Tako je i meni, valjda bi trebalo mjenjati product code.. glupost..
Printable View
Tako je i meni, valjda bi trebalo mjenjati product code.. glupost..
imam pitanje, ne znam jel ga netko vec postavio, al nije mi do trazenja, kratko je ionako.
znci, zanima me dali je netko formatiro memory card? nakupila se smeca i zelim to rijesit.
ja sam ju htjeo formatirat kao i svaki memory stick, zanima me jel to ok i jel trebam pazit na jos sta?
cemu sluzi aplikacija python??
ovako moj frend ima problem sa navedenim mobitelom blutooth mu se uopce ne moze upaliti kada ga ide paliti dode mu poruka: Nije moguce obaviti blutoth radnju i tako uvijk mobitel mu nikad nije pao niti nista i sada ce za 3 dana imati 2mj pa molim vas da kazete u cemu je problem jer bio je na servisu vratio se i opet isti problem
Odi u Programe - upravljanje datotekama - mem kartica -opcije - opcije mem kartice - FORMAT i to ti to i on si prilagodi kak njemu paše i stvori foldere koji njemu pašu samo kaj prazni a dok ovdje sve izbrišeš a i odna će te mislim mob pitat da je "prilagodiš" tj formatiraš tak da to isto napravi
zna li netko koji office siute radi na 5800. ili quickoffice. samo da je provjerio da radi na doticnom mob.
pozdrav ekipi
molio bih nekoga da mi malo pojasni korištenje gps-a sa ovim mobitelom.
naime interesira me kako funkcionira ovo,koristim sports tracker ali i garmin, i kad pokrenem navedene programe a u postavkama za gps je kvačica samo za integrirani gps nikako da pronađe signal ustvari treba mu 3-5 min.
a kad u postavkama stavim gps sa intternetom nađe satelit za nekoliko sekundi.
e sad da li internet koristi samo za pronalazak satelita zjedno sa gps-om , non stop ili samo kad je loš signal gps-a.
hvala
Ukratko, ovo što spominješ kada uključiš pomoć interneta je potpomognuti GPS (A-GPS) i služi ti da te brže locira. Kad te neđe više nije potreban.
I pisalo se o tome na forumu.
Pozz ekipa!
Ovako,prije tjedan dana sam se mjenjao sa jednim clanom foruma te uzeo od njega 5800XM,na racunu sam vidio datum kupovine 20.02. te zakljucio da je to ona prva serija sa tzv. "rupom",tu famoznu rupu sam takodjer nasao kao i 10-ak malih zrnaca prasine ispod maske ekrana...U ponedjeljak sam ga odnio u Mobis u Osijeku te rekao navedeni problem...Danas mi je stigao sa izvjescem "prednji okvir promijenjen,ociscen od prasine,test ok,veza ok"...Kada sam dosao kuci sam skuzio da se OPET na tom mjestu nalazi ta famozna rupa...te sam detaljnim pregledom nasao 2-3 zrnca prasine ispod maske ekrana! nazvao sam servis u Zagrebu i oni su se ispricali radi toga i rekli da ga vratim da se napravi nesto...
E sada ja vas pitam,mogu li ja (mislim,i napraviti cu to) traziti da mi daju drugi uredjaj(tj ovu noviju seriju bez te greske) posto se i nakon popravka isti problem javlja?? Znaci,oni su ga "popravili" ali to je opet tu..
Bitnije mi je (da mi neko sa sigurnoscu kaze ko je kasnije uzeo taj mob) da li te nove posiljke mobitela dolaze bez te greske?? znaci da im ne moze upasti prasina... Te da li ja mogu poslati samo uredjaj te da oni meni posalju samo uredjaj posto se uz te nove ne dobiva futrola koju ja imam (a prijeko mi je potrebna)??
Unaprijed hvala ;)
Novu seriju neces dobiti jer ova funkcionira (za izgled ju boli k...), a to je nokii jedino bitno, stedi pare. U mobisu su glupi pa misle da je rupa zbog prednje maske, a NIJE!
