Da. Meni su za to priznali na td2. Za sve sto nisi ti kriv moraju priznati. Ako sto budu gnjavili samo reci da znas i druge ljude s istim problemom i da je tvornicka greska sto je na kraju i istina.
Printable View
Da. Meni su za to priznali na td2. Za sve sto nisi ti kriv moraju priznati. Ako sto budu gnjavili samo reci da znas i druge ljude s istim problemom i da je tvornicka greska sto je na kraju i istina.
Pozz svim.
Novi sam na forumu i imam nekoliko pitanja.
Kupio sam prije mjesec dana HD2 i prezadovoljan sam s njim ali vec polako razmisljam o ubacivanju novog ROM-a,sadasnje stanje je ovako:
OS version :5.2.23138(23138.5.3.9)
Manila version :2_5_20191914_0
ROM version:Kumar's Leo Touch Prem 2.8 WWE
Radio ver :2.12.50.02_2
sad me zanima dali je neki od novijih ROM-ova nesto drasticno bolji ili nemam potrebe ubacivat noviji.
I ako netko moze da mi stavi neki detaljniji video/link gdje je objasnjeno ubacivanje ROM-a, bio bih mu zahvalan.
Custom romovi uvijek imaju vise bugova nego stock a i nisu nesto posebno lijepsi od stock roma.
Ovi radi savrseno nisan jos primjetija niti jednu manu,moze neka preporuka ROM-a?
Ima li tko iskustva sa zamjenom ekrana tj. stakla?
Prijatelju ispao na pod i puklo je staklo (mislim, još se drži- ali je razbijeno).
U Agram servis ne misli nositi jer bi tamo sigurno 1000 kuna naplatili.
Zvati će još koji servis, a mene je zamolio da mu pogledam na eBay- u.
I vidim da su negdje 300 kuna staklo i digitizer.
Samo, muči me što skoro svugdje piše da je za HTC iz Verizon mreže, a ne paše na onaj i T- mobilea.
Pa, ako imate kakvo iskustvo ili savjet... :)
A youtubu iskopaj video kako zamjeniti sve to, a verzije ti mislim nemaju veze. Leo je Leo kod svih operatera, samo ga možda drugačije nazivaju.
tu si u krivu, jer :
- HD2 za T-Mobile je drugačijih dimenzija
T-Mobile HD2: 122x67x11mm / 4.803x2.637x0.433in
HTC HD2: 120.5x67x11mm / 4.744x2.637x0.433in
- različita količina memorije
T-Mobile HD2: 576MB RAM, 1GB ROM
HTC HD2: 448MB RAM, 512MB ROM
ali se slažem da je zamjena dijelova ista u oba slučaja...
ima dovoljno videa po youtube-u koji to detaljno prikazuju...
Zanima me jos jedna stvar nikako to nemogu skuzit,kada idem stavit sliku u (contact cardu) na mi izlista prijatelje s facebooka samo prva tri imaju slike a ostali nemaju?
Znali netko zbog cega?
Imam par pitanja:
1. Mob mi se zna zblokati. Jednostavno se smrzne dok neka aplikacija radi ili ga jednostavno ne mogu probudi iz stand by-a. Zasvijetle samo tipke, ekran se ne pali i nema druge nego izvaditi bateriju, što nije uvijek jednostavno. Ima i slučaj kad hoću otključati tipkovnicu, slider samo premještam livo-desno i neće otključati. Ako me itko ide nazvati dok je mob zblokan u bilo kojoj od navedenih situacija, dobra teta s govornog automata priča da sam nedostupan... I još jedna situacija - netko me nazove, odgovorim na poziv, a nista se nečuje, ni ja sugovornika ni on mene. Pa ako je imao itko sličnih problema, nek se javi!
2. Kako izbrisati ili staviti ikone u Start meni? Imam par ikona koje su ostale nako što sam deinstalirao program, a i htio bih tu ubaciti ikonu od npr. garmina kojeg samo imam snimljenog na kartici
3. myPlayer? Koristi itko to čudo, ne kužim kako da proradi...
Pozz ekipi,
Zanimaju me samo dvije stvari.
