ekipa,
veliki pozdrav.
ma zanima me postoji li kakvi program za jednostavno kidanje pjesama koje pretvaram u realtone?
nešto slično kao kod andrioda i programa ringdroid.
imam nokiu e72.
hvala unaprid.
Printable View
ekipa,
veliki pozdrav.
ma zanima me postoji li kakvi program za jednostavno kidanje pjesama koje pretvaram u realtone?
nešto slično kao kod andrioda i programa ringdroid.
imam nokiu e72.
hvala unaprid.
pozz svima imam veliki problem upravo sam malo googlao kako bih restartovo svoju Nokiu x6 16 gb, naime i naisao sam na neki kod da unesem *#7780# to sam ucinio i totalno uj..bo ne znam sto dalje da radim da li postoji kakav program da ga ponovo napravim ili vratim na tvornicke postavke...ne mogu ga upaliti kad pritisnem gumb za upaljivanje samo mi zavibrira sekudnu za par sekundi mi se ukaze logo Nokie i ponovno se ugasi plsss help
Pozdrav ljudi
Dobio sam Nokiu E71, jako lijepa stvarčica i treba mi neki po mogućnosti
besplatni book reader koji čita word dokumente - naravno ako takav postoji.
Pokušao sam čitati sa Wordom samim ali imam problem jer ne mogu staviti
nekakav bookmark gdje sam zadnji put stao i to stvara mali (veliki)
problem kod čitanja dugačkih knjiga.
Nije važno da li je program book reader ili bilo koja druga vrsta samo da mogu
nastaviti čitati tamo gdje sam stao.
Unaprijed hvala.
Pozz
poštovani,trebam quick office za nokiu c6
al ne kužim kaj trebam potpisat i kak potpisat aplikaciju,probal sam i nisam uspio
a i neznam tj.nemogu hackirati mob
jel ima kakav da ga instalira i to je to
trenutno ima trial verziju i ostalo mi je 5 dana još
Kada primim SMS u kom me provajder obaveštava o propuštenim pozivima prikazani su brojevi telefona sa kog je poziv upućen.
Da li ima neki program za Nokia N95 koji će umesto broja prikazati Ime pozivaoca ako taj broj imam u imeniku?
P.S.
Znam da neki Siemens modeli fabrički prikazuju ime iz imenika u SMS porukama.
Da li netko ima full verziju igre YACHT od ZINGMAGICA? :(
Ima li možda netko ir remote za s60v3?
Hvala!
Postovanje!
Da pitam za E72
Dali postoji mozda neka aplikacija, da svakih sat vremena napravi beep, kao ono za punu vuru ? Hvala :)
Ja koristim na N95 Cuckoo aplikaciju.
http://store.ovi.com/content/42234
Ima nekoliko tonova, a možeš i svoj da postaviš
pozz
jel zna neko di se moze skinuti aplikacija walkman player za nokiu n95 koja se inace nalazi na sony ericssonovim w modelima????
Pozdrav ljudi da li znate postoji li neka aplikacija slicna radio playeru da kada slusam radio stanice on mi daje teletex ono kao o kojoj radio stanici se radi neke brojeve telefona... kao u radiu u kolima???
Radi se o telefonu nokia n95 8g
Da li netko ima instaliran patch u mobu za igru ASTRAWARE PLATYPUS?Ako netko ima molim da taj instaliran patch tu uploada na privatne poruke,treba mi,jer ja nikako nemrem naci taj instaliran patch u mobu,nigdje,potrazila sam ga i nema ga,kao da nije instaliran,a instalirala sam.To je za nokiu e72. Hvala
JoikuSpot 3.1 Premium, ima li netko aktivacijski kod?
http://www.mobileground.net/mobile-a...-applications/
Jedan koristan program za sve koji provode puno vremena u autu a nemaju heandsfree
ima neki free email client za s60 5. verziju?
Jel moguce instalirati neki android na N97???gledao sam na youtubeu neke clipove ali nisam nasao link nigdje
nije ti to nikakav android....to je nešto slično kao tema
imao sam to na 5800XM i kako sam ga instalirao tako sam ga odmah i deinstalirao....dosta stvari ne funkcionira kako bi trebalo...čista glupost
ali ako baš hočeš evo ti pa se igraj http://forum.dailymobile.se/index.php?topic=23448.0 moraš biti regan na tom forumu da bi ga mogao skinuti
i naravno mob ti mora biti hakiran
predložite mi što bi na mojoj nokia 6220c s60v3 bilo pametno staviti od programa...za gledanje videa(da otvara divix format i tako nešto),slušanja glazbe, i da trebao bi nešto da mi mjeri korake....neku aplikaciju za trčanje ili tako nešto....ako imate koju pametnu da ja nisam nabrojao predložite sami!hvala unaprijed
Da li postoji aplikacija sa kojom se može između nokia uređaja besplatno dopisivati naravno uz internet promet operatera ili Wi-Fi-a? Ako ima trebam za 6710 navigator i N8.
hej ja tražim svugdje i sad se pitam dali mi netko može pomoć treba mi torch program za 6700 slide.. ima li netko program koji radi?
pozdrav ljudi,interesuje me da li ima neka aplikacija kao brojac za sms.u pitanju je nokia e71.hvala unapred
Imam problem sa aplikacijom Nimbuzz.Do danas sve ok i kad sam promjenio sifru na fejsu nece mi se spojiti na Nimbuzz.Promjenio sam je i na njemu ali nece nikako a to su mi najbitniji kontakti. kad idem na dodavanje sifre za fejs kaze mi web:nepoznat odgovor.
Probao i reinstalirat i nista....sto da radim???
Pozdrav,
Koristim Python 1.45 i script shell.. kad koristim py browsver- zelim uci u memorijsku..nista mi ne prikazuje..kao da momorijska nije u mobitelu.. phone memory octava normalno.
Ako tko zna u cemu je problem i koji python trebam usnimtiit da bi ocitavalo memorijsku?
pozz,ne znam di pitam pa cu ovdje,obrišite ak sam fulao..ugl zanima me dali postoji aplikacija/program 0.facebook,znaci onaj besplatni facebook,za nokiu 5230,da imam onu ikonu sa kojom odma odem na fejs,a da ne trebam prije trazit na netu..
(za brata pitam)
hvala