prvo sta sam imao koje je radilo je sa ppcwareza file je pna-169.ipa a sad sam skinuo DoodleJump-v1.23-MrElectrifyer i taj nece pa sam probao verziju ranije DoodleJump (v1.22 arm6 arm7 os30)-m0respecial nece ni taj a nece ni ovaj prvi koji je radio
Printable View
prvo sta sam imao koje je radilo je sa ppcwareza file je pna-169.ipa a sad sam skinuo DoodleJump-v1.23-MrElectrifyer i taj nece pa sam probao verziju ranije DoodleJump (v1.22 arm6 arm7 os30)-m0respecial nece ni taj a nece ni ovaj prvi koji je radio
Ovi ce ti 100% raditi. Vjerovatno ce ti biti sporo, ali imaju nekih problema sa serverom. Na Apptrackru imas 26 razlicith crackera za tu igru http://apptrackr.org/?act=viewapp&appid=307727765
Pozdrav,
situacija je ovakva,iphone se preko wifi-a ne želi spojiti na internet,probao sam na kućni wifi i na cvjetnom trgu i situacija je ista,kada uključim wifi ikonica je gore i prikazuje jačinu signala ali se ne spaja,napravio sam reset mrežnih postavki,reboot i opet ništa -_-,molim pomoć!
http://img121.imageshack.us/img121/6540/img0275n.png
Uploaded with ImageShack.us
probao ova oba 2 i nista skinuo jos jedan sta je na mediafire jer mi tam brze skida neznam zakaj ovaj tak sporo ide i opet nista.e al se sjetio da poceli problemi kad sam zadnji put updateao programe na cydia i bila je i appsync u updateu.sad sam probao skinuti jos jedan sta mmi nudi ali nije htio nesto hash m error.pa onda opet vratio ovaj stari od prije i sad radi normalno...ko ce ga znat...tnx za pomoc
Jel je moguce da se bez jailbreaka prebace appovi sa jednok iphone/ ipoda na drugi? Jel kad ga syncam u app folderu su mi sve igre i aplikacije, pa mozda ak prebacim, i syncam da dobim free aplikaciju? :notooth:
Malo si loše objasnio što želiš :p
Ova druga rečenica je nejasna :D
Uglavnom, prebacivanje aplikacija kupljenih sa iPhonea/iPoda/iPada (nazovimo ga) 1 na iPhone/iPod/iPad (nazovimo ga) 2 je moguće i legalno.
Spojiš iPhone 1 na kompjuter, u iTunesu autoriziraš (Store> Authorize Computer) račun koji si koristio za kupovinu tih aplikacija koje želiš prebaciti. Znači, autoriziraš iTunes za račun koji koristiš na iPhoneu 1.
Nakon toga desni klik na iPhone 1 (ono s lijeve strane, gdje kao biraš što želiš- muziku, iPhone...) i "Transfer Purchases". Pričekaš- vjerojatno malo dulje (za to vrijeme možeš sjesti na bicikl i donijeti mi 50 kuna :p).
Kada završi (i vratiš se doma), spojiš iPhone 2 i u aplikacijama imaš i aplikacije sa iPhonea 1.
Odabereš koje želiš prebaciti i prebaciš.
A, koji ti ono imaš firmware? Zašto ne napraviš JB?
Napravio je update na 4.0.2
Ja isto razmisljam da napravim updare jel koji god app instaliram uvijek mi se na ekranu pojavi neki adsheet i takve gluposti koje nemogu maknuti nego moram rebootat mobilel da bi do iduce instalacije appa nestale..
ovako imam jedan problem pa ako mozete dati savjet, 6.8 mi je vrisnuo 3GS te sam ga odnio na servis nakon par dana sam zvao mobis rekli su da se uređaj ne moze popraviti te cu dobiti novi uređaj,nakon 10 dana sam zvao rekli su da cekaju pošiljku iphone-a iz amerike te da ce mi poslati uređaj kad dobiju. proslo je mjesec dana od kad sam ga poslao na servis. pa recite da li mogu nesto poduzeti ili samo čekati?
Poznata prica...
Cekat ces, jel nista drugo ne radi kod njih...
Slican dogadaj je i moj prijatelj prozivio.
