pozdrav! nemoj te se ljutit na možda glupom pitanju, nedugo sam kupio nokiu i nisam još prokužio mob. imam problem sa stavljanjem tema.. preko pc suita instaliram ju u mob i onda nikako da ju stavim za temu. pa može mala pomoć?
Printable View
pozdrav! nemoj te se ljutit na možda glupom pitanju, nedugo sam kupio nokiu i nisam još prokužio mob. imam problem sa stavljanjem tema.. preko pc suita instaliram ju u mob i onda nikako da ju stavim za temu. pa može mala pomoć?
Može malo detaljnije? Kako misliš da ju nikako ne staviš za temu?
j planiram uzeti potpuno novi mobite, znaci nekoristen, tako da mislim da prasine pod poklopcem ekrana ne bi ni trebalo biti, niti bi ekran trebao biti izgreban. Garancija iz mobisa je naravno obavezna, Sto se tice tih folija za ekran, vidim da je to obavezno za Ts telefone, pa cu tako i ja vjerovatno uzeti nesto, procitao sam cijelu temu i vidio na par mjesta da se preporucuju neki modeli, pa ako vam nije tesko da mi jos nesto predlozite, mogu uzeti sa ebaya, znaci nesto sto je isprobano dobro..
Planiram si uzeti i torbicu, i malo sam gledao ponudu ima stvarno svega za ovaj mob, ali razmisljanjem sam i dosao do zakljucka da meni ne treba nesto tipa onih silikonskih navlaka, jer svejedno kad je mob u torbi ili džepu, opet je izlozen ostecenjima, nego ja bi nesto u sta stavim mob, i on je full zasticen i takvog ga stavim u torbu, kad mi treba, izvadim to van, izvadim mob iz torbice i koristim ga, zavrsim, stavim ga u fotrolu i natrag u torbu/džep..Pa ako moze isto neke iskustveni prijedlozi. Naravno, izvor isto Ebay..
hvala i pozz
OMG frende pa ti niti sam neznas sta zelis ne mozes proc jeftino a dobro ...
kako ces uzet mobitel s ebaya s garancijom pa ces ga slat kad ti nesto ode u ameriku austriju njemacku ???? .... Procitao si temu i znas sve o mobu e naznas sta dolazi u paketui s njim ,ne znas da dolazi futrola ????
Frende, ajde molim te lijepo citaj moje postove, moje quoteove i ne prdi u trubu;D
Znaci mobite budem uzeo preko oglasnika, sa garancijom, a foliju i futrolu budem uzeo preko ebaya..
kazem samo malo vise citanja i sve 5:crazy:
A ti da si procitao temu kako spada, znao bi da je od mislim 1.5. obustavljena isporuka torbica i dodatnog stylusa, sto znaci da ne dobijes torbicu sa mobom..
Da a di si ti specificirao sta uzimas preko ebay-a ?? a ako malo bolje potrazis po oglasnicima i ma potpuno zapahiranih mobova sa futrolom ... google cuda cini
Slobodno mozes okrenuti i proslu stranicu i vijdeti moj post, i odgovor na njega, i tamo ti je sve navedeno di i sta mislim kupiti, misim da si to procitao, bilo bi ti puno toga jasnije, i da bas zelim uzet mob preko ebaya sa mobisovom garancijom:crazy:
Nisam jos zvao da provjerim ovaj sadrzaj ponude po oglasnicima, ali sam pomislio da vide u tim paketima nema futrole.. Budem nazavo i pitao..
I ne brini, cuo sa, ja za googe, i znam sta cini cuda..:wall:
da i ja pridonesem malo temi - 5800 imam od 4. mjeseca i mogu reć da nikakvih ogrebotina na ekranu nema, a ne štitim ga ničim osim nokijinom futrolom, koja je btw po mom mišljenju apsolutno obavezna (to ili nekakva torbica kak si i sam rekao, ne mogu ti preporučit ništa osim original futrole koju sam dobio s uređajem. stvarno je kurvinski potez povuć to iz retail paketa). al osim toga, niš drugo mi se stvarno ne čini prijeko potrebnim, s tim da stylus koristim dosta rijetko, sve se da napravit prstima (noktima actually). znači, normalno korištenje, i ekran se ne grebe. kad ga ne koristiš, bubneš u futrolu i nemre mu se niš desit.
takva su barem moja iskustva s njim, vidim da ima i drukčijih mišljenja..