Srednji obruc ti ima hvataljku za prednji okvir u gornjem desnom uglu. On je duplo manji od ostalih (greška u proizvodnji), te kad se zakači, šeće 2mm.
Ja sam sam ispirio prasinu i popravio luft iako imam garanciju 2g, tulava nokia i mobis.
e pa da,bas tih 2mm...Pa mogu im onda reci da mi promijene bas taj srednji obruc?? (naravno,da bude pod garancijom...)
Iako,necu odustajat od toga da mi daju novi...necu ja ko budala stalno njima tamo slat taj mob i cekat ga,kad ocito ne znaju rjesit problem...
Samo ne znam kako su drugima rjesili :S(?!?)
uvijek kada skinem neki pdf fajl ponudi mi da kupim (???) acrobat reader, to naravno ne želim. pa me zanima postoji li ikakva alternativa za pdf mobile reader a da je ujedno dobar i besplatan?
a, sorry, mislio sam da ti office treba samo za pregledavanje dokumenata. editiranje ne radi na toj verziji, istina. meni osobno editiranje nije trebalo pa nisam tražio verziju koja to omogućava, ali sam prilično siguran da se može nać i to u threadu za s60v5 aplikacije na ovom forumu
@mislav_os
nema teorije da ćeš dobit novi uređaj! moja stara nokia 5300 je bila 5 puta na servisu, svaki put radi istog problema. nisam odustajao. i nikad nisam imao šanse dobiti novi uređaj, a pitao sam ih dva puta.
@z1010
evo danas sam pročitao da je izašao update za quick office...sad je verzija 6, i potpuno podržava n97 i 5800. ali ako hoćeš editiranje moraš kupit aplikaciju. za samo čitanje dokumenta aplikacija je besplatna
Namjerravam uzeti ovaj telefon, preko oglasnika i vidim da ih ima dosta, svi sa garancijom od 24 mjeseca preko Mobisa, predpostavljam vecina kupljena u T-mobilea, pa me zanima na sta trebao obratirti paznu kod kupnje?
Procitao sam cijelu temu od 41 stranice i vidim da je na pocetku bilo problema sa prvim serijama, zezao zvucnik i ta famozna rupa u desnom kutu.. Koliko sam shvatio bitno je da je mob napravljen poslije 3 mjeseca, jer je onda bug s zvucnikom ispravljen, a ovo s rupicom nije ni poslije? Sto se tice ovih product codova, to se sve predpostavljam moze poslije upistai/rijesiti?
I stvarno je ciganski sto su prekinuli dolazit futrola idrugi stylus, ono bas ciganski..
Ako imate jos poneki savjet za kupnju ovog telefona preko oglasnika, samo daje ili ako sam gore negdje u necemu pogrijesio, ispravite.. Hvala i pozz
Gledaj da ekran nije jako izgreban, ja bih ti preporucio da uzmes invisibleshield ili ovu novu futrolu sto je dosla u mobis jer ne gine ti ogrebotine na ekranu (cak stylus grebe ekran). Bez garancije ne uzimaj. Stavi neki bijeli wallpaper i svjetlinu na najjace da vidis jel ima prasine ispod, morat ces ga inace sam otvarati ili ici na servis. Sve oko softwera se moze rijesiti.
Imam problem - povremeno (i to onda potraje tako nekoliko minuta) nakon otkljucavanja "tipkovnice" tj ekrana ekran baci nekakavu gadnu gomilu gluposti na sekundu i onda se prikaze ono sto bi se i trebalo pokazati. Paljenje i gasenje moba ne pomaze.
Kazem, pojava nije stalna tj nije pri svakom otkljucavanju, al je dovoljno cesta da je iritantna.
Je li se tko susreo s istim problemom i radi li se o softverskoj ili hardveskoj gresci? Fw je v30
Bas tako, samo napravi reset, samo prije napravi backup jer ces ostati bez svih podataka i brojeva telefona u imeniku.Imao sam isti problem i rijesio sam ga resetom.