pa nešto se jučer govorilo u 17h ispod sata na trgu Jelačića bana...= Citat =:
Izvorno postao ttperic
e sad, one koja je dala prijedlog, nema, tj ništa ne odgovara... (malena) ;D
Printable View
pa nešto se jučer govorilo u 17h ispod sata na trgu Jelačića bana...= Citat =:
Izvorno postao ttperic
e sad, one koja je dala prijedlog, nema, tj ništa ne odgovara... (malena) ;D
Eh, Mala, gdje si kad te trebamo :)
Nemoj brkat, nije mala nego malena :) naime, imamo i malu i malenu na forumu :D= Citat =:
Izvorno postao ttperic
Evo ja u 5 ne mogu nikako, tako da ako se dogovorite za neko drugo vrijeme ću možda doći, ali ne računajte na mene.
Ja sam skroz fleksibilan i paše mi kad god se dogovrimo...
ljudi moji, ja sam sad napisala kam idem, celavi ima moj broj moba pa ak se kaj zdogovorite nek mi on smsne, ja zuuuuurim van
Eh da...tek sad skužio da se radi o toj "malenoj" :) OK ;-)
A kako ćemo se dogovoriti...ne znam ovo je već osuđeno na propast :)
EDIT: Ja bih došao, ali ne znam nikoga od vas...a sad moram ići na posao...
Tak se činilo i zadnji put da je osuđeno na propast, pa smo se ipak dogovorili...
Ja bih došao al mi ne paše jer ću predvečer u cinestar.
Jel zero dolazi?
Pa idemo ga pitat...
EDIT: Ne bude došao...Ima 2 ispita.
BTW, anketa je glupa :)
E dok ja polovim konce.... Ja nemerem danas, ako je danas bilo u planu, imam "privijus ingejđmenc". Ali neki drugi dan, why yes no?
BlueDevil <-- ima busy schedule. Ali ako koja cura lijepo zamoli, stisnut ću je nekako ;)
Ljudi, moram za nekih pola sata ići van, pa me zanima hoće biti kaj od toga i ako hoće da mi netko javi na mob kad i di?
A ne moze!!! Vec drugi dogovor da ja nemrem doc...:cry:To vec frustrira. daj dodte u Smb. da ne gubim 2 sata na prijevoz...
Sve to stoji, srećica, al ja ti nejdem :notooth:= Citat =:
Izvorno postao malena01
Da sam ja iz Zagreba ja bih dosao po tebe i vratio te doma:)
a kako stvari stoje, mislim da neće biti ništa od toga danas... svi nedje otišli, niko ništa ne reče... bump...
Očito će mo se morat nać neki drugi put... ali ja mogu danas i onda iduća tri dana nemogu doć... :-/ (obaveze)
što se tiče toga, ja bi rado došo u Samobor... fini gradić... jedino da je nekako nać još nekog kome se ide do tamo... ak treba ja bi vozio tamo i nazad, ali ne odgovram za posljedice... ;D= Citat =:
Izvorno postao user_name
ili ko što Rual kaže, da skoknem po tebe... a demit, ti sad nisi na netu, pa se nemožemo dogovorit... :-/
Kao što zloguka sova pretkaza...ništa od ovog sastanka :)
nemora bit... phyto i malena bi došli samo im treba javit... ako dođeš i ti, ja dolazim, i javljam phaytu da dogovor vrijedi... jedino onda trebamo nabait broj od malene da i njoj javimo...= Citat =:
Izvorno postao ttperic
ako si za, izjasni se sad!! ;D Da javim ostatku...
Ma svima je fini lijepi gradic, al kad reba doc, ko da je na drugom kraju svijeta...tak imam osjecaj da ovi iz Zagreba misle da je blize doc iz Samobora u Zagreb, nego iz Zagreba u Samobor...al ajde, kuzim jednu stvar, svi bi pili, pa je malo veci rizik vozit iz Smb.-a nego kad si tam blizu negdje...A štaš, morat cu cekat da produ ispiti pa doc sama, a vi se dotle zabavljajte bez mene :-/...
šta je ttperic... nešto si ušutio??
kad? sta? ko? danas? :freakout:
17h, ispod sata na trgu...
bar bi trebalo biti tako... ali fali bar još jedna osoba... recimo ti...
Ako mi netko javi do 17:15, budem tamo za maks pol sata...ali već vidim da je kasno :(
Nema sastanaka ako ja ne idem buahahahaaaaa! :evil:
e ja sad dosla, nisam dobila nikakvu poruku stoga se ocito nigdje nejde. daj, kad su vam gotovi ti ispiti?
Pa čuj ja još uvijek mogu doći u centar do pol 6, ako nije kasno i ako ostali dođu :)
@Username: Čuj...fin je gradić za doć i tako...mislim što se mene tiče, mogu biti skroz fleksibilan ako je to u granicama razuma :)