako ga ne zeli nac, cijelo vrijeme pise please switch on handset, mobitel je upaljen i svejedno ga ne nalazi, ima tko kakav prijedlog?
odabrano, i svejedno ne dela
Jesi ga palio u boot modu? Ako nisi,upali ga sa *# i tipkom za paljenje,pa na ukopcaj u komp pa pokusaj...
probao, neće. cijeli vrijeme piše connecting to handset
Pokusaj s drugim USB portom,ili skini neku drugu verziju MSTool-a...
nema promjene, mislim da ću morat do servisa nekog, kolka je cijena za v3?
Kakav servis? Jesi dobro instalirao drivere? Napravi TP kod kuce,i ne bacaj pare na unlock kod "servisera"...
kad nejde i nejde
drivere sam instaliro na svoj komp, mozda ga zeza kaj imam vistu 64, al sam probo i na drugi komp s xp, i isti vrag, ne miče se, jednostavno ga ne nalazi.
budem probo još jednom, sad mi je palo na pamet nekaj, ima možda veze kaj sam kad me je trazio neki code kad sam stavio karticu koju ne prihvaća, triput stisnuo neki broj, i sad mi kaže Kontaktirajte usluga davatelj usluga..?
Jesi koristio drivere za Vistu?
Nisu isti za Xp i za Vistu. Koji procesor imas? Imam neke modificirane drivere,pa ti mogu uploadat,al najbolje si skini drivere za Xp,pa sve to odradi na kojem kompu sa Xp-om...
EDIT:
Promasio si Subsidy code... Mislim da ne bi trebalo imat veze s unlockom pomocu MSTool-a... Ako vratis SIM karticu na koju je mob lockan,moci ces ga koristiti...
jesam, vista mi je našla drivere na netu, pa sam ih skinuo i snimio.. proc e6750
Da izvineš,za*ebi to...
Vista 64
FOund motorola usb modem
switching to test command mode i ne mrda
Onda to napravi na kompu s Xp-om,ili nosi unlockeru. Neznam sta da ti vise kazem... :respect:
uf evo uspio na xp-u.. hvala puno svima, uštedio sam sad bar 100kn..
Bi li proso unlock V360v sa MSTool?
Jbg,vec sam oso na unlock bez TP-a,al onda cu prekinut jer sam tek flashao s yuetom 2.2.1. Vratit cu backup pa cu ga oderat s MSToolom. Samo unlock,ili ima jos koja kvaka?