Jel zna itko dali je moguće da imenik sam pokupi kontakte sa ovog "prokletog" Facebooka kao što radi Android, a ne da se za svaki kontakt treba posebno pridruživat ime s facebooka(makar je naziv jednak)?
I dali je itko od forumaša stavio android na HTC2 ili Win 7, jer cuo sam da se "navodno" može stavit dual boot pa da se odabere Android ili Win.
Hvala na odgovorima i svima Sretan Božić i Nova Godina!! :)
Android na HD2 najbolje da poćneš odavde.
Navodno WM 7 nisu još natjerali na LEO.
Evo sad su se skupile pare za Božić pa ga mogu napokon nakon pucanja ekrana odnijetu u vip pa da ga šalju u servis. Sad koliko se sjećam svih postova s foruma dosta je bilo problema s tim servisom za htc u hrvatskoj pa što bi trebao raditi prije nek ga odnesem? Slikati ga ili što?
Sretan Božić ljudi :)
Nemoj ga slati u vip jer samo produljujes rok servisa. Odnesi ga direktno u servis.
Najvjerojatnije neces imati problema jer puknuti ekran ne ulazi u garantni rok no pitanje je koliko ce te traziti za novi ekran. Prvo se to raspitaj pa mozda nades nesto na ebayu prihvatljivije. Nazovi agramservis i pitaj koliko je popravak za to.
Neki ljudi su na xda naslj znatno nize cijene i sami popravljali telefone
A nisam iz zga pa me ne mogu nositi u servis baš sam tak. Kaj se tiče cijene mislim da je oko 1200 kuna u servisu. Bolje mi je nekak da mi tam promijeni nek da si doma zjebem nešto iako bi mogao sigurno uštediti pol od ovih para...
Hmm. 1200 kn. Zadnji puta je netko napisao da je bilo oko 1800, ali mozda je sada manje. Na ebayu ti je 45-50 dolara. Znaci 4 puta jeftinije samo moras nac nekog da ti to slozi ako neces sam.
Gledam sad malo po ebayu i vidim da prodaju touch ovaj napred nekim digitazerom ,kaj god to bilo i lcd isto samo. Meni bi trebal lcd tj. bar tak mislim. Budem poslikal sutra pa stavim tu da vidite.
Evo ovako to izgleda. Kad taknem ekran reagira. Zna zasvjetliti i tako to...
http://i56.tinypic.com/2wfphn9.jpg
Probaj sa dutys romovima sa HTCPedia.com,ja sam stavija najnovijeg V14 i odličan je nemam zamjerki. EVO LINK:http://htcpedia.com/htc_dutty_rom_hd...om-builds.html
Zna li netko zašto Skyfire browser ne radi kad ga se instalira,kaže da ne može naći server ili tako nešto?
Wp7 je portan na hd2. Samo, stranica je na kineskom ili tako nešto. Vjerojatno će se začas naći neke razumljive upute.
Btw ovom gore je ekran razbijen. Nikakav hreset tu ne pomaže. Da li netko zna koliko je promjena u ovlaštenom servisu?
Edit:
Našao linl
Sve potrebno je unitra. Ako sam dobro shvatio fleša se isto kao i nand android.
Edit 2:
Prvo se treba upgrejdati MAGDLR pa se pokrene DWi.exe. Trenutno se igram s wp7 :D Dosta brzo radi.
Ja cekam Darkstoneov nand + Ram Android RC2. Mislim da ce to biti bogovanje :D
Cehel, wp7 ili android? :D
Sada definitivno android. Btw koristim i ip4 i android mi je dosta bolji od iosa.
Ali wp7 je na ce-u. Ima registry i sve ostalo. Jednom kada se sve otključa, jailbreaka, ne bi imao ništa protiv wp.
Edit:
Sideloadanje aplikacija i pristup registryu i fiel sistemu je već moguć.
http://forum.xda-developers.com/show...3#post10566003
evo i engleske verzije.
http://htcpedia.com/forum/htc-hd2-ro...p7-system.html
@ce3hel: po cemu ti je android bolji od iOS?