"Mračne vode" (Dark Water) - još jedan remake po predlošku japanksog hororca. Nije da je loš, ali je japanski ipak nešto bolji. I nešto strašniji.
6.5/10
Printable View
"Mračne vode" (Dark Water) - još jedan remake po predlošku japanksog hororca. Nije da je loš, ali je japanski ipak nešto bolji. I nešto strašniji.
6.5/10
"Bolje ne može" (As Good As It Gets) - prava šteta što se ovakvi punokrvni, inteligentni i originalni filmovi tako rijetko snimaju. U ovom filmu vjerovatno je sve na svom mjestu. I baš je onakav kako mu i naslov glasi.
9.5/10
"Madagaskar" (Madagascar) - čuo sam da i nije bog-zna-kaj, ali kako sam ga gledao u originalu, a ne hrvatsku verziju, sasvim mi je okej sjeo. Gledao sam i boljih crtića, naravno...
7/10
"Fantastična četvorka" (Fantastic Four) - Ne znam po čemu bih izdvojio ovu strip ekranizaciju od ostalih, ali bez obzira što je sve manje-više već viđeno, nisam se (previše) dosađivao.
6.5/10
"Kung Fu frka" (Kung Fu Hustle) - još kad je u Americi startao, znao sam da je film spaljen. Jesu ga nahvaljivali, ali da je sad baš toliko dobar... Poseban jest. To priznajem.
7/10
american pie band camp 8.5/10 mnogo dobra komedija
Jučer sam po ko-zna-koji-put gledao Groundhog day (Beskrajan dan) i to mi je stvarno uvijek drago pogledati... baš simpa film. 7/10
Bitka na neretvi 8/10 Pogledao sam juce ovaj film,i za godinu snimanja,uopste mi se ne cini losim. ;)
Sjecas li se Dolly Bell 8/10 - Kusturicin film,sa Slavkom Stimcem u glavnoj ulozi.... ima dobrih fora!!!
"Ključ tajni" (Skeleton Key) - prema prije viđenom foršpanu nisam se nadao bog zna kakvom filmu. Ispao je za zeru bolji od predviđanja, ali ipak ništa revolucionarno ili još ne viđeno.
6.5/10
Vjerni Danny - 9/10 , film je super vec zbog same tematike
Nocna straza - 10/10 , Gospodari prstenova su nista u usporedbi sa ruskom verzijom , kad covjek vidi sto se snimi za 5 miliona $ - svaka cast
ovo za nočnu stražu sam i ja čuo,da je jako dobar...
router-vjerni danny-devetka?-pogledaj ong-bak
pogledao sam i to - dobar film , nema sta , i tu negdje sa Vjernim Dannyem.
od filomva sa Dalekog istoka vrijedi i Internal affairs - mislim da je korejski , ocjena 8.5/10
Gladijator - Gledao neki dan, super film već treći put al je stvarno dobar 9/10
"Slučajna avantura" (Random Hearts) - gledao sam ga davno, prije nekih 5-6 godina, kad je izašao, ali me je RTL podsjetio. Zanimljiva premisa, lagani tempo, okej postava.
7/10
Kad Odrastem Bit Cu Kengur - 5 Zvjezdica
ma router nemoj uspoređivati vjerni danny sa ong bakom...to je svetogrđe,uspoređivati jel lija ,koji nemre kružni napraviti bez sajle,sa tony jaaom je apsurdno i nesuvislo...
joj daj smogi ti i tvoj onk.!:)
Doručak sa Einsteinom- 5.5/10;D
Valjda nesuvislo?= Citat =:
Izvorno postao smogovac
Al stvarno si zapeo s tim onkom...
jesam;)ali neka baci kamen prvi tko je bez grijeha:)
whiteboy,aj ga molim te pogledaj....+da krivo sam napisao
Evo, gledao i King Konga i Narniu.
Kong - 8.5 od 10
Narnia - 6.0 od 10
Pogledo sam ga, kaj se ne sjećaš? Čini mi se da sam u ovoj temi i komentirao...= Citat =:
Izvorno postao smogovac
ja telac,zaboravljam;)
the jacket- 6.5/10-ali pogledati,zanimljiv u pojedinim dijelovima
šminkerica sa sela-7.5/10
"U naručju vještice" (Bewitched) - prvih pola sata sadrži možda jednu foru, ali do kraja se ipak nešto malo popravi situacija. Ferrell spašava film još koliko-toliko.
4.5/10
into the blue - 7.2/10
Ovo je bila precizna ocjena. ;D
sakupljač kostiju7,6/10