je da... lud sam... hiti ti svoj... :p
odgledao CSI sad malo ubijam vrijeme na netu...
Printable View
ja sam svoga hmoril tekilom :D sad ti svoga unakazi :p
prabavio PDF fajl od više od 60MB na mob...
sad malo gledam koliko treba da se otvori stranica po stranica... :p
čovječe....ti si očito na teška droga....ja ekonomist....:notooth: :notooth:
ma nema veze....nije te dugo bilo na forumu...već sam promjenio par zanimanja..:notooth:
a neznam...dosta je skupo ali imaš sve, plin, vodu, struju, telefon,asfalt do kuće a septičku jamu si ipak moraš sam iskopati....:notooth: :notooth:
kaj bi kupil ti kaj u Zagorju?
evo probudio se prije pola sata... gubim se...
e sada...ova kaj je kraj mene...ti je jako stara kuća...ona prava zagorska starinska tako da nju bi trebal srušiti...a za ovo ostalo ima mjesta ko u priči, stalo bi i 20tak auta :beer:
ali lik traži previše i nikad to neće prodati...tak sam barem čuo....:dunno:
a ispod mene je prava vikendica za tebe,ima mjesta za 2 auta, ima sve...i nije velika taman...no u njoj još živi starija baka...pa kad umre javim ti :notooth:
no to već ima za sebe neki tajnik nogometnog kluba Inter Zaprešić tak da opet ništa...
Evo vjeko pogledaj....još je uvijek ovakav tanjur....:beer:
http://img341.imageshack.us/img341/1823/wterterx2.jpg
PA NEBU NIKAD STRUHEL AK GA NE DENEŠ NA KROV :D:D
đizs :p
Idem ja.....dok stvari ne izmaknu kontroli......:notooth:
:wave:
idem ja sad, sutra se rano budim.. ajde kompa laku noć!:beer:
Završio snooker, gaddemit već je 11..
snooker?...
Snooker, da.. :jehon:
a..ček malo..gledo il igro?? :p
Ma gledo.. jurosport :) ..gledam si, wth me ovaj zaje* sad :p
to bi ja igro...sam mi stol ne stane u sobu :p
odoh u krpe, pozz evribadi
idem spat...
happy b-day to meee :belj: :bigjump:
15 :licklips: :lol:
a dobro, onda sam stariji :p
aj mali leći.. loool ;D
aj obadvojica na spavanje... dobit cete ban ... :njanja:
hehe.. oprosti.. idem..
:)
ma da boli vas kita sto madjarska nema more.... a ima ratnu mornaricu...
:notooth: (10 znakova)
jutro...ide se u skolu UJUTRO, damn, mrzim to...ocu popodne :ideja:
dobar jutar svima... ;D
već sam kojih 10ak minuta na forumu...
malo moderira... ;D :p
odo dalje... pozdrav svima, koliko vas ima...
poz ico
odoh ja u skolu, poz svima :welcome:
joj probudio se za školu a nemam prvi sat... idem još malo ubit oko...
'brojutro!
Ne vidjeh vas dugo - hvala Bogu ( :D ) - ali na, ponovno me dovuklo tu. Ah, kad ste mi tak dragi svi skupa da ne mogu bez vas...
;) Inače? Sve OK?
jutro...
dali kod vas puše vjetar ? :satan:
Vjetar? Samo onaj od graha - opaki vjetar :D
...`jutro, `jutro...ooo, pa mr. BD, kako smo ;)...
AAAAAAA! Probudio se yutros kao i uvijek u pol 7,kad ono lijevi zvucnik ne radi... Zastopalo mi se uho (valjda). Nis ne cujem,ne boli,ali je krajnje neugodno... Sta da radim? Ne da mi se sad po doktorima... :cry:
...
Blu,pa gdje ti dane gubis...? :)
oho, stovani gdine BD!! i vas se moze vidjeti na ovoj adresi..
bas si razmisljam zadnjih dana.. svi kafeovci koje znam i imam po listama netragom su nestali u zadnje vrijeme.. nestajanje se poklopilo s otkrivanjem, a kasnije i ovisnoscu o fejsbuku!!
sram vas bilo sve skupa!!
kak vam to kindergarten cudo moze biti draze i zabavnije od cafe.mobila?! ja, kao jedna teta u vuticu koja se citavo vrijeme igra, tvrdim da je taj fejs djetinjast! :belj:
kam bek! al ju madrfakrz!
pozdra svima...
Evo malo -pomalo pokušavam skratiti skriptu od 289 stranica na puno puno manje... :)
kako mi je krenulo, moglo bi biti nešto... ;D
Inače, kako ste vi?
Ma tu sam ja, tu sam... Ali na FBu neke stvari idu automatski, a na ovom velebnom forumu ipak treba paziti što se piše. Da, nije me bilo jedno 2 tjedna, a kad sam došao nazad na Cafe' trebalo mi je 4 dana samo da na PMove odgovorim :-/ I još ih imam par unanswered....
A FB je dobar jer sam sreo neke ljude koje nisam vidio skoro 20 godina :eek:
vidim ja zdenka pravo ljuta na forumase koji su se preselili na fejsbuk... :D
Ma niiiiismooooo! Tu smo, kao i uvijek, samo je ovaj period od Božića preko Nove do kraja prvog mjeseca malo onak... više smo vani nego u HR (barem ja)
došao iz škole . . .
idem jesti, ogladnio od tolikog umnog rada :notooth:
došo i ja...pise na kreletekstu da je 21.01. najdepresivniji dan u godini :jehon:
Evo, tvoj omiljeni forumash je tu :) Back in the saddle...