Pokvario mu se mobitel, oni obecali novi mobitel, on se nacekao preko 2 mj i onda je poludio.
Na svu srecu, u Potrosackom kodu (emisija na HRTu) je bila tema vezana uz takve muljaze sa mobitelima, uz par prijetnji da ce pozvati drzavni inspektorat i da ce angazirati privantu tuzbu, mobitel je stigao u manje od 48h nakon toga..
Ili cekaj, ili poduzmi nekaj, druge ti nema :S
jedno pitanje sta se tice alarma.Pise da ga treba ostaviti upaljenog kako bi se on ukljucio i ok ostavim ga ja upaljenoga ali onda ujutro kad me budi cuje se muzika ali se ne pali display i sad da bi stisnuo snooze moram ga prvo upaliti na slide pa tek onda mogu stisnuti tipke jel se moze to kako rjesiti?
I koji vam se cini najbolji?
Imam iOS 4.0.2, dabro cijon kaze... A mislim, samo pitam, jel mislim kad sam transferal purashese (say it 10 times fast :belj:), vidim da u tom folderu de se to syncalo (default my documents i sad ima sto foldera...), ima puno fileova svih mojih aplikacija (ne sjecam se ekstenzije :D), pa sam mislio skinut od nekud (il od nekog "posudit" :notooth:) file sa igrom/aplikacijom koja se placa da ju ne placam...
Grrr nis neznam objasnit xD
Ne možeš to napraviti.
(Usput, ekstenzija je .ipa :))
Mislim, možeš- ali nećeš moći instalirati.
Ako probaš- javit će ti grešku iTunes (pošto nisi kupio aplikaciju).
Mislim, da to možeš tako većina ljudi ne bi niti radila JB.
Hahahaha sad sve ima smisla :retardlol: ja mislio skinut i prebacit (al ocito treba autorizirat komp, kao sto si reko :D)
Inace, kad nekaj skinem prek iTunesa, app neki, skine se sve uredno, ali kad syncam te mi app nema na ipodu... Any idea why?
Jesi li u tabu s aplikacijama označio da ti sinkronizira i tu aplikaciju?
Errrrr, nisam siguran... Mislim da nisam, ali jedan frend sa iphoneom kaze da samo skine app i stisne sync, dae to to...
EDIT: Kak bi ja uopce trebao vidjet kaj je oznaceno, i kak oznacit? O.o
jel ima ko problema sa spajanjem iphone-a na windows 7??
cim ga spojim na usb odma mi se srusi windows...
i pitanje jedno, spor mi je uzasno iphone u zadnje vrime pa san mislia pribacit sa 3.1.2 na 3.1.3 pa me zanima tj da provjerin za svaki slucaj, ocu li ostat bez sms poruka kad napravin restore...kako sprijeciti to??
dali postoji neki program ili nešto da se pojaća zvuk na iphone jer se slabo čuje.?:P
hvala na odgovoru...ma svaki put kad ga spojim i iden npr uc u my documents pise mi windows explorer has stopped working i vrati me na desktop...i tako svaki put ispocetka...ne znan u cemu bi moga bit problem...
Ovako dobio sam ponudu za iPhone 3gs kojem ne radi tipka za paljenje, ali kaze da je sve ostalo ispravno i da kad se isprazni ili ugasi samo upali preko kompa. Sad me zanima jel to moguce popravit i za koju cjenu otprilike ? Ja bi ga dobio za 800kn
Onda znaci da bi mi se isplatilo ovo uzet ako je sve kako mi je reko :D
ima i na youtube snimka kako popravit tu tipku koja kosta 5$ tak da nebi trebo bit neki problem
Jedno pitanje sta se tice Cydie....kad se tek otvara na vrhu ono sta pita dali zelite nesto spremiti ..... jel to taj shsh o kojem se prica i cemu to uopce sluzi nisam bas skuzio
da, spremi obavezno, to ti je shsh
sluzi da kad izade novi firmware, da mozes downgrade na stariji ako slucajno napravis update ili hoces praviti restore sa starijim
e da sam to imao kad na 4 prelazio :P
taman kad sam stisnuo da mi spremi sam dobio poziv pa se sve prekinulo ali sad kad palim cydiu toga nema valjda je spremio...