Ma, rezervirao sam ja za predprošlu subotu sa frendicom, pa smo zvisili jer nismo mogli ama baš nighde pronaći parkirno mjesto. A idijoti, nismo se sjetili garaže u Imporaneu... ;D
Printable View
Ma, rezervirao sam ja za predprošlu subotu sa frendicom, pa smo zvisili jer nismo mogli ama baš nighde pronaći parkirno mjesto. A idijoti, nismo se sjetili garaže u Imporaneu... ;D
"Transporter 2"-> je*** kako debilan film!!! u zivotu nisam gluplji gledao! od 87min filma, 86min je totalno NEREALNO! razocaranje od prvog dijela koji mi je bio stvarno mrak!
dakle-> 0/10!!!
King Kong
Ništa posebno,samo hrpa efeketa. U početku je solidan ali nakon one borbe sa T-rexovima kao da je Jackson izgubio inspiraciju. Da je duplo kraći,bio bi duplo bolji. Ovako je to ispodprosječni efekt film. 4/10
A kritičari ga nahvalili... Ali vidim da ne prolazi baš najbolje na američkom Box Officeu.
Premalo je glasača bilo po imdb-u da bi se dobila neka relevantna ocjena. Mislim, 187-i najbolji film svih vremena. Right. :D
Meni su borbe sa T-rexovima predobre. Ono drobljenje čeljusti, ma jeza me prošla.... brrr...
Dobro, dobro, bez spoilera više... :)
Ja baš pogledao Napoleon Dynamite, ocjena 7 od 27k ljudi, ja mu ne bih dao 7 nikada, 5-6 bi bilo realno...
sorry, sorry.....= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Nekako sam malo više očekivao od tog filma. Možda malo više humora. Onog crnog.= Citat =:
Izvorno postao gog
ja sam zadnji neki kino-hit pogledao sin-city sad se moram malo preko praznika bacit na gledanje
King Kong -9.5/10
Je li netko pogledao ovaj novi Matanićev film "Volim te" na HRT1? Ja sam uhvatio samo zadnjih 15-ak minuta. Kakav je?
ja ,dobar je!
Dovraga. To sigurno neće na DVD...
ma bude!;D
Ja nisam gledao film vec nekoliko meseci.... jel istina da se pojavio i novi Superman?
Ne još. Snima se. Iduće godine.
Mislim da sam negde video trailer
glup naslov:umolovci ili Mindhunters7/10
"Gospodari Dogtowna" (Lords Of Dogtown) - film snimljen prema istinitoj priči o skupini klinaca koji sredinom sedamdesetih započinju kult skejtanja. Kako je film odmicao sve mi se više sviđao da bih se na samom kraju osjećao djelom cijele te kulture koja mi je totalno nepoznata. Ugodno iznenađenje. A k tome ga je i režirala žena.
http://i6.photobucket.com/albums/y22...hki/domina.gif
8/10
"Oluja svih oluja" (The Perfect Storm) - film je napet. Šta je - je.
7.5/10
haha pa nije jos ni zavrsio! ;D
Pa, vjerovatno sam ga gledao prije 4-5 godina kad se pojavio u kinima... http://i6.photobucket.com/albums/y22...hki/ignore.gif
I ja... ;) Odličan film.... tužan... :( nemrem ga opet gledati...