Viš' kak ti ja svaku želju ispunim ;)
ma koji vražiji facebook...
nekako sumnjam da tamo mogu dobit pomoć ko na ovom forumu... ;D :p
O pozdrav Blue... nešto te nije bilo za vidjet u zadnje vrijeme...
Jesi došo u komadau sa skijanja? ;D
Turbo-Macu sam neki dan vidio ispred faxa... on ulazio, ja izlazio... :)
Eh, vidiš... dobra ideja...
tamo krajem 2.mj, nekakvo okupljenje bi mogli izorganizirati... :) ;D
ako ništa, da se bar okupi ova "dežurna ekipa" što dođe na okupljanja forumaša (ZeroBravo, T-maca, BlueDevil, Chellex) i naravno pokoja cura.. :)
kak su se poceli selit na FB, prije cemo ih pohvatat na okupljanju fejsbukera neg ovako.. :( smanjio se ljudima kapacitet za alkohol, na fejsu si sibaju virtualne cuge, pa onda ne izlaze van i ne cugaju.. a to je lose.. zamisli, dodjemo u pivnicu, a ono svi vade mobove, palmove, laptope i sibaju si virtualnu cugu! yebo ja to! piiiiit ajmo!
da mi je samo znat kako nazdrave!?! ;D :p
ma kakava virtualna cuga...
to nevalja...
Lijepo se mi skupimo, naručimo cugu, :beer: , lijepo si popričamo bez nekog tipkanja po mobitelu/laptopu, slijepo si "šibamo" relanu (ne virtalnu) cugu... :)
Trebali bi neko okupljanje ssataviti...nije bilo ništa još od 5te godišnjice foruma... :)
ja sam za . . . :thumbup:
da napokon upoznam ekipu s foruma . . . ;)
prve pute sam bio premlad, a zadjih 2-3 puta onemogućen ;)
Pozdrav... dosao doma sad :)
Bas su lijepi zalasci sunca ovih dana :)
OK, nemojmo sad pretjerivat... Cuga je cuga. Je cuga. I da.
A to kome su i koliko kapaciteti pali, to možemo vrlo lako provjerit: nađemo se :)
Apropos, preporučio bih neku birtiju gdje ima i koja druga piva, a ne samo 3 i pol kao u ex-medi. Ja bih koju pšeničnu maznuo drage volje :licklips:
@ Ico: jesam, prijatelju, u komadu sam. Jedva, ali jesam. Opake horde alkohola napadale su me bjesomučno sa svih strana, od ranog jutra do kasne večeri, i nisam sve bitke dobio, ali nema predaje!
I am a high-spirited Croatian , what has a plumber?
selbst übermütig ringen kaj ima Rohrleger?
Ja ne razgovaram sa ženom,već dva dana! Super, sad sam stalno ON-LINE!:lol:
...radim...
aha, znaci tak to ide, da naucim strategiju, buduci da je kod mene situacija da sam ja internet manijak, a dragi i nije bas emotivno niti fizicki vezan uz komp ;) posvadit se, i onda gustat na netu.. milina ;)
a kad smo vec kod brakova, 90% mojih frendica il uzgaja podmladak u busici, il sprema svatove ove godine.. 2008. ce ocito biti obiljezena kao neki baby boom :wow: bas u subotu idem najboljoj frendici iz osnovne u svatove.. busica joj se vec zaoblila, ocekujemo pisonju 11.6. ;D
fart elephantine plus vehicle truck
as is as a fish plus kosim April
give hundred hen home limit want hot dog
is going train passingly bird guinea fowl
:lmao: :lmao: :lmao:
monkey jede pitu and has a velku kitu
elephant as a plane is going as a chocolate whereby puck passingly as a motor
associate which does is doing dali bi mining prow
:njanja:
Ma to ti je stara moja taktika svih vremena....nešto slično onom,zavadi pa vladaj..al samo slično..:lol:
Tak ti ni moja draga nije nimalo emotivno,ni na koji drugi način vezana uz Internet..a po njenom sam ja samo još jedan bedak pred monitorom! E pa nek joj bude!:njanja:
Wolfinjo, aj majketi reci na kakvim si ti drogama? i mi bismo malo..
ote mi riječ iz usta..:lmao:baš sam ja htio pitat na čemu je..Jel na motoru ili šta...
bio na faxu...
malo mi je srcoe brže lupalo dok je prof isprobavao da li program radi kako bi trebao...
al na svu sreću, sve je super prošlo...
pao mi je ogromni kamen sa srca... ;D
Uzelo ga! Onaj NLO iz Metkovića..:lol:
ajde, trkom u kafe upisat se za sastanjcenje!
necu cut "ispiti, ovo - ono", niste valjda takvi geekovi da cete u petak navecer od 20 do 23 sjedit za knjigom!! 2 - 3 sata vremena svatko moze naci!!
:beer:
Mudro zboriš, Luna, najmudrije :beer:
Pozdrav bando.....:notooth:
wuhu, u 5 minuta 4 potpisa! nije tak lose kak sam mislila da ce bit ;D eto, i jedan studos se ukucao.. ma, znala sam da Ico nece moci odoljeti :beer:
ajmo, jos!!
:lol:
dobra, dobra...
Al na svu sreću, izmakeo sam noge na vrijeme...
@Mjesečina: ma bit će onih koji će spominjati ispite (ja prvi) :p
al ja ću se potrudit doć...
samo neznam di je Fiat Nula Bravo (aka ZeroBravo). možda bi on bio zainterresiran za piće... a ako se on javi, možda povuče još nekog...
Weewee. Zijevam. Ne da mi se više ni listat po forumu,samo po defaultu otvorim ovu temu