Bas lijep post, ja isto stvarno uvijek pazim na telefon, ali nikad nisam imao neki sa TS pa reko bolje pitat.. Do sad sto sam vidio najbolje mi se cini ova futrola
http://www.nokia.com.hr/pronadjite-p...torbica-cp-361
jer cini mi se da dobro stiti mob dok je u džepu/torbici, a opet se moze telefonu pristupiti bes potpunog vađenaj uređaja.. a opet uređaj se lako vadi, ako ima potrebe za tim..:respect:
da, dobro izgleda ova cp-361, super stvar je kaj imaš pristup gumbima na dnu i (vjerojatno, tak mi izgleda) statusnoj traci na vrhu ekrana za sat, poruke i slično. opet s druge strane, ekran je tu izložen napadima ključeva i sličnog hardvera u torbi. ak si u mogućnosti vidjet i probat uživo kak to izgleda, probaj to i originalnu cp-305 futrolu, jer kolko vidim košta 3-4 puta manje. ipak je 'recepcija' :D
nula bodova. napravljen je hard reset u petak, preko vikenda sve super i evo sad opet isti problem sa displayem...
edit: izgleda da je problem hardverski i dogadja se kad je mobitel hladan (gle cuda klima mi je upaljena i taman sad se to pocelo dogadjati). evo i filmic onog sto se dogadja, cini se da je relativno cest problem http://www.youtube.com/watch?v=vrcQqCqj8M0
koje smece od mobitela, vec 2. put na servisu od kupnje...
za novce koliko sad kosta, nekih 200 eura otprilike. ne moze se kupiti nista ni priblizno dobro kao ovaj mob..iskreno ovaj mob je savrsenstvo za ulozene pare.. da napisem i to. da paralelno koristim i n 85. koji je puno skuplji aparat a ima vise nekih sitnih greskica od ovoga.
Na sto treba paziti pri kupnji rabljenog 5800?
Moze li netko poslati sliku na kojoj je tocno oznaceno gdje je ona rupa u masci?
Kako prepoznati da je mobitel 2. verzija, sa dobrim speakerom i bez te rupe?
Hvala
Nije rupa doslovno, ali je procjep u gornjem desnom kutu na mjestu spajanja donjeg i gornjeg dijela maske koji je 1-2 mm siri od istoga na lijevoj strani. I najbolje se vidi kada je tzv. multimedijska tipka osvijetljena jer tada probija svjetlo kroz taj procjep.
Imam N5800 od sredine 2. mjeseca. Od pocetka imam taj procjep, ali ne primjecujem da se stanje pogorsalo niti da zbog rascjepa prasina ulazi pod ekran.
Takodjer, pretpostavljao sam da ce mi zvucnik riknuti, medjutim, do danas nemam nikakvih problema ni sa zvucnikom ni s ekranom niti s bilo cim. Valjda sam po prvi put upecao bezgresni primjerak mobitela. :)
Inace, gledaj da mobitel datira bar od kraja 2. mjeseca. Ili provjeri koliko je ukupno trajanje poziva - ako je dugo, ili je sve ok s zvucnikom ili je vec zamijenjen pa je opet sve ok. :)
n00b pitanje, ali kako pogledam otkad mob datira?
I ako uzmem mob u T-mobileu, mogu li ga ja otkljucati u kucnoj radinosti(ako ne, koliko kosta otkljucavanje?) i onda nazad flashati njegov brandirani firmware ako slucajno trebam reklamirati mobitel?
Najlakse, naravno, preko racuna. Tj., ako je kupljen u 3. mjesecu, onda je vjerojatno novija serija jer su one prve rasprodane za 1498 kn u roku par dana. :)
Inace, imas ova 2 koda koja normalno ukucas u mobitel:
*#0000# (info o firmwareu)
*#92702689# (ukupno trajanje poziva - ostaje i nakon resetiranja uredjaja)
Ne mozes sam, trebas kod unlockera. Cijenu ne znam, pretpostavljam 100-200 kn. I mislim da ti moze vratiti stogod zelis na njega kad zatreba (pitaj ipak prethodno).
Napravio sam certifikat na opda i sve normalno uradio,a pri instalaciji izbacuje ovo ,,expired certificate,, sta da radim??? :((((((((
pa gde je taj rompatcher ,u aplikacijama ga nemam?
Jučer sam kupio Carrying Case CP-361 za 5800 i sutra im idem vratiti. Ne da je nepraktična, nego živi užas. Savjet- ne kupujte, ima tajni !!! :angry: