sjebali cijeli dan zbog hrge mesinga koja ne brenza plin....
wasted---
Printable View
sjebali cijeli dan zbog hrge mesinga koja ne brenza plin....
wasted---
fuj
_______
ma ne znam ja na koje to mjesto ide :p
:crazy: go :crazy: Real go Real :crazy:
samo sam u prolazu....:hrv:
ko još danas to koristi? pih :notooth:
sjeća li se ko mene ?
ne :notooth:
ja kroz kišu :banme:
ja sam jako izmoren... sklapaju mi se oči
inače, imam novu curu, al ne da mi se sad ići kod nje iako sam možda trebao :p :notooth:
@GoranZagorje,
Ona slika gore bas i ne spada u ovu temu, ali ne znam kud bi je trebalo smjestiti, pod za*ebancije ili pod slike forumasa. :p
@mala,
To se furas na pro-natalitetnu politiku nase vlade, ko Luna? ;)
e, al ne, adeze i crkva su zapravo skorz u pravu!!
mi totalno krivo ucimo danasnju mladez! kaki kodomi! pa to samo potice na promiskuitetnost.. pa kondom pukne.. pa onda pokupite stoijednu zaraznu bolestinu..
fino zabranit kondome zakonom! pa nek se djecica seksaju bez zastite. i fino odmah s 14 - 15 op, trudnoca, bebe, brakovi. i srezali smo bolestine u korjenu! nece se stic djecica zarazit kad ce tako mladi bit osudjeni na jednu kitu i rupu za citav zivot
;D
odakle cupam inspiraciju u ove sate :dunno:
WTH? Prošvikali ste, puno filmova gledaš luno..
ajde neka mi se netko javi na private, u vezi vip nostalgije, imala sam šifru ali sam ju zaboravila...puno hvala, dost je hitno
Izuzmite onu jedinicu na početku:
http://www.salji.com/files/4f3btxsir9pua88ux7l7.jpg
evo i mene . . .
jučer, od ujutro aktivan, učenje, pa škola, tekma, i onda raditi . . .
došao danas u 5, pisao maturu, i zaspao, maloprije se digao . . . :notooth:
i opet pisanje mature . . . :thumbdown
kaj ima kod vas? :spin:
Bok ljudi...ja sam nova...............pa eto da malo ubijem dosadu našla sam vas malo zafrkavati.
I šta se planira ovo ljeto? More(mislim na ovo naše Jadransko ;),jel ) ili nekakva dalja destinacija.....
Ljudi ja sam sada za prvi maj ilitiga prvi svibanj bila u Vodicama....i nebi ja bila ja da se nisam kupala....ajme Gospe MOJA jesam se zaledila,kosti su mi se smrzle.
Imala sam produženi vikend pa sam ga lijepo iskoristila..... ;))
Sad ako mi i 22.05. u firmi bude produženi vik.ode ja opet na more.
Valjda neće biti tolika gužva na autoputu.........očaj koje kolone.
mala-plava, dobrodošla . . . ;)
OT: davim se u kolutićima ananasa i pišem maturu . . . :D
Hvala brbljo....
Matura....joj pa šta se nisi snašao i uzeo od predhodnih generacija ,onak nekoliko različitih na istu temu i oblikovao je u 1 cjelinu i predstavio kao svoj jedinstveni rad i našao naravno nekoga ko bi bi ti to lijepo natipkao i daš uvezati za 10kn i trošiš vrijeme na društveni život.
Eh kako je lijepo bilo ići u srednju samo trebaš biti snalažljiv ;))